- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-тежката ви раздяла и как я преодоляхте?
Нямам за сега тежка раздялаВсе аз ги режа...
Е, още мисля за предишния си приятел, но май вече друг заема мястото му :P
>>> House Music <<<
според мен тва е най-глупавото и безмислено кли6е на света,измислено от хора сас слаба воля,които прехвърлят отговорността на друг.как така 6те те излекува времето,от всяка раздяла боли малко оили много,ако сам не се стегнеш и не преодолееш болката и мъката,времето само усложнява нещата.но наистина има случаи,в които болката не отминава,просто избледнява,но никога не си отива напълно,в този слу4ай трябва просто да осъзнаеш 4е това е в миналото и и няма слисъл да се връщаш назад.Първоначално написано от Mademoiselle
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
При раздялата ми с бившия ми беше гадно не защото се разделилихме (ходехме 1год. и 5месеца) ,а защото му позволих толкова време да ме прави на будала..налиташе ми на бои,обиждаше ме..изневеряваше.. и цялото ми достотнство беше намачкано от един боклук-затова ме беше яд..
Но в краина сметка ми доиде акъл в главата и аз си показах рогата и му изневерих с момчето с което съм сега (вече 10 месеца).
По-скоро се радвах на новата ми любовотколкото да страдам за старата
![]()
Сега обаче ако изгуба момчето си.. ще се побъркам..
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Определено ми беше зле...няколко седмици след това плаках и се самосъжалявах, но го преодолях.Беше ми по-тежко от факта, че той заминава и не може да сме заедно не защото няма чувства, а защото ще е на хиляди километри от мене и едва ли ще го видя вече...Да кофти е...Много ми беше трудно.Дано да не се налага да го приживея пак...
mn zlobni napivaniq qko grupovi partita i nikvo vreme za mislene za neq i kakvo bilo![]()
![]()
![]()
![]()
Най-тежката раздяла..хмм случи ми се малко преди Коледа - на 21...преживях я много лесно...пак сме заедно![]()
![]()
До сега не съм имала тежка раздяла.. Винаги съм си мислела, че ще бъде тежко след приключване на връзка, но се оказва, че и цял ден не ми е нужен за да си върна доброто настроение![]()
То и аз си го имам доброто настроение,въпросът е,че просто.....не съм го забравила.НО ще го забравя и съм сигурна в това!!!Първоначално написано от sladku_bebzi
Just haters make me famous! εĭз
пхахтои скъса с мен (елеиии появи се 1 дет да ме зареже
) та защото не ме оби4ал и не искал да продължава връзка без 4увства .. как я преодолях.. нз с времето вси4ко минава
![]()
i moq problem be6e podoben no tova be6e vtoriq pytПървоначално написано от rame
a pyrviq pyt se razdelihme za6toto edin negov priqtel (taka da go nare4em) postoqnno mi pylne6e glavata s nelepi i glupost i az se mu vqrvah za tva se razdelihmebe6e mi mn typo postoqno iskah d\a sym sama priqtelite mi me vikaha az postoqnno se izvinqvah 4e sym zaeta, postoqnno slu6ah tyzni pesni i plakah no osyznah 4e nqma smisal i taka nqma ni6to da popravq. Vtoriq pyt kogato se razdelihme bez i az da znam za6to hi4 ne mi puka6e, ne i tozi pyt za6toto znaeh 4e nqma d aima smisyl da stradam, prosto prodyljih napred
sega se sre6tam s drugi mom4eta, a nego go zabravih daje kak izglejda
![]()
partyz... ama skoro nesum se razdelql poneje nesum se subiral s nikoq![]()
ebati volqta trqbva da ima6 da skasa6 s nqkoi i na drugiq den da si svirka6,ako si darjal na negoПървоначално написано от darla_f
no ne moga da te vinq mili4ka,qvno ne si imala gadje i ne znae6 osobeno mnogo kak stoqt ne6tata.osven tova vseki 4ovek si prejivqva ne6tata individualno,taka 4e ti si posledniq 4ovek da kazva koe za kogo e kli6e i koe ne!
Първоначално написано от Fallen`Angel
Обичахме се но разстоянието пречеше много,след това той се държеше като гъз докато аз страдах но след седмица-две осъзнах,че няма смисъл да се занимавам с човек на който не му пука за мен и не може да запази едно приятелство въпреки доброто ми отношение към него и спрях всякакъв контакт с него и ми мина и в момента ми е перфектно![]()
![]()
почти същото....само дето на мен ми каза, че незнаел дали още ме обичаПървоначално написано от [B
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
emi nai tejkata razdqla e s 1 momche ostavi me zashtoto ne bil gotov za seriozna vrazka a kak sam q prejivqla ???? emi ne sam q prejivqlaot togava ne sme se vijdali a ako go vidq nz ....v skype kato mu gledam profila i nadpisa mi stava gadno che samo se zaribqva s nqkfi putki ama ko da se pravi .... jivot
![]()
Най-тежката ми раздяла беше с момче , с което бяхме и все още сме саученици(мн кофти). Първия път като тръгнахме след 3 месеца го зарязах,защото си мислих,че вече не го обичам.Но хората с право са казали "разбираш какво си имал, чак като го загубиш". Явно и тои все още ме обичаше,защото след 10 дена отново се събрахме. За около половин месец бяхме отново заедно, но вече не беше същото и отново се разделихме(пак по мое желание). През лятото тръгнах с едно момче и всичко беше супер докато не стана време за училище.Мислих си че съм го забравила, но уви... След мн перипетии отново се събрахме и изживях най-прекрасните си 6 месеца в живота си. Докато един ден просто ми заяви,че не иска да има нищо общо смен повече(мислише си, че все още се виждам с бибшия). Наистина беше най-трудната ми раздяла,защото дойде като гръм от ясно небе и защото мн го обичах...
Как я преодолях ли...??? Истината е, че все още не съм...все още се надявам отново да имаме шанса да сме заедно и никога да не се разделяме.Може би някой ще каже, че така ми се пада ,защото съм го зарязала 2 пъти и сега ми се връща...Е,може и да сте прави...
I MaY Be AwAy BuT I'm SuRe...EvEn WhEn We ArE FaR ApArT... DiSTaNcE CaN NeVeR ChAnGe ThE LOVE I HaVe FoR YoU in My HeArT... Thinking ot you...
оф кфи глупости пишатова не е наи тежката ми раздяла .. наи тежката.. пфф някъде 1 година ми беше гадно ... ама беше ми гадно и се кефех максимално ! разделихме се защотот тои е от ямбол аз от русе и няма как да се поддържа такава връзка ..
обаче все още мисля че тои е невероятен ии някои ден искам да съм с човек като него! просто невероятеееен!!
в много добри отношения сме (може би щото не сме се наранили един друг .. разстоянието беше)
и все още си го бичкам макар и по друг начин
мдааа може да съм страдала че се разделихме но сега това са едни от наи хубавите ми спомени
![]()