Еми, историята е следната. Преди време една от колежките ме запозна с едно момиче, и доста излизахме, не че сега не го правим. Проблема е в това, че с течение на времето се появиха някои чувства към съответното момиче, и те тия чувста не ми давт мира (до толкова, че да не мога да спя). Искам да съм с нея но, не знам. Преди се случваше доста често да ме викат да излизаме, напоследък не толкова но въпреки това се случва. Казвала ми е, че би ми поверила и живота си, обаче подобни неща са ми го казвали доста хора, за които мога да гарантирам, че не изпитват нищо към мен, оказа се че хората ми имат доверия, и аз незнам защо. Преди време ме викаше да бъда с нея, когато си прави пиърсинг на зърното, обаче това не се състоя, в крайна сметка си направи, но не ме извика. Как смятате, май не ви казвам особено много, но то това е общо взето. Какво да правя, трябва да и покажа по някакъв начин, че е по-специална за мене, или трябва да и го кажа, но не искам да си развалим отношенията, не искам да спра да я виждам, дори да не иска по-близки взаимоотношения с мен (явно съм мазухист, да искам да се виждам с момиче, което харесвам и което знае че го харесвам, но не отговаря на чувствата ми). Още нещо, приятелите забелязаха, че не ми е безразлична (при първата им среща с тях, даже не я познаваха). Моля помогнете, ше се побъркам.