Извинявам се предварително ако стане роман!
7 клас съм...Учителката ми по уроците, на които ходя в началото ми даваше по един преразказ или един тест с 50 зад. и аз си ги пишех; после след около 3-4 месеца започна изведнъж да ми дава все повече и повече домашна (от порядъка на 6-8 теста по 50 зад.) и аз нямам време да я пиша,защото все пак трябва и за училище да се готвя и за другите ми занимания и спрях да я пиша нацяло.След това тя постоянно взе да говори с майка ми и да й се оплаква, че не съм искала да си пиша домашните и някои неща, които изобщо не са верни (т.е. не само, че се оплаква от мен,но и си доукрасява нещата) и естествено майка ми и вярва на нея,а и все пак тя й е позната.Майка ми взе да ми се кара, да ме наказва и т.н... и вчера се стигна до там, че ми постави дилемата или компютър и написани домашни до края на годината, или няма да имаш компютър и няма да излизаш без разрешението ми.Аз в първия момент и казах, че не мога да ги пиша толкова мн задачи, а тя ми казва - не ме интересува,оплаквания и коментари по темата не искам.И сега в неделя вечер вече ще ми проверява дали съм си написала домашните.А онази коза (без извинение) дори ми казва като и обясних, че не мога да и пиша по толкова домашни, защото трябва да се готвя и за училище, тя ми каза не ме интересува училището, нито какви оценки имаш там и по какво имаш тест или ще те изпитват,тъпото училище няма нищо общо с тези домашни!И аз се гледах като гръмната.
Моля за съвет от тези, които са прочели темата (cry)