.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: music idol

music idol

Видяхте ли гаврата със сляпото момиче??? Тя отпадна, тоя дето пя на марая кери песен накрая се класира за по-нагоре!!! Направо съм бясна. Вие какво мислите?
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

naistina beshe mnogo tupo da postupqt po tozi gaden nachin...momcheto izobshto ne zaslujavashe da ostane..ta to ne moje da govori na balgarski a e tragnal da pee...za men tova ne e realno...
    I mIss yOu...

и мене супер много ме е яд. вече няма да гледам тоя скапан мюзик айдъл. кво като момичето е сляпо? тя сигурно пее най-добре от всички! а тоя на какво основание го оставиха немога да разбера.... много ме е яд!!!!

абе тоя изобщо неможе да пее!!! Песен на Марая Кери ще ми пее, при положение, че тя е жената, чийто глас обхваща най-много октави в света. Тъпнари!!!
    I’d give my all to have
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Сляпата пя ужасно, затова решиха да толерират друг "различен". Нищо кой знае какво не е станало, Миленчо ме забавлява страшно много, а и на него и на шута от Айтос ще се крепи занапред предаването. Останат ли само някакви пишман звезди - пиши го умрЕла работа!
    Левски шампион але але!

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Офф тоя....
    Let The BEAT Control Your Body

Цитирай Първоначално написано от air_J
    Сляпата пя ужасно, затова решиха да толерират друг "различен". Нищо кой знае какво не е станало, Миленчо ме забавлява страшно много, а и на него и на шута от Айтос ще се крепи занапред предаването. Останат ли само някакви пишман звезди - пиши го умрЕла работа!
    приемам и товята алтернатива, освен че е пяла ужасно. Имаше си глас момичето. А това ти ли си на снимката?
    I’d give my all to have
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on

Сега 'що се изказвате неподготвени ... Момчето е ясно защо го оставиха-за да има шоу. А сляпото момиче го изгониха защото беше много много неритмична, вие само го гледате ли това шоу, не слушате ли ? И веднага набедиха журито, че ако била излязла с къса пола щяла да мине... Все искат да не бъдат третирани като по-специални и с тях да се отнасят като с всеки друг човек, а като действително се отнесат така с тях - протестират...
    I see the world as a candy store

spored men slqpoto momi4e pee6e mnogo po dobre.dokato na tozi kadeto pee6e pesnite na M.Carey nemoje6e da mu se razbere kakvo pee.na mene vaob6te ne mi haresa.

Хъх ве онея се ташакат с мангала,който пее на "Английски" А за сляпото момиче съм съгласна....Много хубаво си пее момичета ма на...То тва да не е моделайдъл бе баси...

Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    приемам и товята алтернатива, освен че е пяла ужасно. Имаше си глас момичето. А това ти ли си на снимката?
    За жалост - не. Аз изглеждам по-младолик.
    Левски шампион але але!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Едва ли момичето би искало да бъде поощрявано и съжалявано заради дефекта...

Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    За жалост - не. Аз изглеждам по-младолик.
    сори че спамя темата, ама ти тренираш ли
    I’d give my all to have
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on

Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от everything_ends
    Хъх ве онея се ташакат с мангала,който пее на "Английски" А за сляпото момиче съм съгласна....Много хубаво си пее момичета ма на...То тва да не е моделайдъл бе баси...
    Безкрайно груба грешка! Пее ПО АМЕРИКАНСКИ!!!!!!!!!!!!!
    П.С.> Да, тренирам, при това вече доста годинки.
    Левски шампион але але!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си