- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тя се дърпа
аз съм на 16 тя е на 16 ходиме повече от месец аманещо се дърпа в смисъл кат са целуваме примерно тръгна да я пипна некаде ц***те примерно и тя се дърпа
някой ако има идея що го прай моля да помогне
държа amatorium да даде мнение по темата
благодаря
по изчерпателен немога да бъда
т.7
krem4et0
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
1.Защото я стискаш прекалено много
2.Защото може да не я предразполагаш достатъчно...
3.Защото просто не я хващаш в удобния момент...
4.Защото и е прекалено рано за нещо повече...
Абе много са, ся ако почна...![]()
4esto sre6tano qvlenie ili se pravi na nedostapna ili e devstvena i q e strah ot sexsa ot parviq pat daneq boli
Може би не е готова или не е достатъчно сигурна в теб..Месец не е малко,но не е и много,говори с нея или просто изчакай![]()
Освен да поговориш с нея,друго не виждам какво можеш да направиш.
Може да не и е приятно![]()
offline forever!
Според мен момичето иска да се пази и най-вероятно е още детствена.Може за нея 1 месец да не е достатъчен.Например за мен не е...
тя е девствена обаче не и ровя из гащите ама незнам просто що се дърпа всмисъл на първата седмица сама ми сложе ръцете на ци**те и ама аз викам няя се правя на нагал ше изчакам и ся се дърпа нещо имаче съм внимателен и не нахалствам немога да си го обесня![]()
![]()
мерси все пак а и като ми бутне ръката и викам що де и тя не отговаря![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
RISE WITH THE
+1Първоначално написано от menta_loverka
другия вариант е моми4ето просто още да не е готово за такава близост,говори с нея
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Досега не видях някой да го е предложил като възможна причина..
Ами ако просто я е страх, че ти си с нея само за да ти пусне? Все пак сте едва от месец заедно, на по 16 сте.. Нормално е да се притеснява, че просто искаш да я вкараш в леглото и после да я зарежеш. И аз съм минала през подобни страхове.
П.П. И все пак я питай.
Първоначално написано от bebe_zaiche
не ве хора то просто условието го няма щот сме навън ама незнам и аз просто ми е много чудно
ЧЕРНО БЕСИЛО.
RISE WITH THE
попитах я обаче мълчи или отклонява темата веднага![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
RISE WITH THE
znachi spored men problema e tochno v tva che q e strah da ne q zarejesh .. misli si che si s neq samo za ediiq sex .. dai i oshte malko vremeshtom si q pital zashto ti maha rucete i tq ne ti e otgovorila znachi ne iska da govori na tazi tema (pritesnqva se,se pak i e za 1vi pyt);] ostavi q sled vreme sama shte si poiska
neka tq da vodi .. drugoto koeto mojete da napravite e da idete y vas ili y tqh ti kaza che problema e che ste navyn ;] vishte nqkoi den deto nqkoi si e sam i tka
vajnoto e vsichko a stava bavno i da ne burzate
btw dai edna snimka na pritelkata ti (ako nqmash nishto protiv)
Първоначално написано от ch0colate_f
не я знам дали влиза в форума за туй не искам иначе ше я познаеш
най-хубавата е![]()
м/у другото нямаме тази възможност със нас и тях
![]()
ако искаш дай на лс скайп че тряя те питам още нещо
а и ако не иска няма да я насилвам
ЧЕРНО БЕСИЛО.
RISE WITH THE
ako e devstvena nai-veroiatno se pritesniava
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
emi momichetata sa na nastroeniq , kao ne si razbral ... i to promenlivi nastroeniq , shtom ti maha rycete - ne nahalstvai ! kogato tq posika shte ti kaje ... kakvo si se zabil v teq cici ... ne moga da ti dam tochno obqsnenie , no ne q pritiskai . a s tvoa pipane i mahane na rrycete , vypreki , che tq ti gi maha tochno kaot nqkoi ebach izlizash ... nali dyrjish na momicheto , ostavi q da disha![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
е остайл съм я ама пакПървоначално написано от miss california
![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
RISE WITH THE
e kakvo pak , kato ne q pipash po cicite , nqma kak da ti maha rykata ottam![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Ами пробвал ли си на други места да я пипаш? Отово ли се дърпа? Ако не, може да не обича да я пипат по гърдите. Ако навсякъде се дърпа, значи не е готова. Споко. Сама ще си покаже, кога е готова.![]()
~ МНОГО МРАЗЯ ОБИКНОВЕНИ ВАФЛИ ДА МИ СЕ ПРАВЯТ НА МУРИ ~
1. може би има прекалено голяма чувствителност на тези местаСлучва се понякога когато докосваш момиче по гърдите дори да я заболи
на сухо не става
Започни да я галиш по корема, гърдите, лицето и т.н. пък ще се стигне и до тамИначе има и вариант при който може би е била насилвана от някого и за това да ти дърпва винаги ръцете от гърдите си и да не иска да ти отговори
![]()
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
може да се срамува от гърдите си... ако са малки или прекалено големи... или им има нещо друго, което да не им харесва.Може пък и да си първото момче, с което да е била толкова близка и просто се притеснява...
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
sigurno e sram