.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Най-тежката ви раздяла и как я преодоляхте?

Споделете за най-тежката ви раздяла с любим човек, как я преодоляхте, защо се разделихте и т.н ?

[b]Soy una moneda en la fuente,
    t

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    внуших си ,че не тряа се тормозя заради някъв си..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Еми най- тежката... Категорично- с едно момче от моята компания... Заряза ме, щото не ми било пукало за него и, цитирам, "щото ти е все тая дали ще си с мене или не, мамка му, не ме ебаваш за жив, аз искам да те вида- тая: ми сега не мога...". Отчасти си беше прав де, ама имах изпити на края на годината... Ако беше проявил поне МЪНИНКО разбиране, можеше да сме още двамата... Та тъпо ми става всеки път, когато го видя... Нарочно, за да ми прави гадно, излиза с ено момиче, което ми е изключително противно и ако съм наоколо не пропуска да й лепне някой друг език... И на всичкото отгоре има претенции, че съм я била обиждала... Ми ше я обиждам мн ясно, бахти гада... Даже ей сега го блокнах в скайпа заради тая... Ениуей, излях си душата поне

Голям фен
    Най-тежката ми раздяла беше с бившия ми. Причините и до днес си остават неизяснени,защото той не благоволи да ми ги каже и се разделихме в ужасни отношения след 10-месечна връзка.....Радвам се,че днес това е минало и не ми се говори мн за това.

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    нямал съм тежки раздели...може би защото не съм имал толкова сериозни връзки..
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Няма преодоляване..обедих се в това Колкото повече време минава, толкова по кофти ти става ..

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от bibo
    нямал съм тежки раздели...може би защото не съм имал толкова сериозни връзки..

И аз не съм имала дано и да няам

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от rame
    Най-тежката ми раздяла беше с бившия ми. Причините и до днес си остават неизяснени,защото той не благоволи да ми ги каже и се разделихме в ужасни отношения след 10-месечна връзка.....Радвам се,че днес това е минало и не ми се говори мн за това.
    Хахах ти ли беше тази която е случила на някъв курвар който се влюбил в тебе и си направила на глупак ?

Виж сега на кой му се връща тъпкано. Така е като отмъщаваш за такива работи и вземаш нещата лично

Ако не гледате егоистично на нещата всичко се забравя за седмица, има ли егоизъм, няма да стане и след месец. Замислете се, чудите се вие как да ви е по-малко зле, а не на другия какво му е, това не е любов, а чист егоизъм, просто защото неможете да повярвате, че някой ви е отсвирил.

Имал съм връзки по 3 години и раздялата е минавала лесно и сега сме приятели и страшни при това.

Разделихме се защото постъпих глупаво .. .. престанах да я търся както и тя мен .. и стана една .. беше преди доста време но като се замисля още ме боли как я преживях ли ..? - попитай кокълчетата на раката ми .. няма стена или ограда ф квартала ми която да не съм ударил .. (не ти го пожелавам)
    Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да ! Skype: love_sexy_girls

Мега фен
    Град
    SF
    Разделихме се защото каза, 4е ве4е не ме оби4а, 4е съм му омръзнала, 4е иска да пробва и с други, понеже така има 4увството, 4е изпуска разни работи.. Дълго е, сложно е и не ми се разказва в подробности А как го преживях - влюбих се отново

Робинята на Quench

Град
    София
    С адски много време и още повече алкохол...а отгоре на всичкото аз бях тоя който сложи края....а представям си ако беше обратното
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Хахах ти ли беше тази която е случила на някъв курвар който се влюбил в тебе и си направила на глупак ?

Виж сега на кой му се връща тъпкано. Така е като отмъщаваш за такива работи и вземаш нещата лично
    Ами да случвало ми се е веднъж един курвар да се влюби в мен и да го направя на глупак,само че не си спомням да съм писала за тва във форума ,но може.... Само че тва ест се случи след раздялата с бившия ми и нищо не ми се е върнало на мен,по-скоро аз си връщах..... Само че вече не ми се занимава с такива глупости,чувствам се отмъстена и щастлива с новата си връзка!

Не съм я преживял , няма и да я преживея , ДАВАМ ВСИЧКО ЗА НЕЯ ... ДА СЕ ВЪРНЕ ПАК ПРИ МЕН , СЪРЦЕТО МИ БИЕ ЗА НЕЯ , ЗА НЕЖНОТО И ЛИЦЕ

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ми аз до сега съм нямала тежка раздяла,сега за пръв път имам толкова сериозно гадже,другите ми са били от ден до пладне.

А ти защо питаш?Да не се разделихте с приятелят ти ?

Как я преодолях?!?! Ем то времето лекува... и до някаква степен си внуших

Супер фен

Ами да случвало ми се е веднъж един курвар да се влюби в мен и да го направя на глупак,само че не си спомням да съм писала за тва във форума ,но може.... Само че тва ест се случи след раздялата с бившия ми и нищо не ми се е върнало на мен,по-скоро аз си връщах..... Само че вече не ми се занимава с такива глупости,чувствам се отмъстена и щастлива с новата си връзка!
    Ти не си спомняш, но аз да , а ти беше тази която ми го натърти два пъти . Давам ти жокерче - бях направил тема "Изкуството да чукаш и да бягаш". Та както и да е - за да направиш такова нещо и да не дадеш шанс на човека показва колко си се комплексирала след като бившия те е зарязал. Както и да е . Със здраве

Фили, внушение, купони, алкохол, други момчета, козунаци...
    Редовните неща, с които се преодолява една раздяла. А аз до сега всичките ми сериозни приятели аз съм ги отрязвала, затова мога да кажа, че не съм претърпявала такива неща още.

~ МНОГО МРАЗЯ ОБИКНОВЕНИ ВАФЛИ ДА МИ СЕ ПРАВЯТ НА МУРИ ~

Голям фен

Ти не си спомняш, но аз да , а ти беше тази която ми го натърти два пъти . Давам ти жокерче - бях направил тема "Изкуството да чукаш и да бягаш". Та както и да е - за да направиш такова нещо и да не дадеш шанс на човека показва колко си се комплексирала след като бившия те е зарязал. Както и да е . Със здраве
    Ами честно казано мисля,че всичко което направих тогава,беше добро и не съжалявам! :P А за тва дали съм се комплексирала от бившия-ами възможно е,но вече го преодолях и както казах,не ми се занимава! А ако искаш все пак малко инфо за продължението на историята-сега с тва "курварче" даже сме приятели(чудно как ми прости,може пи пак с малко въртене ) И той казва,че се е променил-аз не му вярвам,но все ми е тая! Не е лошо момчето,като приятел става! Само че по думите му се е отказал от владеенето на "изкуството да чукаш и бягаш!"

Цитирай Първоначално написано от fr3e_s7yle
    Разделихме се защото постъпих глупаво .. .. престанах да я търся както и тя мен .. и стана една .. беше преди доста време но като се замисля още ме боли как я преживях ли ..? - попитай кокълчетата на раката ми .. няма стена или ограда ф квартала ми която да не съм ударил .. (не ти го пожелавам)

И защо си престанал да я търсиш?

Супер фен
    Той ако владееше това изкуство нямаше въобще да се влюбва . Както и да е. Не мисля да ти се меся в нещата, благодаря все пак за инфото

Голям фен
    Той ако владееше това изкуство нямаше въобще да се влюбва . Както и да е. Не мисля да ти се меся в нещата, благодаря все пак за инфото
    Ся не ми се връща в предната тема и в спора,ама ти го каза толкова убедено,и ми припомни някои неща...... Как да не го е владеел?? Сега нали сме приятели,знае,че нищо няма да се получи,защото си държа на моя приятел. И той ми беше споделил с по-големи подробности как ги е свалял,колко бързо ги омайва,и какво следва на сутринта....Ае все едно четях твоята тема,явно вс "курварчета" си приличате! :P Но завърши така: "Омръзна ми този секс без чувства....толкова мн съм го правил,че вече не ми е интересен.Хубава работа беше,но....омръзна.Разбрах,ч няма по-хубаво от това,да имаш човек до себе си,който да е винаги до теб и на който можеш да разчиташ!" Това се опитвах да ти кажа тогава-че Рано или Късно всеки стига до този етап.....да осъзнае,че му трябва нещо повече от секс.....ако ти не си стигнал още,ти позволявам да спориш с мен,чак когато станеш на 100 и вече смяташ,че си си изживял живота и да кажеш: "Такъв бях,такъв си и останах!" Тогава ще те призная!

Супер фен
    Това е ясно , но аз исках да ти кажа че за мене лично на тази възраст на коята сме е по - добре да си живеем свободно без нищо обвързващо и товарещо. Ако ми беше чела по подробно темата щеше да разбереш че имам точно това впредвид. Един светъл ден и аз ще намеря своята любима, но ти ми каза че ще е несподелно, аз вярвам че ще е споделено. Но за момента съм в тъмен тунел и не мисля че още светлината на този светъл ден се вижда. Дотогава забавление с путките, курварство, подвизи и бройки. Затва ми е дадена тази пишка - за да я използвам и то не само върху един субект . Надявам се ме разбираш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си