- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- С какъв телефон си :)
Понеже не видях такава тема реших да направя та питането ми е за коя марка сте и какъв телефон имате
Например: аз съм твърдо за SonyEricsson и моя точно е W850i
Нокиа 7390![]()
![]()
Робинята на Quench
Нокиа н91 и 6260
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Sony Ericson W810i
а другия пак е Сони Ериксон некъв малко по - стар модел..
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Sony Ericsson W850i, следващия ще бъде SE K850i.
ааа и ти си тръгнал като мене :PПървоначално написано от xaxo_xixi
Samsung x680!
bgroot@mail.ru
Smile=all u Can,Want and happy with.
Nokia N73
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
^^Ооо,колега![]()
Твърдо за Нокиа - N95 и 6230i(или както каза ексо веднъж - тунинговани 3310![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
С мобифон съм.
аааа 3310 rlz тва е танк при телефоните заедно със T230Първоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
и азПървоначално написано от w0sh
Nokia 5300![]()
![]()
Получих го след като около година молих баща ми да ми вземе нов телефон, защото моя от много тръшкане в земята, стената, на чина в училище и ритане взе, че се развали (беше Samsung E800)
![]()
Тука нещо си ги мерим, тъй кат гледам
HTC TyTN a.k.a. Qtec 9600 (Hermes)
If you want to fuck the sky, you must teach your dick to fly.
Apple iPhone
самсунг некъв си
samsung U700 u Nokia 7373 - Valli
как се справяш с два телефона?Първоначално написано от teen-age-R
ха ха за първи път виждам такава нокиа розова от каде си я намерила :PПървоначално написано от slun4ice
Oh ne mi napomniai 4e goliamo tursene i 4akane padna dokato ia poly4a.Vidiah ia v saita na nokia ma kato se obadihme tam ni kazaha 4e ia niama ve4e za6toto bila pysnata samo za niakolko mesecaПървоначално написано от golf_5_r32
Nakraia ia otkri pastroka mi v ebay v Germany
![]()
знаете ли какво предлагам направо да си слагате снимките на телефонитеако ви е удобно де
![]()
3310!!! а3 съм га3ар !!!![]()
не бе N70![]()
Fuck me I'm famous