- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- неговото поведение
zabelqza li li ste kakvo mu e povedenieto sled sex
mnogo burbori, a tova ponqkoga me vludiava![]()
obicha da se gushka v men : )
mi jena mi iska o6te :P![]()
SkuPa Moq NqMa VtOra KaTo TeBe
Ako imame cqla ve4er na razpolojenie ... na seki 30 min zapqvam ragai 4u6ki v boba![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Напоследък си пее песента на Таралежите-Детски лудории, ама с негов си текст. Мацорани, беборани, котарани и разни други такива неща. Общо взето откача.
mal4i gleda tapo i pu6i
Нищо странно не става с моя.. само му се подобрява значително настроението и не е така изнервен![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ми къпем се ,хапваме , пушим (аз цигара той наргиле) и си заспиваме гушнати..![]()
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
Притваря леко очи от задоволство, дръпва ме при себе си в леглото и половин час ми обяснява колко съм велика.
e sega![]()
SkuPa Moq NqMa VtOra KaTo TeBe
edna cigara mulchaniei posle super nastroenie ..
Some girls are just born winners !
mi govorim si dosta i me machka mnogo
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
Лежим си гушнати и си приказваме най-често.Иначе понякога му идва необичайна енергия,а нали уж след секс на мъжа му се приспивало...
![]()
mmm umoren , zadyhan , sravnitelno tih i edna sladka zadovolena usmika
ako e vecehrta , si zaspivame gushnati , drypva me da se zalepq za nego , tupva mi 1 silna ryka vyrhu nejnoto telce , che da ne moga da se mqtkam iz legloto i zapsivameobojavam taka da zaspivam
a ako trqbva da hodim nqkyde , si polejavame malko , govoirm si i posle stavame da se oprazvim za izlizankata![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж