- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хм, съвет, как мислите?
Айде кажете нещо де, егати, думите с ченгел трябва да ви вадим.
If you want to fuck the sky, you must teach your dick to fly.
Аз от 7-ми март до сега съм я видял 3 пъти.
Ох, не ми е ясно само едно, що човек кат ви помоли за помощ, или тотален ignor, или му задавате някакви тъпи върпоси от сорта за пиърсинга и "Ti ot 7 mart do sega,oshte li ne si q svalil devoikata", ми не съм кат си мълачхте кат пукали зае*ах нещата както бяха и те станаха каквито са сега.
Доверява ти се,защото си й допаднал като човек.Защото може би и я разбираш,подкрепяш я.И тя това го цени.Наистина вземете се разберете кой,кого харесва.И дано,стане така,че да сте щастливи.![]()
Успех.И аз това,съм се питала защо хора,които не ме познават добре,ми се доверяват и споделят?И една позната ми,каза,защото съм много добра и ги изслушвам и разбирам.Надявам се,да е така.
Shte ti dam edno predlojenie ot men
To zavisi veche do kyde ste s neq , no ako si siguren che ima neshto kym tebe i ti se pravi na nedostypna i ne ti govori tova e nai udobniqt moment da i se nahvyrlish! Prosto ne se strahuvai a napraovo q grabni i celivai![]()
Kogato i kadeto da e tova vajnoto e che ti pravish pyrvata krachka i si po smel ot neq , a te jenite otcenqvat tova
Bydi smel nqma kakvo da gubish
Tozi variant e ako si siguren che se interesuva ot tebe , i garantira mnogo golqm shans za uspeh
P.S. Tuka ima samo latinica , ne mi se karaite :P
Ок, ще работим по въпроса явно:P.
Хах, познайте, още нищо, не съм я и виждал, всъщност мернах я преди няколко дни, но все едно не се познаваме.
Уф, преди няколко седмици, беше дошла пак при нас и когато дойдох наблизо тя се размаха да ми привлече вниманието, погледнах я и все едно не е там, май малко гадно постъпих. После играхме карти, по скоро я учехме, и си говорихме, малко, не както преди, но нищо.
Мисля че един от колегите би я информирал ако кажа нещо, дали да се възползвам. Или може би трябва да я викна някъде на саме и да се раберем веднъж за винаги, не мога да кажа какво мисли вече за мене, заради тоз застой в общуването ни. Някакви предложение, мерси предварително.
+200000Първоначално написано от w0sh
Айде пак с глупостите.Първоначално написано от неЗнаен
Стига с тиа глупости ве то па бива вашто ама вие прекаляватеПървоначално написано от Spiderm@n
![]()
![]()
![]()
![]()
П.С.: Колкото до жъпроса ти аз смятам че е по добре на четири очи да и кажеш какво чувстваш . Според мен не би било приатно некой друг да и каже това което може би тя очаква от теб така че действай и успех братле
![]()
![]()
![]()
![]()
Хах, друга ми беше мисълта за другия човек. Както и да е, ще работим по въпроса, за цялото това време има-няма 5 минути на 4 очи с нея (аман от навлеци), кат бонус, има-няма 5 минути да сме се виждали в последния месец, но нищо, ще се оправим, някак си
.
Все пак съм отворен за още мнения (по въпроса).
Taka..дойде и моя ред да си кажа мнението... Ако таз мацка я искаш не само за " ч*кай-пали" ( отново ме извинете за израза ), трябва да поговориш с нея хубаво.. Трябва да направиш нещо готино за нея..
Нещо от рода подари й роза и то червена и няма нужда да говориш
защото всяка жена знае че това означава че я обичаш
е поне ще й стане прятно и ще си увеличиш шансовете доста над 50% :P:P:P и задължително по някакъв начин говорете.. Виждам че сте големи хора, значи ярвам че ще се разберете, пък ако просто те харесва като човек , останете си пртиятели.
Това е моя съвет & Успех батка
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Хех, за " ч*кай-пали" мислиш ли, че щях да и се точа от началото на Декември, и щях да изпиша толкоз нещо тук.
Хм, идеята не е лоша, тя е "фенка" на килиите обаче.
И все още съм отворен за съвети, в смисъл, сега и без туй са изпити, та и да искам едва ли ще мога да я видя, то и аз и тя ни се намират разни количества от тез (за изпитите говоря).