.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Всичко е било долна лъжа?

Преди няколко дена бях побликувала малка част от своята история.Сега ще я разкажа точно от началото до края.
    Една вечер с една от най-добрите ми приятелки седнахме в едно кафе (ще го нарека "Р"),седнахме и на нея и щрумна идеята да се запознаем с първите момчета който влязот в кафето.Аз не бях навита но в последствие склоних,понеже се хванахме на бас,че аз не мога да стана и да се запозная с тях.Станах и отидох на тяхната маса-запознах се.Момчетата на поканиха на тяхната маса заговорихме се говорихме и говорихме..... Последва и втора среща,аз си харесах едното момче "А",започнах един вид да флиртувам с него той не реагираше.Последваха още няколко срещи,на една от срещите той ме целуна.Помислих си че има нещо,но и след това той продължаваше да си стой и да мълчи когато бяхме в кафето.Той имаше един приятел "П" , който постоянно ми правеше комплименти,а той "А" пак мълчеша.На следващата вечер излезнохме цялата компания,когато той дойде подаде на всеки ръка за здрасти и когато подаде на мен я задържа по-дълго.Приятелят на "А" - "П" беше пълен кретен говореше пълни глупости.Нз ама 100% е пълнил главата на "А" с глупости.Днес излезнохме на кафе само с "П".Каза ми: "аз се скарах с "А", заради теб,защото аз му казах, че съм ти казал,че той не се интересува от теб,а "А" му отговорил, че той неможел да говори вместо него". Аз не повярвах на тези думи,защото на "П" неможе да се вярва.Приех го просто на шега.Влизам аз в скайп и "П" започва да ме убижда и да ми говори глупости дойде ми като "гръм от ясно небе"."П" ми каза че всичко е било игра.

Кажете ако бяхте на мое място как щяхте да реагирате и чувствате?Заслужа ли си да си правя мъка?И според вас "А" същия ли е като "П"?

Em sled kato ti se poznava6 i s dvamata i ne moje6 da si otgovori6 kak nie da ti otg kato ne poznavame nito edinq
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Александър и петър са хубави имена....
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    варна
    A?!....не схванах за какво става дума.В началото уж си хлътнала по "А",а после се ядосваш заради това,че "П" си е играл с теб.Така ли е или аз не съм разбрала правилно?

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    А. казал на П., 4е В. е долен кретен а Й. е баси цепеняка,за това П. се обидил безкрайно много и отвърнал на Ю.,4е ве4е не му се живее,защото Г.измисля долни лъжи по адрес на Ц. ........... и накрая и цялата азбука да изредиш,пак 6те е тъпа темата,кво се връзва6 на някакви дървари,с които си се запознала в някво кафе и то не защото наистина са ти били интересни,а просто 6тото си си 4укнала бас4е с приятелката?!?!??!

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Просто ги остави.Това са лигльовци които обичат да си играят с чувствата на хората и надали ще ти бъдат добри приятели камо ли за интимни отношения.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Нищо не разбрах...

Викам взимай "А""П""А" и се гътай...тия детски историйки...блях

а,п,ю,в,х....ЗАеби ги тея

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от darla_f
    А. казал на П., 4е В. е долен кретен а Й. е баси цепеняка,за това П. се обидил безкрайно много и отвърнал на Ю.,4е ве4е не му се живее,защото Г.измисля долни лъжи по адрес на Ц. ........... и накрая и цялата азбука да изредиш,пак 6те е тъпа темата,кво се връзва6 на някакви дървари,с които си се запознала в някво кафе и то не защото наистина са ти били интересни,а просто 6тото си си 4укнала бас4е с приятелката?!?!??!
    darla baby zaradva mi syrceto

Мега фен
    Град
    София
    А Б В Г Д Е.......
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Александър и петър са хубави имена....
    owned

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Абе хасковлии са кофти хора,повече какво да кажа
    Мани само надрусани и само турчаля...нищо свясно няма там включително Петър и Александър са същите лайна.

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    АпФ.. Кво като "П" те е обиждал? Тва ко общо има с "А"? Ти изобщо към кого имаш некфи чуства /ако мога да го нарека изобщо така/ ?
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Мега фен Аватара на koalka
    Остави ги и двамата, според мен не са свестни момчета, от това, което си написала.Нито знаеш кой лъже, нито кой казва истината.Не знам как въобще ти се разправя с тия...

Това ми прилича на задача, от Точка "А" тръгва влак със скорост 120км/ч и пътува към точка "Б". Докажете че точка А и Б са едни и същи

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ela i shte ti pokaja.

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Цитирай Първоначално написано от gost_s_reg
    Това ми прилича на задача, от Точка "А" тръгва влак със скорост 120км/ч и пътува към точка "Б". Докажете че точка А и Б са едни и същи
    хахаха Ауу не..
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    и после А ... а Б направил на Р и А ...нищо не разбрах
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си