- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- боеве с кучета
Първоначално написано от Majestic12
Махахахаа я се скрии бре човек. Ти социалистическо чадо ли си,животните са по ниш вид, да така е, но в тях има повече човечност отколкото в някой като теб извратен лимон. Както ловът бил спорт, поне да е равностоен дай на Мечката пушка и тогава тръгвай срещу нея,а ане да мия гармиш от 500метра с оприка. Та така два звяра да се борели, аз смятам че звяра си ти.
Ya'll wanna live my lifestyle
Never seen a brick, never seen a crackhouse
Wanna a war with the Don have your techs out
Bring it on, and I'ma show you gangsta
И един мармод увива шоколад в станйол.Първоначално написано от Undercovah
Аре, глезло у лево'.
Трудно, се гърми в гора пълна с дървета с оптика, но все пак ОК!
exactlyПървоначално написано от Bolt_f
![]()
е хуу Глезло силно казано, у лево още поече.
в гора пълна с дървета,но се пак искаш да гармиш,мечката има нокти извади и нож. Ти явно си малтретиран като малък, но за това не си виновен ти. Ходи потърси помощ, о ти дете на Социализма.
Еха, айде почнаха се анализирането миПървоначално написано от Undercovah
Сега и на девството... тцтц))
Всички станахте големи психолози бе?
От всичко най се дразня на разни tree huggers и фашисти
Я сега, анализирай защо мразя елфите?
защото не вярваш че съшествуват.Първоначално написано от Majestic12
Не разбра метафоратаПървоначално написано от Bolt_f
![]()
трее хъггърс - елфи -.-
а, извинявай... млъквам!Първоначално написано от Majestic12
![]()
![]()
Няма какво да те анализирам, ти си лимон и си толкова неграмотен,че чак ме е гад да ти чета постовете. Но на въпроса ти това съм завършил психология. Проблем!Първоначално написано от Majestic12
Кога я завърши?Първоначално написано от Undercovah
3-4 клас?
Аре у лево.
Неграмотен съм, е й?
Това си е мой проблем, не твой
Ловя бас , че не си на повече от 14-15 години![]()
така и не разбрах к'во му е толкова лошо у лево... и там има дупки... и у десно има....Първоначално написано от Majestic12
majestic Имам идея, кажи ми каде си и ще дойда да се запознаем. Белким си промениш мнението. В профила ми има и сайт, метни му едно око пък тогава разправяй че съм на 14 -15.
Казваш каде си идвам зимам те пием по бира,лафчето си прайме и после ,ако щеш ходи у лево ако ли не здраве да е.
Ба и сега по срещи взеха да ме канят![]()
Majestic12, велики различномислещи, ти си зле.
Че можем да правим каквото си искаме, можем, ама уж сме по-висши не само в това, ами и в такива неща като мислене, емоции. Би трябвало да сме осъзнали, че не трябва в името на забавлението и разни дребни суми да се гаврим с други живи същества. Нямаме правото, макар да можем.
Undercovah е новият ми форумен любимец!!![]()
Аз боят с кучета хич не го одобрявам, но не съм помогнала с нищо по въпроса за неговото прекратяване, така че ми се струва подло да се пеня в някъв форум колко ми е жал за кученцата и ала-бала, щото пред компа всеки знае..
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
тцтцтцтц колко сте тъпи и нещастни много сте малоумни не предпологах че в тоя сайт има толкова тъпо хора тцтцтцтц
ТЪПО ХОРА ?![]()
ми що не ходиш да се съвокупляваш с някой представител на семейството ти?? А МОЖЕ ЛИ ДА ТИ ЕБА МАЙКАТА
ИзточникБоевете с кучета много често продължават с часове! Представете си вие, всички велики защитници на боя с кучета как ще изтърпите два часа бой без почивка, ама не като боксьорчетата като изпръдне да го спасяват, ами истински бой, до смърт! Ебати перспективата... За някои два часа са ето това:
Щастливо ядене на барбекю и свободно тичкане из гората
а за други два часа са ето това:
![]()
Първоначално написано от Psychopath*
по дяволите кфо се пулиш , какво е значението ,че си е обучавал кучето , да не би тфа да го прави по - различен?!? Такъф е бил , такъф съм го харесвала![]()