.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Град
    Враца

Тя се дърпа

аз съм на 16 тя е на 16 ходиме повече от месец ама нещо се дърпа в смисъл кат са целуваме примерно тръгна да я пипна некаде ц***те примерно и тя се дърпа

някой ако има идея що го прай моля да помогне
    държа amatorium да даде мнение по темата
    благодаря

по изчерпателен немога да бъда

т.7
    krem4et0
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Град
    Асеновград, България
    Предлагам ти да разговаряш с нея и да я помолиш да обясни какво я притеснява. Нали не мислиш, че някой от нас може да е сигурен в думите си, каквото и да каже?
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    RuSe
    Ем може да не е много готова. . . . . трябва да я предразположиш повече

1.Защото я стискаш прекалено много
    2.Защото може да не я предразполагаш достатъчно...
    3.Защото просто не я хващаш в удобния момент...
    4.Защото и е прекалено рано за нещо повече...

Абе много са, ся ако почна...

Re: и на мен да помогнете

4esto sre6tano qvlenie ili se pravi na nedostapna ili e devstvena i q e strah ot sexsa ot parviq pat daneq boli

Може би не е готова или не е достатъчно сигурна в теб..Месец не е малко,но не е и много,говори с нея или просто изчакай

Освен да поговориш с нея,друго не виждам какво можеш да направиш.
    Може да не и е приятно
    offline forever!

Според мен момичето иска да се пази и най-вероятно е още детствена. Може за нея 1 месец да не е достатъчен.Например за мен не е...

moje da se sramuva ot tqloto si .........ili e devstvena

Град
    Враца
    тя е девствена обаче не и ровя из гащите ама незнам просто що се дърпа всмисъл на първата седмица сама ми сложе ръцете на ци**те и ама аз викам няя се правя на нагал ше изчакам и ся се дърпа нещо имаче съм внимателен и не нахалствам немога да си го обесня
    мерси все пак а и като ми бутне ръката и викам що де и тя не отговаря
    ЧЕРНО БЕСИЛО.

RISE WITH THE

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от menta_loverka
    moje da se sramuva ot tqloto si .........ili e devstvena
    +1
    другия вариант е моми4ето просто още да не е готово за такава близост,говори с нея

Досега не видях някой да го е предложил като възможна причина..
    Ами ако просто я е страх, че ти си с нея само за да ти пусне? Все пак сте едва от месец заедно, на по 16 сте.. Нормално е да се притеснява, че просто искаш да я вкараш в леглото и после да я зарежеш. И аз съм минала през подобни страхове.
    П.П. И все пак я питай.

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от bebe_zaiche
    Ами ако просто я е страх, че ти си с нея само за да ти пусне? Все пак сте едва от месец заедно, на по 16 сте.. Нормално е да се притеснява, че просто искаш да я вкараш в леглото и после да я зарежеш. И аз съм минала през подобни страхове.
    П.П. И все пак я питай.

не ве хора то просто условието го няма щот сме навън ама незнам и аз просто ми е много чудно
    ЧЕРНО БЕСИЛО.

RISE WITH THE

Цитирай Първоначално написано от skatemore
    Цитирай Първоначално написано от bebe_zaiche
    П.П. И все пак я питай.

не ве хора то просто условието го няма щот сме навън ама незнам и аз просто ми е много чудно
    А защо просто не я питаш?..

Град
    Враца
    попитах я обаче мълчи или отклонява темата веднага
    ЧЕРНО БЕСИЛО.

RISE WITH THE

znachi spored men problema e tochno v tva che q e strah da ne q zarejesh .. misli si che si s neq samo za ediiq sex .. dai i oshte malko vreme shtom si q pital zashto ti maha rucete i tq ne ti e otgovorila znachi ne iska da govori na tazi tema (pritesnqva se,se pak i e za 1vi pyt);] ostavi q sled vreme sama shte si poiska neka tq da vodi .. drugoto koeto mojete da napravite e da idete y vas ili y tqh ti kaza che problema e che ste navyn ;] vishte nqkoi den deto nqkoi si e sam i tka
    vajnoto e vsichko a stava bavno i da ne burzate
    btw dai edna snimka na pritelkata ti (ako nqmash nishto protiv)

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от ch0colate_f
    znachi spored men problema e tochno v tva che q e strah da ne q zarejesh .. misli si che si s neq samo za ediiq sex .. dai i oshte malko vreme shtom si q pital zashto ti maha rucete i tq ne ti e otgovorila znachi ne iska da govori na tazi tema (pritesnqva se,se pak i e za 1vi pyt);] ostavi q sled vreme sama shte si poiska neka tq da vodi .. drugoto koeto mojete da napravite e da idete y vas ili y tqh ti kaza che problema e che ste navyn ;] vishte nqkoi den deto nqkoi si e sam i tka
    vajnoto e vsichko a stava bavno i da ne burzate
    btw dai edna snimka na pritelkata ti (ako nqmash nishto protiv)

не я знам дали влиза в форума за туй не искам иначе ше я познаеш
    най-хубавата е м/у другото нямаме тази възможност със нас и тях ако искаш дай на лс скайп че тряя те питам още нещо
    а и ако не иска няма да я насилвам
    ЧЕРНО БЕСИЛО.

RISE WITH THE

Re: и на мен да помогнете

ako e devstvena nai-veroiatno se pritesniava
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Град
    *in a pink dream*
    emi momichetata sa na nastroeniq , kao ne si razbral ... i to promenlivi nastroeniq , shtom ti maha rycete - ne nahalstvai ! kogato tq posika shte ti kaje ... kakvo si se zabil v teq cici ... ne moga da ti dam tochno obqsnenie , no ne q pritiskai . a s tvoa pipane i mahane na rrycete , vypreki , che tq ti gi maha tochno kaot nqkoi ebach izlizash ... nali dyrjish na momicheto , ostavi q da disha
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от miss california
    emi momichetata sa na nastroeniq , kao ne si razbral ... i to promenlivi nastroeniq , shtom ti maha rycete - ne nahalstvai ! kogato tq posika shte ti kaje ... kakvo si se zabil v teq cici ... ne moga da ti dam tochno obqsnenie , no ne q pritiskai . a s tvoa pipane i mahane na rrycete , vypreki , che tq ti gi maha tochno kaot nqkoi ebach izlizash ... nali dyrjish na momicheto , ostavi q da disha
    е остайл съм я ама пак
    ЧЕРНО БЕСИЛО.

RISE WITH THE

Град
    *in a pink dream*
    e kakvo pak , kato ne q pipash po cicite , nqma kak da ti maha rykata ottam
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Ами пробвал ли си на други места да я пипаш? Отово ли се дърпа? Ако не, може да не обича да я пипат по гърдите. Ако навсякъде се дърпа, значи не е готова. Споко. Сама ще си покаже, кога е готова.

~ МНОГО МРАЗЯ ОБИКНОВЕНИ ВАФЛИ ДА МИ СЕ ПРАВЯТ НА МУРИ ~

1. може би има прекалено голяма чувствителност на тези места Случва се понякога когато докосваш момиче по гърдите дори да я заболи на сухо не става
    Започни да я галиш по корема, гърдите, лицето и т.н. пък ще се стигне и до там Иначе има и вариант при който може би е била насилвана от някого и за това да ти дърпва винаги ръцете от гърдите си и да не иска да ти отговори
    Ела и създай своят измислен свят в FateCry

може да се срамува от гърдите си... ако са малки или прекалено големи... или им има нещо друго, което да не им харесва. Може пък и да си първото момче, с което да е била толкова близка и просто се притеснява...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

sigurno e sram
    18 м Варна скайп nase_vn
    http://naze.aha.bg -

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове