- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ще ставам монах Д'ге ........
Вече няма свесни момичета ...... ако е хубава значи е супер надута м.....а която гледа само да източи момчето/мъжа се едно Бил Гейтц ........ а пък не толкова хубавите момичета са пълни дебили .......дали едно дали др ........... се 8===......
бати темата, научи се да пишеш!
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
в манастира само монасипоне ще има на кой да те подпре
![]()
и аз ко да направя д'ге... може и да срешнеш някое момиче,което шш ти премени мнението...
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Не треа ли да си девствен, да влизаш в манастир?![]()
Що си мислиш, че не е??Първоначално написано от My`OwN
Дегизирай се като монахиня и иди в женски манастир. Там ще намажеш![]()
абе...що тряа като е хубава да е надута ...а ако не е толкова хубава да е дебил...тва че ти си попадал само на такива..не значи че няма други
бахаххаахаа
ххахаму
мусакакакаккаааа
Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)
napravilo mi e vpe4atlenie 4e ima nqkolko tipa momi4eta-edni sa xubavi no mn kaprizni i naduti,drugi pyk sa xubavi no neznaqt kvo iskat i se dyrjat kato palni 6matki,3ti sa xubavi i naprao se predlagat na mom4eto koeto sa si xaresali ili tka nare4enite kurvi deto na 1vata ve4er si lqgat s mom4eto,dr pyk sa netolkova krasivi i raz4itat pove4e na akala si(6toto nqma na kvo dr) i malko sa xubavite i umni momi4eta ili ako ima ve4e 6te sa naraneni i 6te gi e strax ot ne6to seriozno
епа дай да се разберем да се видим??Първоначално написано от Liar
Деба общите знаменатели и тъпите изводи!Туй,че макароните с кис мляко не ти харесват,не значи,че и със сирене няма бе![]()
Aко си от Пловдив, пиши ЛС да се уговоримПървоначално написано от Liar
![]()
хахахаха ей ся едно момче ми обяснява точно това и че единствената яка съм аз и аз го питах що и той вика:
mi ddz...umna,krasiva,zabavna,slu6a hip-hop...aaa i moa sporq s teb za futbol koet ve4e si e unikalno![]()
![]()
![]()
big_dunker,май си ме пропуснал...+ още към 60% от момичетата![]()
![]()
За тея дето си легат с некой на първата вечер ще се молите след 3-4 години, ама нема греда.
А по принцип, колкото по-яка е една жена, толкова по-самотна е, колкото повече пари иам толкова по-лигава е. Просто трябва да откриеш мацката дето е твой тип, който нема ние как да знаеме какъв е. И не се отчайвай, мани ги тея сериозни връзки на 15 години, има време, сега е времето за пиене, купони, свалки, секс и тн и тн, па като станеш на 23+ си тарси нещо по-сериозно.
Просто е апсурд да се лишиш от живота си на 15, като станеш на 20 ще ме разбереш, жалко, че тогава шанса да спиш с някоя ще е доста по-малък.
Ако седиш само пред компютъра, нормално да мислиш че всички са еднакви... Вярно е че доста от момичетата са такива каквито казваш, но неможеш да слагаш всички под общ знаменател.Това че ти неможеш да си намериш свястно момиче си е твой проблем....
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
прословутото Д'Ге ... Плевенчани![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
OOOOOO много гаден диалект е плевенския!!!Ама иначе са маняциПървоначално написано от mickelangelo
![]()
--------------------------------------------------------
От Пловдив съм =pПървоначално написано от tuzaro
По темата-ще се съглася с мнението на big_dunker,но не изцяло.Само с частта,че трябва да търсиш твоя си тип момиче.Преди всичко обаче,трябва да си наясно какъв е той.Има някви,които се интересуват само от купони и такива работи,гледат си живота и имат съвсем кратки връзки.Но ако момиче прави като тях-случайни свалки,бива обявавана за курва o_O.
Или някой хванал си някоя по-стетиснителна-що не ми пуска, кога ще я чакам да стане "готова"...Еми като е с такъв характер много ясно че няма да пусне на първия месец...Еми като ги виждате такива защо тръгвате с тях,щом не е това,което търсите а?щот е хубава например?
А тия съвети от типа "живей си живота,като пораснеш,тогава си намери нещо сериозно"...Не знам защо има такива дет си мислят че ще си живеят така и после ще си намерят някоя сгодна женица,която не я e минал половината град.И най-важното-дали ще ги иска?
Иии защо да е лошо на 15 години да имаш сериозни отношениеята към човека до себе си?Нали като пораснете търсите точно това,значи е по-хубаво отколкото да продължавате с "онзи" начин на живот след "узряването"?
Това че има нещо по-сериозно от свалка за една вечер между двама души не означава че си пропиляват младите години.Пак могат да ходят по купони и да се забавляват заедно и т.н .=p.