.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Има ли начин да не се местя в ново даскало?

zna4 6-ti klas sum i maikami iska da me mesti v dr dasskalo.a az ne iskam 6tot nemam fr-ta tam i 6e mi e nekvo gadno.iskam da pitam ima li na4in da ne se premestq 6tot imam preduprejdenie za izklu4vane i dali da si se borq da ne me izfurlat ili ima li na4in da se protivopostavq i da ne moje maikami da me premesti.znam 4e zvu4i tupo no imam dosta fr v moito daskalo i ne iskam da se mestq pls ako znaete ne6to mi kajete

Град
    Плевен

g

Еми един приятел кво ли не направи ама го изйключиха.Тия директори кат си наумят нещо няма спиране. ама приятели се намират за секунди в новото даскало той си намери мноог бързо)
    bgroot@mail.ru
    Smile=all u Can,Want and happy with.

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    По-добре е майка ти да те премести... В това даскало вече имаш конфликт с учители и директори. Плюс тва по-добрия вариант е да се преместиш!
    6-ти клас а с кви проблеми.. Как пък 6-ти клас и вече с предупреждения за преместване..
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

abe nie s moite bfr gi praehme ludi stavahme ot 4inovete v 4as i kvoto se seti6 i ne se ose6tah kuf sum sa sa me namrazili AZ SUM SI VINOVEN

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Цитирай Първоначално написано от deni2
    abe nie s moite bfr gi praehme ludi stavahme ot 4inovete v 4as i kvoto se seti6 i ne se ose6tah kuf sum sa sa me namrazili AZ SUM SI VINOVEN
    Ами квото и да е.. Учителите ще си имат едно на ум за теб и няма да можеш да изкарваш що годе отлични оценки щом "сте ги правили на луди". Отивай в другото даскало. Приятели ще си намериш - за това не се притеснявай. Отначало ще ти е трудно, ама ще свикнеш след седмица - две.
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    По-добре се премести в ново даскало, докато още не са те изхвърлили.. е, то наистина не е сигурно, че ще те изхвърлят, но не си заслужава да рискуваш.. А и ще е готино в новото даскало, ще си имаш още приятели.. А и твоите ще ги виждаш, все пак не си 24 часа в денонощието на училище, нали?
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей.Предполагам осъзнаваш това, че ние не познаваме майка ти, а пък още по-малко сме наясно с поведението ти в училище...Изцяло от теб зависи развоя на събитията от тук нататък.Ако положиш минимални усилия, ако се държиш добре и не създаваш проблеми, може и да не се стигне до принудително преместване в друго училище.Според мен, ще те бъде по-трудно да промениш отношението си към даскалото от колкото да имнеиш решението на майка си.Покажи и , че наистина задлужава да преразгледа ситуацията.Ако тя види, че наистина се стараеш, може и да се съгласи да останеш.Пак ти казвам, съдбата ти е в твои ръце.Бъди внимателен!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

ne6tata se opraviha i nqma da se mestq.blagodarq vse pak

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си