.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Може ли да ми пише и отсъствие и двойка

Днес избягах от 1 контролно и госпожата е казала на класа че ще ми пише 2,защото съм избягал та може ли хем да имам отсъствие,хем 2ка или няма право да пише така??
    Obi4am momichetata poveche ot vsichko...

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Да абсолютно е възможно.Даскалката ти си е в правомощието да го направи това

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ami po принцип няма,но на мен също една злобна скрофа ми беше писала 2 и отсъствие,мн ме издразни и отидох при директорката,отнесох яко конско от нея,4е съм избягала от контролно,ама поне си останах само с отсъствието и с предупреждение,а 2 я анулираха!!!Мамицата им ебавах на такива даскали надъхани!

Nemoje da ti pi6a za edin den 2-ka i otcastvie .. no moje da napi6e ednoto v ediniq den a drugoto v drugiq...

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Не си бил в часа => не може да ти пише оценка (това е логично ама по правилник не знам 100%)
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Moje i az predi misleh 4e nemoje , no gospojite si pozvolqvat vsi4ko .
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    амм, в дневника няма дата, кога е написана оценката, не вярвам някой да пише някъде из бумагите кви оценки е написал за часа...тъй 4е не виждам проблем да ти ги пише и двете (:
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Фен Аватара на ABF
    Град
    В мазЪта да го ева !
    да може
    Народен.Лечител.Ебем.За.Здр аве™

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Първо: за оценките няма графа дата, т.е естествено, че може..
    ти пак си добре.. аз имах в един час забележка, 2ка и отсъствие.. тъпата курва после си чисти елека 3 часа от мазната ми храчка..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    ако иска може...

а ако си избягал и те е видяла...

аз така във вторник имах 3 контролни и избягах след 2рия час...и още не съм ходил на даскало

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Възможно е..

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от alice sw
    амм, в дневника няма дата, кога е написана оценката, не вярвам някой да пише някъде из бумагите кви оценки е написал за часа...тъй 4е не виждам проблем да ти ги пише и двете (:
    +1
    offline forever!

Супер фен
    Град
    Варна
    Ами ако иска да те накофти (както е случая,май) ще ти пише и няма окото да й мигне!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

напълно в правото си след като си избягал и не си правил контролно кво тря да имаш 6 и поущрение ли ?

da oje az imam otsustvie za zql den i 2 zabelejki !!!!!!e tva sa moje li

Град
    Л о В е Ч
    Цитирай Първоначално написано от Triumpha_stz
    На мен веднъж ми стана наистина лошо точно преди едно контролно и си тръгнах... Оная ми писа и 2 и отсъствие. ОК отсъствието го извиних, без това бях зле и трябваше да ходя на лекар и ми даде извинителна бележка, а после на оная такъв скандал и вдигнах, че няма на къде повече. Изказах на директорката и тя я изгони от даскало.
    Та идеята е, че оценка се пише на знания и имаш право да се оплачиш ако учителя не спазва правилника. Без даден учител да те е изпитал няма никакво право да ти пише оценка, никакво!
    Има право.Ако е видяла че в предните часове си нямал отсъствия и си избягал точно от този час за да не правиш контролно може да ти пише 2-ка,защото на другите ще им пише някаква оценка а на теб какво трябва да ти пише 10-ка ли?!?А лично съм простив бягството от час!!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Де юре няма право да ти пише оценка ако не те е изпитала.

Де факто... че кво й пречи.

2ка и отсъствие може ... забележка и остъствие не може! (или поне тряа да е много тъпа госпожата за да то направи тва )

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH
    Да абсолютно е възможно.Даскалката ти си е в правомощието да го направи това
    xAXAXAXax q sa oprei... pravomo6tie - glupOoOsti realno - nqma nikakvo pravo! no tei kato kakto kazaha po gore pri ocenkite nqma dati a samo meseci v dnevnika ;] - oneq mar6i si praqt kvoto si znaqt... edinstvenoto deto moje6 da naprai6 e da probva6 da vdigne6 skandal ama... po4ti sas sigyrnost nqma da ima rezultat tei 4e....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    EastPerih (Исперих)
    Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    +1
    +1

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Ъх може мн ясно, в нашия клас е имало случай на двойка + забележка + отцъствие след това ама какво да се прави идиоти сякви
    The Spark

Град
    Долината На Идиотщината
    попринцип май няма право ама на мен са ми писали така... :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си