.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Нуждая се от помощ ..

Първо ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ !!
    Хора ако можете да ме посъветвате .. Преди 1 месец се скарах с момчето което много харесвам,зарад една простотия и от оттогава не ми говори,ни ми пище по skype .. много искам да му се извиня ама нямям тази смелост много ме е страх да ми кажи .. ВСИЧКО СВЪРШИ НЕМОЖЕ ДА ИМА НЕЩО МЕЖДУ НАС .. ;( ог една страна много искам да сме както преди .. незнам какво да напрая .. АКО МОЖЕЕ ДА МИ КАЖЕТЕ ДА СЪБЕРА СИЛА И ДА МУ СЕ ИЗВИНЯ ИЛИ ДА ГО ЗАБРАВЯ ?!?! ;(

Заради едната гордост или заради страха ли ще го забравиш? Ако държиш на него и си го наранила, извини му се!

[b]Soy una moneda en la fuente,
    t

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    По смелия начин или като страхливец.
    Смел начин: казваш на една творя приятелка да влезе в твоя скайп и да напише извинявай и след това да излезе
    Страхлив начин:постпвашкато нормалните хора и поемаш отговорност за действитята си.

Който го е страх от мечки не ходи в гората има една приказка.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Не е гордост а СТРАХ !!! И АЗ НЕ ИСКАМ ДА ГО ЗАБРАВЯМ АМА ТОЙ НЕ МИ ГОВОРИ може би всичко е свършило пък аз не искам да го разбирам

Ще ти кажа една мисъл, която ме води през живота ми и мисля, че ще помогне:
    Може да си разочарован ако не успееш, но си обречен ако не опиташ.

Ако не му се извиниш ще го загубиш така или иначе. Но ако му кажеш имаш шанс нещата да се оправят. Затова намери най-правилния начин и му кажи. УСПЕХ

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    Deistvai !!Ako ti otkaje ,pone nqma da se pritesnqvash zanapred ,dali e 6tql da prieme ili da otkaje da ste zaedno,taka 4e - deistvaaaaaai!Upseh :P

Благозаря на Всички!!! Най-много на JUST_ME_ .. Дано да стани ,, щот изцяло се отчаях от живота

Мега фен Аватара на Pliok0019
    "По-добре да съжаляваш за нещо, което си направил, отколкото за нещо, което не си." Действай!

Успех!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Извини му се, така ще е най-добре. Иначе постъпваш глупаво, незряло..

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Извини му се,щото с времето предполагам ще съжаляваш все повече...Ако той не ти отговори човешки поне съвеста ти ще е чиста,че си пробвала...Пък аз мисля,че и той ще е на твойто мнение да не се карате за глупости. Успех
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен
    Град
    София
    Щом се чувстваш виновна эа нещо и имаш желание да се иэвиниш,направи го.Не энам эа каква смелост говориш.Смел бих нарекла човек,който ходи на лов эа мечки примерно ,но не и такъв,който се иэвинява эа някоя проститя,която е направил
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от JUST_ME_
    Ще ти кажа една мисъл, която ме води през живота ми и мисля, че ще помогне:
    Може да си разочарован ако не успееш, но си обречен ако не опиташ.

Ако не му се извиниш ще го загубиш така или иначе. Но ако му кажеш имаш шанс нещата да се оправят. Затова намери най-правилния начин и му кажи. УСПЕХ
    Е тази мисъл е много хубава.Действай без много да му мислиш,иначе нали знаеш,все ще се питаш "Ами ако..."

Нее не го забравяй в никакъв случай преди да си поговорила с него Много пъти съм казвала надеждата умира последна!!! Събери смелост и се извини... няма да сбъркаш! Ако оня е пич няма да има проблеми Искам и аз да се извиня ако се повтарям, не съм чела горните мнения УСПЕХ!!!

пробвай нищо не ти пречи поне няма да съжаляваш, че не си опитала! :P

малиии,какви философи си имаме...толко много мисли,в главата не са ми влизали,колкото тука написахте...ама са готини...опитай,все пак...

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Ako naistina ti se iska do sega da si sabrala smelost da mu se izvini6 vs zemen 4ovek bi prostil..!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си