.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Будалка ли ме, че не е правила секс изобщо?

Здравейте хора!Реших да пиша тук щото имам съмнения че ме будалкат нещо.Имам си гадже от няколко месеца сме заедно ...Нещата опряха до секс...и тя ми каза че е девствена и искала анален секс първо.Малко се учудих ,но не казах нищо/малко момичета искат първия им път с момче да е отзад/.Дори се притесних защото никога не съм правил анален секс.И така с мацката минахме през "франция" и сложих презерватива ,тя на задна прашка.И тук е изненадата...влезе и в задника изклучително лесно ,само със смазката на кондома.Според вас будалка ли ме че не е правила никакъв секс??За новобранец като мене в тази област..не очаквах изобщо да и го вкарам....от РАЗ.Ще чакам мнения от компетентните момичета и момчета за което мерси предварително.

За годините ...17 са нейните,18 почти 19 моите.

т.7
    krem4et0

Град
    Sofiq
    daje nqma da do4eta tva deto si napisal kato iska analen sex se saglasqvai be genie :P hahaha toi e po hubav kvo ti puka hahah

Цитирай Първоначално написано от nejno
    Май те будалка
    Дам. Или те будалка, или сере лайна като на балтон ръкавите.

mara

Budalkate...Na taq kofa sa i prasnali "devstveniq" zadnik...100% ti kazvam pi4 a i sam siguren `e e pravila i vaginalen sex.Pomisli samo kolko devstveni 17 godi6ni poznava6?Ima edin laf 4e ve4e stana taka ,na 12-13 godini momi4eto e vav foruma na 20 ve4e stari babi

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    Ili se e otvorila sama otzad ,za da ne se my4esh ti,ili naistina te budalka .Vinagi moje da pitash :P

Цитирай Първоначално написано от Naman07
    Ili se e otvorila sama otzad ,za da ne se my4esh ti,ili naistina te budalka .Vinagi moje da pitash :P
    И как се отваря отзад

KLI-ENT познавам момичета на 17 които са супер мацки , и са детствени .

А за историята ..Братле залагам си оная работа че отдавна е забравила кой и е бил първия ....
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

здр

Аз също съм на мнение че те е взела за канарче...Дано поне наистина е девствена.Вече мисля че се досещаш че са и скъсал дупето..сорка че ти го казах така директно в прав текст.
    Russian Aerospace Agency

hottie
    Guest
    I men purvia put mi vleze ot raz , bez boli ! Prosto biah dobre predrazpolojena. Spoko

Ако не се е стегала не е никакъв проблем. Вобще не е определящ фактор това колко пъти го е правила от зад. В смисъл визирам, че като за 17 годишна едва ли го прави по 5 пати седмично от зад от 3 години насам, че да има такова влияние.

Ако и е било готино по време на акта, то има шанс да не и е за първи път ако с нищо не е показала, че я кефи много, то и е бил първия път.

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от rusnache
    Ако не се е стегала не е никакъв проблем. Вобще не е определящ фактор това колко пъти го е правила от зад. В смисъл визирам, че като за 17 годишна едва ли го прави по 5 пати седмично от зад от 3 години насам, че да има такова влияние.

Ако и е било готино по време на акта, то има шанс да не и е за първи път ако с нищо не е показала, че я кефи много, то и е бил първия път.
    Ami razbira se ! Kakto kazah po-gore i na men mi vleze mnogo lesno purvia put, ama naprimer presdi 2 sedmici stana mnogo trudno, moje bi za6toto biah mnogo izmorena i ne se biah otpusnala dostatu4no..
    vsi4ko e otnositelno!

Re: Секс въпрос?

hihihi 1000 procenta te bodalka moje vaginalen sex da nee pravila no analie e pravila obedena sam nevazmojnoe da vleze ot raz ot parviq pat 4ove4e balak si az po sa6tiq na4in izlagah edno mom4e poiskah analen sex i my kazax 4e nesam a vsa6nost bqh pravila i sa6to na nego my be6e lesno kato ve4e bqh pravila no toi nese yseti

4ove4e koi kvot i da kazva nestava devstveno momi4e ot parviq pat dago poeme ot raz kolkoto i lesno da moje da q ytvori6 6te trqbva malko pove4ko ysilie ako ne sto procenta pone 1000 xilqdi procenta sam obedena 4e goe pravila predi teb

hottie
    Guest

Цитирай Първоначално написано от aanitogb
    4ove4e koi kvot i da kazva nestava devstveno momi4e ot parviq pat dago poeme ot raz kolkoto i lesno da moje da q ytvori6 6te trqbva malko pove4ko ysilie ako ne sto procenta pone 1000 xilqdi procenta sam obedena 4e goe pravila predi teb
    A pri men kak stana?

здр

На мене първият път не ми влезе хич лесно....Но сега вече е друго ,доста лесно ми го вкарват...А пък може да си внушавам ,но...си мисля че има разлика от девствено и тренирано дупе.
    Russian Aerospace Agency

hottie
    Guest
    I vupreki vsi4ko 6tom sama si e poiskala "purvia put" da i e otzad...sigurno ne i e za pruv put
    Taka 4e po-skoro sudia po tova, a ne po lesnoto vkarvane

Имайки предвид, че съм с над 6-7 години по-голям от хората дето коментират, мога съвсем спокойно да се базирам на личния опит и да кажа, че зависи от състоянието в което се намира момичето в момента. С приятелката ми правиме анален секс от година и нещо всеки път когато правиме секс, има случаи в които е невъзможно да го вкарам и случаи в които имам чувството, че мога да вкарам и юмрука си вкарам. Когато го правихме за първи път влезна лесно, а и беше първи, но имаше игра с пръсти преди това, така, че има шанс да е от това.

Апсурдните мнения да не те притесняват, едва ли половината от хората дали мнение някога през живота си са правили анален секс.

Re: здр

Цитирай Първоначално написано от gergana_sweet
    На мене първият път не ми влезе хич лесно....Но сега вече е друго ,доста лесно ми го вкарват...А пък може да си внушавам ,но...си мисля че има разлика от девствено и тренирано дупе.

Opredeleno ti vliza po lesno,sled troika i dva 4asa analen nqma kak da ne ti e prasnat zadnika...Pone halkata da ti darji o6te....

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от rusnache
    Имайки предвид, че съм с над 6-7 години по-голям от хората дето коментират, мога съвсем спокойно да се базирам на личния опит и да кажа, че зависи от състоянието в което се намира момичето в момента. С приятелката ми правиме анален секс от година и нещо всеки път когато правиме секс, има случаи в които е невъзможно да го вкарам и случаи в които имам чувството, че мога да вкарам и юмрука си вкарам. Когато го правихме за първи път влезна лесно, а и беше първи, но имаше игра с пръсти преди това, така, че има шанс да е от това.

Апсурдните мнения да не те притесняват, едва ли половината от хората дали мнение някога през живота си са правили анален секс.
    +1

Цитирай Първоначално написано от bebe_zaiche
    Цитирай Първоначално написано от nejno
    Май те будалка
    Дам. Или те будалка, или сере лайна като на балтон ръкавите.
    i az mislq taka
    Some girls are just born winners !

А дали вобще някой от вас малки приятели, знае, че за връщане в нормално състояние на сфинкстера му трябват около 10 минутки и само след много дълго упражнение на анален секс ( невъзможно за 17 годишно момиче ) самия мускул се разстяга, но чак на старини има шанс да се отпусне така, че да е лесно преодолим.

moje da e devstvena samo otpred . . .
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    I vupreki vsi4ko 6tom sama si e poiskala "purvia put" da i e otzad...sigurno ne i e za pruv put
    Taka 4e po-skoro sudia po tova, a ne po lesnoto vkarvane
    Аз не съм правила анален,така че нз има ли разлика от първия или следващ път.... Но мога спокойно да кажа,че съм напълно съгласна с the_hottie,защото просто от тва което ти е казала според мен си личи,че поне задникът и не е "девствен"

Mneniq za nqkoi sam saglasen za drugi ne mnogo sam umoren da pi6a pove4e ama ste pravi si4ki seki za sebe si estestveno
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Град
    *in a pink dream*
    malko e stranno,che e poiskala 1 pyt otzad ... moje da e pravila predi tpva sex , no i pri men , pri dobra vyzbuda vliza sravnitelno lesno ... obache i az si mislq , che e do trniranost i otpuskane na muskulit , golqmo doverie v partniora , che nqma da te narani , che shte e vnimatelen i ogromno jelanie za sex v duppeto ...

taka che si mislq , che moje bi ne si i 1viq ,no da ne te otchaivam - hora vsqkakvi amo ako e mastrobirala taka i i harsva i oje da se otpuska ???

varianti vsqkakvi
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си