- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хм, съвет, как мислите?
Еми, историята е следната. Преди време една от колежките ме запозна с едно момиче, и доста излизахме, не че сега не го правим. Проблема е в това, че с течение на времето се появиха някои чувства към съответното момиче, и те тия чувста не ми давт мира (до толкова, че да не мога да спя). Искам да съм с нея но, не знам. Преди се случваше доста често да ме викат да излизаме, напоследък не толкова но въпреки това се случва. Казвала ми е, че би ми поверила и живота си, обаче подобни неща са ми го казвали доста хора, за които мога да гарантирам, че не изпитват нищо към мен, оказа се че хората ми имат доверия, и аз незнам защо. Преди време ме викаше да бъда с нея, когато си прави пиърсинг на зърното, обаче това не се състоя, в крайна сметка си направи, но не ме извика. Как смятате, май не ви казвам особено много, но то това е общо взето. Какво да правя, трябва да и покажа по някакъв начин, че е по-специална за мене, или трябва да и го кажа, но не искам да си развалим отношенията, не искам да спра да я виждам, дори да не иска по-близки взаимоотношения с мен (явно съм мазухист, да искам да се виждам с момиче, което харесвам и което знае че го харесвам, но не отговаря на чувствата ми). Още нещо, приятелите забелязаха, че не ми е безразлична (при първата им среща с тях, даже не я познаваха). Моля помогнете, ше се побъркам.
If you want to fuck the sky, you must teach your dick to fly.
Доста се смях на пиърсинг на зърното.
Смей се, факт е.
Говоренето му е мамата.Каэваш й и готово.Лесно е.Дано да откликне.А ,ако не стане както ти искаш,аэ лично не виждам проблеми да си продължите да се виждате и да подържате добри отношения.Но эа съжаление не всички мислят като мен.
[size=7][b][u]fosse cos
Ама има ли верижка от 1-то зърно до другото?Първоначално написано от Spiderm@n
Как подялолите кърмят?
Има пиърсинг само на едното, другото нататък и за верижката го е мислила вече. Лесно, свалят пиърсинга.
Вече малко жени кърмят.Първоначално написано от w0sh
Има бебешки млека на прах и се въэполэват от това.![]()
[size=7][b][u]fosse cos
В крайна сметка тя знае ли,че ти я харесваш?А ако да от къде?Ти ли й каза,или тя сама се досети?
Ми, че то ако не си безразличен към нея тя е забелязала.. Май сте големи хора, така че не мисля, че един разговор би попречил на приятелството ви![]()
Животът е адът описан в Библията!
Аз не съм и казвал, ако го бях направил май нямаше да има нужда да пиша тема. Ами незнам дали са и казали, тя общува и с хората, които го забелязаха т'ва ми състояние, но не знам. Еми ще се говори явно, при първа възможност (от т'ва по-разтегливо понятие май няма
).
Нямам идея кво да направиш - чрез форум трудно може да се каже, нито я познавам,нито някой др я познава! То си е до характер, до човек... Ако сте толкова близки не би било проблем да направиш по-сериозна крачка
П.П. Тва със зърното ме разби![]()
![]()
a imali li ste nqkfi intimni otnosheniq s neq
Мне.
emi moje da opitash da izlezet dvamata na kafe ili neshto takova i da se opitash 1vo da q pregarnesh ako i tq te pregarne posle probvai za celuvka i taka![]()
a moje i da pogovorish s neq no spored men 1vo probvai s deistviq :P
Ох, добре, как ще разтълкувате това. Пишехме си с нея в Skype, нещо проблеми имаше, а аз се опитвах да помогна, тя на мене, щото мойто настроение беше малко скофтено (зарад нея, шото...да...ясно ви е, чудех се как да изпълня препоръките Ви), и по някое време каза че трябва да си ляга, че трябва да става рано (то си беше 23:30 некъде), каза че ще си говорим утре. Е те тука идва проблема, нито утре (т'ва беше миналата седмица), нито цяла седмица, не дойде като се събирахме в четвъртък, дори не отговори на SMS-a (обикновено го прави, а аз съм на M-tel, така че и през интернет може), нищо. Днес се видяхме, почти като невидим, не отговори нито веднъж като и кажа нещо. Вие как бихте дешифрирали туй поведение, и някакви препоръки да дадете, ако може.
Тая на недостъпна ли се прави ??( Извинявам се братле но.. )
Лично моето мнение, не тичай след нея за известно време да видиш дали изобщо ще я светнат ангелите че вече не се интересуваш от нея и да започне да си блъска главата ( ако все пак и тя има нещичко към теб ) . Надявам се ме разбра.
912.Crew
Започнеш ли да танцуваш веднъж.. връщане назад няма..
Танца е чувство, Танца е любов, Танца е свобода..
Хм, май мислим еднакво, поне с тебе. Ем да видим, аз така и направих, в началото почти не помръднах, като дойде, после продължихме да си се ебаваме помежду си, както преди това. Хм, да видим.
Все пак приемам и други мнения де, интересно ми е.
Abf...ostroumieto e golqma rabota....FAKT!Първоначално написано от w0sh
Първоначално написано от Karamel4e_to
4oveka pi6e,4e priqtelstvoto im ne e preminavalo granica!!!
tova e vaprosatПървоначално написано от w0sh
![]()
![]()
![]()
Ай стига с тоя пиърсинг, ееееееее.
Днеска ми писа SMS, учудващо, дали ще се събираме в четвъртък с приятели, да дойде и тя.
Е, как мислите, ще се събираме ли
В смисъл, очертава се да се събираме, ама да и кажа ли, или да и кажа, че няма, а после че сме се събрали, приблизително това ми го причини и имам представа какъв ефект имаше.
Айде дайте съвет де, тука вече triple posting правя.
абе кажи и че ще се сабирате и там като се видите може да се осамотите малко и да поговорите![]()
Ох, да зема да я ревайвна тъз темица
Значи, тогава не дойде, поради тази проичина малко се поскарахме и така до сега, не че не си говорим, ама не е като преди.
Мисля си дали не е време да се разберем и да и кажа всичко. Утре е концерта на Kiss (утре е след 7 минути, ма нейсе), мислите ли че е подходящо да и го кажа. Аз няма да холдя на концерта, ма ако видите един двуметров с бира в ръце около стадиона 99.(9)% съм аз.