.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Нямам за сега тежка раздяла Все аз ги режа...
    Е, още мисля за предишния си приятел, но май вече друг заема мястото му :P
    >>> House Music <<<

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от Mademoiselle
    vremeto e nai-dobroto lekarstvo
    според мен тва е най-глупавото и безмислено кли6е на света,измислено от хора сас слаба воля,които прехвърлят отговорността на друг.как така 6те те излекува времето,от всяка раздяла боли малко оили много,ако сам не се стегнеш и не преодолееш болката и мъката,времето само усложнява нещата.но наистина има случаи,в които болката не отминава,просто избледнява,но никога не си отива напълно,в този слу4ай трябва просто да осъзнаеш 4е това е в миналото и и няма слисъл да се връщаш назад.

При раздялата ми с бившия ми беше гадно не защото се разделилихме (ходехме 1год. и 5месеца) ,а защото му позволих толкова време да ме прави на будала..налиташе ми на бои,обиждаше ме..изневеряваше.. и цялото ми достотнство беше намачкано от един боклук-затова ме беше яд..
    Но в краина сметка ми доиде акъл в главата и аз си показах рогата и му изневерих с момчето с което съм сега (вече 10 месеца).
    По-скоро се радвах на новата ми любов отколкото да страдам за старата
    Сега обаче ако изгуба момчето си.. ще се побъркам..
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Определено ми беше зле...няколко седмици след това плаках и се самосъжалявах, но го преодолях.Беше ми по-тежко от факта, че той заминава и не може да сме заедно не защото няма чувства, а защото ще е на хиляди километри от мене и едва ли ще го видя вече...Да кофти е...Много ми беше трудно.Дано да не се налага да го приживея пак...

mn zlobni napivaniq qko grupovi partita i nikvo vreme za mislene za neq i kakvo bilo

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Най-тежката раздяла..хмм случи ми се малко преди Коледа - на 21...преживях я много лесно...пак сме заедно

До сега не съм имала тежка раздяла.. Винаги съм си мислела, че ще бъде тежко след приключване на връзка, но се оказва, че и цял ден не ми е нужен за да си върна доброто настроение

Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    До сега не съм имала тежка раздяла.. Винаги съм си мислела, че ще бъде тежко след приключване на връзка, но се оказва, че и цял ден не ми е нужен за да си върна доброто настроение
    То и аз си го имам доброто настроение,въпросът е,че просто.....не съм го забравила.НО ще го забравя и съм сигурна в това!!!
    Just haters make me famous! εĭз

пхах тои скъса с мен (елеиии появи се 1 дет да ме зареже ) та защото не ме оби4ал и не искал да продължава връзка без 4увства .. как я преодолях.. нз с времето вси4ко минава

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    Цитирай Първоначално написано от rame
    Най-тежката ми раздяла беше с бившия ми. Причините и до днес си остават неизяснени,защото той не благоволи да ми ги каже и се разделихме с ужасни отношения .....
    i moq problem be6e podoben no tova be6e vtoriq pyt
    a pyrviq pyt se razdelihme za6toto edin negov priqtel (taka da go nare4em) postoqnno mi pylne6e glavata s nelepi i glupost i az se mu vqrvah za tva se razdelihme be6e mi mn typo postoqno iskah d\a sym sama priqtelite mi me vikaha az postoqnno se izvinqvah 4e sym zaeta, postoqnno slu6ah tyzni pesni i plakah no osyznah 4e nqma smisal i taka nqma ni6to da popravq. Vtoriq pyt kogato se razdelihme bez i az da znam za6to hi4 ne mi puka6e, ne i tozi pyt za6toto znaeh 4e nqma d aima smisyl da stradam, prosto prodyljih napred sega se sre6tam s drugi mom4eta, a nego go zabravih daje kak izglejda

Повече от фен
    partyz... ama skoro nesum se razdelql poneje nesum se subiral s nikoq

Цитирай Първоначално написано от darla_f
    Цитирай Първоначално написано от Mademoiselle
    vremeto e nai-dobroto lekarstvo
    според мен тва е най-глупавото и безмислено кли6е на света,измислено от хора сас слаба воля,които прехвърлят отговорността на друг.как така 6те те излекува времето,от всяка раздяла боли малко оили много,ако сам не се стегнеш и не преодолееш болката и мъката,времето само усложнява нещата.но наистина има случаи,в които болката не отминава,просто избледнява,но никога не си отива напълно,в този слу4ай трябва просто да осъзнаеш 4е това е в миналото и и няма слисъл да се връщаш назад.
    ebati volqta trqbva da ima6 da skasa6 s nqkoi i na drugiq den da si svirka6,ako si darjal na nego no ne moga da te vinq mili4ka,qvno ne si imala gadje i ne znae6 osobeno mnogo kak stoqt ne6tata.osven tova vseki 4ovek si prejivqva ne6tata individualno,taka 4e ti si posledniq 4ovek da kazva koe za kogo e kli6e i koe ne!

Цитирай Първоначално написано от Fallen`Angel
    Няма преодоляване..обедих се в това Колкото повече време минава, толкова по кофти ти става ..

Град
    Лапландия!?
    Обичахме се но разстоянието пречеше много,след това той се държеше като гъз докато аз страдах но след седмица-две осъзнах,че няма смисъл да се занимавам с човек на който не му пука за мен и не може да запази едно приятелство въпреки доброто ми отношение към него и спрях всякакъв контакт с него и ми мина и в момента ми е перфектно

Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]пхах тои скъса с мен (елеиии появи се 1 дет да ме зареже ) та защото не ме оби4ал и не искал да продължава връзка без 4увства .. как я преодолях.. нз с времето вси4ко минава
    почти същото....само дето на мен ми каза, че незнаел дали още ме обича
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

emi nai tejkata razdqla e s 1 momche ostavi me zashtoto ne bil gotov za seriozna vrazka a kak sam q prejivqla ???? emi ne sam q prejivqla ot togava ne sme se vijdali a ako go vidq nz ....v skype kato mu gledam profila i nadpisa mi stava gadno che samo se zaribqva s nqkfi putki ama ko da se pravi .... jivot

Най-тежката ми раздяла беше с момче , с което бяхме и все още сме саученици(мн кофти). Първия път като тръгнахме след 3 месеца го зарязах,защото си мислих,че вече не го обичам.Но хората с право са казали "разбираш какво си имал, чак като го загубиш". Явно и тои все още ме обичаше,защото след 10 дена отново се събрахме. За около половин месец бяхме отново заедно, но вече не беше същото и отново се разделихме(пак по мое желание). През лятото тръгнах с едно момче и всичко беше супер докато не стана време за училище.Мислих си че съм го забравила, но уви... След мн перипетии отново се събрахме и изживях най-прекрасните си 6 месеца в живота си. Докато един ден просто ми заяви,че не иска да има нищо общо смен повече(мислише си, че все още се виждам с бибшия). Наистина беше най-трудната ми раздяла,защото дойде като гръм от ясно небе и защото мн го обичах...
    Как я преодолях ли...??? Истината е, че все още не съм...все още се надявам отново да имаме шанса да сме заедно и никога да не се разделяме.Може би някой ще каже, че така ми се пада ,защото съм го зарязала 2 пъти и сега ми се връща...Е,може и да сте прави...
    I MaY Be AwAy BuT I'm SuRe...EvEn WhEn We ArE FaR ApArT... DiSTaNcE CaN NeVeR ChAnGe ThE LOVE I HaVe FoR YoU in My HeArT... Thinking ot you...

оф кфи глупости пиша това не е наи тежката ми раздяла .. наи тежката.. пфф някъде 1 година ми беше гадно ... ама беше ми гадно и се кефех максимално ! разделихме се защотот тои е от ямбол аз от русе и няма как да се поддържа такава връзка .. обаче все още мисля че тои е невероятен ии някои ден искам да съм с човек като него! просто невероятеееен!! в много добри отношения сме (може би щото не сме се наранили един друг .. разстоянието беше) и все още си го бичкам макар и по друг начин мдааа може да съм страдала че се разделихме но сега това са едни от наи хубавите ми спомени

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си