- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кандидат-студенти 2008
DjBaloon, ако си упорит и амбициозен можеш да постигнеш целите си
Казвайте кой ще ходи на предварителните в УНСС по история и литература![]()
Засега май сме само двамата. Което ми напомня, че другата седмица е хубаво да се вясна в софия, за да се запиша. хъхПървоначално написано от bboy_bunker
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Е другата седмица и да дойдеш няма да можеш още да се запишеш![]()
Що бе, Лили? До кога са тия записвания?
(Мислех и по биричка да пийнем пак, въпреки че ти не пиеш)
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Почват от 24-ти март до 22 април, та след три седмициА за УНСС крайният срок е 28 март. Ама ще падне голямо чакане там...
ГлупостиПървоначално написано от shadow4e
![]()
Сигорно после ще има
Днеска ходих минах за точно 5 минути
Има 6 жени.. записването става за 2-3 мин,опашките са пред банката до УНСС,но това е за тия дето ходят без да са платили
Така че земете си bic,bin от интернет от сайта платете в която и да е банка и отидете с копие от лична карта,лична карта,документ че сте платили и на място попълваш още 1 и това е![]()
bboy пиши на лс коя зала си на литература,аз съм на:
-икономика
-математика
-литература
![]()
![]()
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Много важно,трябва да си курва винагиПървоначално написано от bboy_bunker
![]()
Като гледам съм единствения шемет, който се е запътил към ТУ![]()
Ти си луд. Аз се чудя как да се измъкна оттам.Първоначално написано от Apostola
![]()
Има доста проблеми... некачествена услуга, даскаля с жълти книжки, комунизъм, стоварят ти куп информация без нищо да ти обяснят и после те гонят като грешен дявол. Абе пълна пародия.
Всичките ми колеги, без неколцина изтрещели типове се чудят в какво са се забъркали.
Лошото е, че ако искаш да учиш нещо като електротехника или машиностроене, няма къде да отидеш освен там...
мисля за Транспортна техника и технологии, технология и управление на траспортна или някоя електро специалност
Че то навсякаде е така,не могат да махнат "светилата" на по 60-80 годиниПървоначално написано от Lake_bodom
![]()
И те тормозят със старите си прости методи и отказват да възприемат новите неща,както дядо им е казал така го карат![]()
Това е проблемът на нашето висше образование. Ужасно консертвативно е. За специалност като моята (КСТ преди някой да е попитал), която се развива толкова динамично, това е пагубно.
Еми чакаме да измрът(колктоо и така да звучи),за да могат да поемат нещатат по-млади хораПървоначално написано от Lake_bodom
Нашите деца ще са тези,които няма да са повлияни от този режим,сичко друго косвено или пряко е
Аз в нашия факултет виждам, че има воля нещата да се адаптират според реалностите на пазара, но дядките от машиностроителния и електротехническия факултет спират всякакви промени, които не са в техен интерес пред академичния съвет. Сега се експериментира доста, но едва ли в следващите 10 години ще може да се достигне до съществена промяна. Нашето поколение е отписано.
Ми аре хващай си пътя наобратно,тъпак!Кво правиш тук,като е толкова зле работата?Роднините ли?Първоначално написано от Lunatic-
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
КАЖЕТЕ някой университет дето е сууупер лесно да се влезе и изобщо не се учи в него. ВАЖНО Е!![]()
^Не съм съвсем съгласен. Има професии, които просто не се учат в университет (не и в България), но пък за тях ти трябва диплома за висше. Ако университета е общо взето заради един сертификат, защо да си дава зор?
УНСС не се учи много, ама вече не се влиза лесно там май. НБУ - лесно, ама трябват кинти. СУ - лесно през семестъра, на сесията ебават майки.
Аз пък смятам, че се влиза най-лесно там.(НБУ въобще не го коментирам) Но, ако дипломата ти е здрава.Първоначално написано от Lake_bodom
Бала в Унсс се образува вече от матурите не от дипломата,трябва да имаш минимум 4-ки на двете матури,за да може да те допуснат до класации,но за да влезнеш разбирасе доста по-високиПървоначално написано от be_true
Така че от тази година в УНСС се влиза доста трудно