- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Има ли начин да не се местя в ново даскало?
zna4 6-ti klas sum i maikami iska da me mesti v dr dasskalo.a az ne iskam 6tot nemam fr-ta tam i 6e mi e nekvo gadno.iskam da pitam ima li na4in da ne se premestq 6tot imam preduprejdenie za izklu4vane i dali da si se borq da ne me izfurlat ili ima li na4in da se protivopostavq i da ne moje maikami da me premesti.znam 4e zvu4i tupo no imam dosta fr v moito daskalo i ne iskam da se mestqpls ako znaete ne6to mi kajete
Еми един приятел кво ли не направи ама го изйключиха.Тия директори кат си наумят нещо няма спиране. ама приятели се намират за секунди в новото даскалотой си намери мноог бързо)
bgroot@mail.ru
Smile=all u Can,Want and happy with.
По-добре е майка ти да те премести... В това даскало вече имаш конфликт с учители и директори. Плюс тва по-добрия вариант е да се преместиш!
6-ти клас а с кви проблеми..Как пък 6-ти клас и вече с предупреждения за преместване..
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
abe nie s moite bfr gi praehme ludi stavahme ot 4inovete v 4as i kvoto se seti6 i ne se ose6tah kuf sum sa sa me namrazili AZ SUM SI VINOVEN![]()
Ами квото и да е.. Учителите ще си имат едно на ум за теб и няма да можеш да изкарваш що годе отлични оценки щом "сте ги правили на луди". Отивай в другото даскало. Приятели ще си намериш - за това не се притеснявай. Отначало ще ти е трудно, ама ще свикнеш след седмица - две.Първоначално написано от deni2
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
По-добре се премести в ново даскало, докато още не са те изхвърлили.. е, то наистина не е сигурно, че ще те изхвърлят, но не си заслужава да рискуваш.. А и ще е готино в новото даскало, ще си имаш още приятели.. А и твоите ще ги виждаш, все пак не си 24 часа в денонощието на училище, нали?![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Здравей.Предполагам осъзнаваш това, че ние не познаваме майка ти, а пък още по-малко сме наясно с поведението ти в училище...Изцяло от теб зависи развоя на събитията от тук нататък.Ако положиш минимални усилия, ако се държиш добре и не създаваш проблеми, може и да не се стигне до принудително преместване в друго училище.Според мен, ще те бъде по-трудно да промениш отношението си към даскалото от колкото да имнеиш решението на майка си.Покажи и , че наистина задлужава да преразгледа ситуацията.Ако тя види, че наистина се стараеш, може и да се съгласи да останеш.Пак ти казвам, съдбата ти е в твои ръце.Бъди внимателен!
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ne6tata se opraviha i nqma da se mestq.blagodarq vse pak![]()
![]()
![]()
![]()