- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- С какъв телефон си :)
Samsung E200
Non musique - non vie!
Nokia 7373 Valli
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
nokia 6300
не е кой знае кво, ама свири и има аларма![]()
nokia 6126
и го мразя, шот вече за нищо не става след сичките ми пиянски изяви : )
Sony Ericsson S500I![]()
![]()
![]()
Ot IzGuBeNaTa LuBoV OsTaVa SaMo BoLkA I SaMoTa,OgRaBeNa DuSha,RaZbItO SaRcE i VaPrOsA''ZASHTO'' .No Po DoBrE Da q IzGuBiSh OtKoLkOtO NiKoGa Da NeSi q SrEsHtAL!!!
Nokia 7373 [ rozovichka ] :P![]()
.. Щe me вiжdaш v sъniщataта si,щe protqгaш rъцe da мe dokosneш,нo az щe izcheзvaм.Щ bъdа ednovreмeннo nai-krasiвiяt ti sъn i nai-uжasniяt ti koшмar!!!..
Nokia 6500 slide бати боклука честно напрал ми се драйфа от него![]()
I az sym s U600Първоначално написано от LoCo^GiRL
nokia n81 8gb (e па 350 лв отгоре за 2 mp още на камерата за н95 па нема дам!![]()
OK. Fuck it! I lied! It's drum and bass!What you gonna do? "Издавам директива за влизане в Шампионската Лига"- Тодор Батков![]()
![]()
Nokia 6085 Ne e nakakyw super nov mogel oba4e ima si4ko kakvoto mi trqbva
Нокиа 5310![]()
Sony Ericsson z530i
Предишният ми беше такъв! Страшен беше, само че като го хвърлих, се счупи.Първоначално написано от lost_in_candyland
![]()
Nokia 3110![]()
![]()
![]()
"The absence makes the heart grows fonder!"
Crossfade - Giving up
имам сони ериксон z530i ама хич не съм доволна от него, а и вече година и половина мина откакто си го взех, и сега точа лиги по един друг
![]()
...Мюзик,мюзик!
![]()
начи телефончето е гъзарско, хубав дизайн малко слаба камера ама няма нищо. На мен повече ми харесва н91 той е много по гъзарски, аз като го взех не знаех от къде се влиза в менюто как се пуска музика... има си сичко пак слаба камера ама 4гб вградена памет. Бих те посъветвал да си земеш него, аз го имам от 5-6 месеца и съм много доволен ама ми омръзна, ся си търся нещо друго![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Н81 - ДА
Досега не съм виждал в сервиза такъв![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
http://www.cyberindian.net/wp-conten...10-classic.jpg
Nokia 3110 Classic , вчера си го взех![]()
Samsung E250 и съм много доволна.![]()