.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Айде кажете нещо де, егати, думите с ченгел трябва да ви вадим.

If you want to fuck the sky, you must teach your dick to fly.

Ti ot 7 mart do sega,oshte li ne si q svalil devoikata
    A qui

Аз от 7-ми март до сега съм я видял 3 пъти.

Ох, не ми е ясно само едно, що човек кат ви помоли за помощ, или тотален ignor, или му задавате някакви тъпи върпоси от сорта за пиърсинга и "Ti ot 7 mart do sega,oshte li ne si q svalil devoikata", ми не съм кат си мълачхте кат пукали зае*ах нещата както бяха и те станаха каквито са сега.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Доверява ти се,защото си й допаднал като човек.Защото може би и я разбираш,подкрепяш я.И тя това го цени.Наистина вземете се разберете кой,кого харесва.И дано,стане така,че да сте щастливи. Успех.И аз това,съм се питала защо хора,които не ме познават добре,ми се доверяват и споделят?И една позната ми,каза,защото съм много добра и ги изслушвам и разбирам.Надявам се,да е така.

Град
    people`s wet dreams
    Shte ti dam edno predlojenie ot men
    To zavisi veche do kyde ste s neq , no ako si siguren che ima neshto kym tebe i ti se pravi na nedostypna i ne ti govori tova e nai udobniqt moment da i se nahvyrlish! Prosto ne se strahuvai a napraovo q grabni i celivai Kogato i kadeto da e tova vajnoto e che ti pravish pyrvata krachka i si po smel ot neq , a te jenite otcenqvat tova Bydi smel nqma kakvo da gubish

Tozi variant e ako si siguren che se interesuva ot tebe , i garantira mnogo golqm shans za uspeh

P.S. Tuka ima samo latinica , ne mi se karaite :P

Ок, ще работим по въпроса явно :P.

Хах, познайте, още нищо, не съм я и виждал, всъщност мернах я преди няколко дни, но все едно не се познаваме.
    Уф, преди няколко седмици, беше дошла пак при нас и когато дойдох наблизо тя се размаха да ми привлече вниманието, погледнах я и все едно не е там, май малко гадно постъпих. После играхме карти, по скоро я учехме, и си говорихме, малко, не както преди, но нищо.
    Мисля че един от колегите би я информирал ако кажа нещо, дали да се възползвам. Или може би трябва да я викна някъде на саме и да се раберем веднъж за винаги, не мога да кажа какво мисли вече за мене, заради тоз застой в общуването ни. Някакви предложение, мерси предварително .

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Доста се смях на пиърсинг на зърното.
    +200000

Цитирай Първоначално написано от неЗнаен
    +200000
    Айде пак с глупостите.

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    Цитирай Първоначално написано от Spiderm@n
    Цитирай Първоначално написано от неЗнаен
    +200000
    Айде пак с глупостите.
    Стига с тиа глупости ве то па бива вашто ама вие прекалявате

П.С.: Колкото до жъпроса ти аз смятам че е по добре на четири очи да и кажеш какво чувстваш . Според мен не би било приатно некой друг да и каже това което може би тя очаква от теб така че действай и успех братле

Хах, друга ми беше мисълта за другия човек . Както и да е, ще работим по въпроса, за цялото това време има-няма 5 минути на 4 очи с нея (аман от навлеци), кат бонус, има-няма 5 минути да сме се виждали в последния месец, но нищо, ще се оправим, някак си .

Все пак съм отворен за още мнения (по въпроса) .

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Taka..дойде и моя ред да си кажа мнението... Ако таз мацка я искаш не само за " ч*кай-пали" ( отново ме извинете за израза ) , трябва да поговориш с нея хубаво.. Трябва да направиш нещо готино за нея.. Нещо от рода подари й роза и то червена и няма нужда да говориш защото всяка жена знае че това означава че я обичаш е поне ще й стане прятно и ще си увеличиш шансовете доста над 50% :P:P:P и задължително по някакъв начин говорете.. Виждам че сте големи хора, значи ярвам че ще се разберете, пък ако просто те харесва като човек , останете си пртиятели. Това е моя съвет & Успех батка
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Хех, за " ч*кай-пали" мислиш ли, че щях да и се точа от началото на Декември, и щях да изпиша толкоз нещо тук .
    Хм, идеята не е лоша, тя е "фенка" на килиите обаче .

И все още съм отворен за съвети, в смисъл, сега и без туй са изпити, та и да искам едва ли ще мога да я видя, то и аз и тя ни се намират разни количества от тез (за изпитите говоря) .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си