.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Той ме възприема само като приятелка, а аз искам нещо повече

зДарвейте вСички Незнам Дали ИМа тАкавА тема...И все пАк с еднО момчЕ се ПОЗнаВаме От МНого ВреМЕ,ТОй е най добрият приятел на най дората ми приятелка тя ни запозна харесвам го ,но той казал (на приятелката ми) ,че ме възприема само като приятелка...това беше много одавна преди някаде 3-4 месеца и сега почнах ме да се зарибяваме ,кажете савет по какъв начин да подходя за да разбере че имам сериозни намеренич към него МерсИ на вСички

т.7 и т.1
    krem4et0

..

Ами първо не му се хварляй на врата и не му показвай много , че го харесваш дръж се непринудено и трябва поне няколко срещи да има заигравка така ще останеш по дълго в мислите му
    Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    Напий го,закарай го у вас и го изчукай долно...После можеш да му кажеш че ти е казал че те обича и че оправдания от сорта на "Бях пиян" не минават...Така правите вий женските..
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

BibO hahaha az AKO ISKAH SAMO DA GO IZ4KAM TFA E NAI LESNATA RABOTA pak i ako go napiq mn zeme ne go digne Komentara ti ne e na mqsto

Еми не прави глупости, а просто покажи, че го харесваш и искаш да си с него. Ако и той го изпитва окей, ама имайки предвид, че сте 15-6 годишни, че сте силно зависими от мението на приятели и тн и тн, по-скоро кажи на някой да му понаговори некви работи за тебе и да го накара да се самоизпее. По-лесно ще е на тази възраст.

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    абе явно просто не те харесва..
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

oh i az iam sashtiq pr e malko po razli4en mom4eto bilo kazalo 4e mn momi4eta go haresvali a toi tqh ne i taka i sq i az ko a ti kaja az prosto 6e kaj na nqkoq fr da go pita kfo misli za men i taka
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Re: Той Ме ВъзпРиема саМКАто Приятелка а аз искам нещо повеч

e ako te priema samo kato fr kak taka ste zapochnali da se zaribiavate ili az sum v greshka neshto?
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Град
    *in a pink dream*
    pfff postyt ti e tolkova obyrkan ... i btw si obyrkala razdela
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Мега фен Аватара на amatorium

Re: Той Ме ВъзпРиема саМКАто Приятелка а аз искам нещо повеч

Цитирай Първоначално написано от мече гризли
    зДарвейте вСички Незнам Дали ИМа тАкавА тема...И все пАк с еднО момчЕ се ПОЗнаВаме От МНого ВреМЕ,ТОй е най добрият приятел на най дората ми приятелка тя ни запозна харесвам го ,но той казал (на приятелката ми) ,че ме възприема само като приятелка...това беше много одавна преди някаде 3-4 месеца и сега почнах ме да се зарибяваме ,кажете савет по какъв начин да подходя за да разбере че имам сериозни намеренич към него МерсИ на вСички
    Ami bih ti preporuchal da se zaigravash s nego i da mu vkrvash po nqkoi sexualen jest ili galene i draznenie. Vij kak shte reagira. Ponqkoga horata, koito sa priateli dori da hranqt chuvtva biha gi pokazali dosta po-trudno; ponqkoga takiva nqma i naistina se vuzpriemat samo kato priateli; ponqkoga obache e vuzmojno da zapochnesh da mislish sexualno kum nqkoi, koito si vuzpriemal samo kato priatel. Smeni nasokata kato se otdalechish malko ot spodelqneto s nego i durjanieto kato priatel s po-sexualno i leko potaino durjanie, koeto da provokira v nego instinkta za privlichane.
    Eating isn't cheating - Arnold

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си