.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Супер фен Аватара на gabi_94

изцепки на приятелите ви и на вас

разглеждала съм теми, в които трябва да пишете родителски и учителски бисери, но никъде не видях да напишете свои бисери и на приятелите ви.
    Та, какви глупости сте дрънкали вие и вашите приятели............
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

edna fr v chas po literatura "tvorbata ni pokazva jivota kato jivot i jivota kato smurt... cvetovete v stiha sa mn cvetni"

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Г-жата: Най-лесно ми е да ви натряскам 2ките!
    Един приятел: Една 2ка смирение не прави...
    ------
    Пак тоя приятел: Не помня името на Борис.
    ------
    Г-жата: Знаете ли какви са били първите форми на пирамидите?
    Георги: На шницели сигурно.
    ------
    Компот от риби (не помня кой го каза...)
    ------
    Спагети НА миди (пак не помня кой)
    ------

те повечето ни бисери са на италиански и няма да ме разберете..
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Преди около 1 седмица. Ядем сладолед по средата на центъра. Аз си свършвам моя и по едно време едно такова силно казвам "Аз свърших. А ти?" и я гледам, все едно никакво друго значение нямат тези думи. След 10 секунди се усещам какво съм казала и почвам да се хиля като ненормална. Хората ме гледат странно, а аз за малко не паднах на земята от смях. Все още не забравяме тази случка и още се бъзикаме с приятелката, с която бях

Една прятелка търсихме зюмбюли ..
    и от много търсене на една продавачка и каза.. " извинете бюнзюли има ли ? "
    Пък моя.. изпитфат ме по английски и госпожата ми вика кажи ми аз сам свободна..
    и аз седя мълча.. и по едно време са цепя.. "I em айляк.."
    Мечтите са безкрайни..

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Pomnq kak v chas po literatura gospojata praveshe analiz na nqkakvo proizvedenie na Nikolai Rainov... I v uchebnika imashe edna snimka na momiche i otdolu pisheshe "Nikolai Rainov" i edna moq priatelka se izcepi "Tova?! Nikolai Rainov?!" ... Togava ne mojah da spra da se smeq cql chas...

Супер фен Аватара на Qnchety
    Един час по английски трябваше да превеждаме текст. Кат доде моя ред успях да преведа изречението само донякъде: "Тя се разплака", а нататък го преведах "но той й бръкна под полата и тя се успокои" :D

Една фр се изцепи: " Иее изкълчих си нокъта"

Град
    Лапландия!?
    Имаме класно всички пишат в стаята тишина и аз слушам музика и ми идва мисъл в главата която лично засяга моята фр и викам:знам защо ангел има дълга коса и всички ме гледат и почнаха да се смеят ся не ми е смешно но като се сетя един път пък по история ме изпитваха и името беше някво странно и аз викам Тенчо 5 и господина гледа като гръмнат пък то било Хенри 5 нищо общо но все пак...Или изцепка на една от нашия клас на Антрактида има катерички(сиг живеят на полярните палми) или поповите лажички са водоподобни животни

Една фр - Да та гръмне колата дано!!!
    --------------------------------------------------------
    Едно момче от нашия клас: Снощи бях сомнамбул!
    ----------------------------------------------------------------------------------
    Аз - Ше та наколя!!
    Искам да кажа " Ще ме почакаш ли ? " и викам " Ще ме почукаш ли?"

Той е дебел , той не е дебеел - той е СУПЕР ЛЮБКА
    s0o inl0ve...

Град
    selo СофиАА
    госпожата пита знаете ли кво е сандвич с мед и орехи и аз "сандвич с мед и орехи е две филийки сирене и филийка сирене по средата"
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny,fuck yourself and safe your money

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    "Завий на право"
    "тъжна усмивка"
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си