- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Може ли да ми пише и отсъствие и двойка
Днес избягах от 1 контролно и госпожата е казала на класа че ще ми пише 2,защото съм избягал та може ли хем да имам отсъствие,хем 2ка или няма право да пише така??
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...
Да абсолютно е възможно.Даскалката ти си е в правомощието да го направи това
ami po принцип няма,но на мен също една злобна скрофа ми беше писала 2 и отсъствие,мн ме издразни и отидох при директорката,отнесох яко конско от нея,4е съм избягала от контролно,ама поне си останах само с отсъствието и с предупреждение,а 2 я анулираха!!!Мамицата им ебавах на такива даскали надъхани!![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Nemoje da ti pi6a za edin den 2-ka i otcastvie .. no moje da napi6e ednoto v ediniq den a drugoto v drugiq...![]()
Не си бил в часа => не може да ти пише оценка (това е логично ама по правилник не знам 100%)
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Mojei az predi misleh 4e nemoje
, no gospojite si pozvolqvat vsi4ko
.
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
амм, в дневника няма дата, кога е написана оценката, не вярвам някой да пише някъде из бумагите кви оценки е написал за часа...тъй 4е не виждам проблем да ти ги пише и двете (:
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
да може
Народен.Лечител.Ебем.За.Здр аве™
Първо: за оценките няма графа дата, т.е естествено, че може..
ти пак си добре.. аз имах в един час забележка, 2ка и отсъствие.. тъпата курва после си чисти елека 3 часа от мазната ми храчка..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
ако иска може...
а ако си избягал и те е видяла...
аз така във вторник имах 3 контролни и избягах след 2рия час...и още не съм ходил на даскало![]()
Възможно е..
Животът е адът описан в Библията!
+1Първоначално написано от alice sw
offline forever!
Ами ако иска да те накофти (както е случая,май) ще ти пише и няма окото да й мигне!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
напълно в правото си след като си избягал и не си правил контролно кво тря да имаш 6 и поущрение ли ?![]()
da oje az imam otsustvie za zql den i 2 zabelejki !!!!!!e tva sa moje li![]()
Има право.Ако е видяла че в предните часове си нямал отсъствия и си избягал точно от този час за да не правиш контролно може да ти пише 2-ка,защото на другите ще им пише някаква оценка а на теб какво трябва да ти пише 10-ка ли?!?А лично съм простив бягството от час!!Първоначално написано от Triumpha_stz
![]()
![]()
Де юре няма право да ти пише оценка ако не те е изпитала.
Де факто... че кво й пречи.![]()
2ка и отсъствие може ... забележка и остъствие не може! (или поне тряа да е много тъпа госпожата за да то направи тва)
xAXAXAXax q sa oprei... pravomo6tie - glupOoOstiПървоначално написано от HePeAJIeH
realno - nqma nikakvo pravo! no tei kato kakto kazaha po gore pri ocenkite nqma dati a samo meseci v dnevnika ;] - oneq mar6i si praqt kvoto si znaqt... edinstvenoto deto moje6 da naprai6 e da probva6 da vdigne6 skandal ama... po4ti sas sigyrnost nqma da ima rezultat tei 4e....
Неподходящ размер на снимка в подпис!
+1Първоначално написано от princesa_viki
![]()
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
Ъх може мн ясно, в нашия клас е имало случай на двойка + забележка + отцъствие след това ама какво да се прави идиоти сякви![]()
The Spark
попринцип май няма право ама на мен са ми писали така... :P