.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    anonymous485803
    Guest

Колко често ръкоблудствате.

Здравейте млади хора. Гледам тук доста весели темички за ръкоблудствито та реших да се включа и аз с една такава. За момичетата знам, че е рядкост и, че могат да издържат дори месец без DJ Vagin, ако нямат партньор. Та момчета вие сте на ход. Особенно тези които нямат партньорки. Колко често викате Мара Шепова?
    При мене преди беше често но сега е максимум два или три пъти в седмицата. Вие сте на ход.

Re: Колко често ръкоблудствате.

кои ти каза 4е моми4етата могад да издаржат далго без сех и без ра4и4ка и 4е го правят рядко

Като се наложи ...Като по-малък - верно повечко беше .. ама сега , просто се забивам в некое клубче и си ореждам партниорка
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

И да си имам приятелка и да си нямам пак опирам до Левислава и Деси..
    просто това дали водиш редовен полов живот няма нищо общо , но не пропускам
    ден понякога го правя по 1-2 пъти понякога само по 1 , но мисля ,че е
    напълно нормално и ако едно момче ми каже ,че не го први или ,че го
    смята за ненормално ще го помисля за п*тьо !

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Цитирай Първоначално написано от vladi81
    Здравейте млади хора. Гледам тук доста весели темички за ръкоблудствито та реших да се включа и аз с една такава. За момичетата знам, че е рядкост и, че могат да издържат дори месец без DJ Vagin, ако нямат партньор. Та момчета вие сте на ход. Особенно тези които нямат партньорки. Колко често викате Мара Шепова?
    При мене преди беше често но сега е максимум два или три пъти в седмицата. Вие сте на ход.
    Определено бих поспорила относно твърдението ти за момичетата! Аз съм момиче и се старая всеки ден да намирам време за поне един оргазъм на ръчна. Повече от 3 дни без мастурбиране и полудявам.

sega vednaj na mesec, ako sam bez gadje pone 2 pati na den

Цитирай Първоначално написано от bebe_zaiche
    Определено бих поспорила относно твърдението ти за момичетата! Аз съм момиче и се старая всеки ден да намирам време за поне един оргазъм на ръчна. Повече от 3 дни без мастурбиране и полудявам.
    О, да, напълно съгласна съм.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Град
    dosta go smenqm
    не е верно това за момичетата аз определено го правя доста често винаги го прав като приятеля ми отсъства
    No martini .. no party..

anonymous485803
    Guest

RE

Абе това за момичетата са ми го казвели мои познати момичета. Ма може и да са ме слъали. Нищо.
    Както е казъл поетът сутрин, обед, вечер онанизъм здрав и бодър организъм!!!

abe kato vu slusham tapite otgovori
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Хаха, момичетата бързо си признаха, а ? Не че нещо ама в училище отричат винаги. Ама явно това, че го правили по-често от момчетата не е било лъжа. Както и да е, лошо нема. Средно 3 пъти седмично за мене. Момче съм.

Град
    *in a pink dream*

mar shepova

haide , haide , izdyrja se ....
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

ne polzwam takiwa ekstri
    18 м Варна скайп nase_vn
    http://naze.aha.bg -

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си