.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Нуждая се от подкрепата Ви

ПРОЧЕТЕТЕ ГО, моля!...

Как бихте реагирали при следния случай:
    Пр-ката ви има рожден ден. всичко хубаво, излизате, почерпвате се, подарявате и подарък. А бе всичко точно. Връзката ви е хубава. И се прибирате, а тя ще продължава празненството с техните - знаете как е. Обаче майка й се обажда и казва и вие да отидете да пийнете с тях (те по принцип от 1-2 години работят в чужбина) ама са си тук за 10 дни, като за първи път ще се запознаете с баща й, чичо й и вуйна й. Отивате запознавате се а у и изведнъж на нея и се обажда някъв си пич от чужбина на около 25-30 години (където бачкат техните) и почва да й честити и да и се обяснява в любов по телефона и да я сваля и зарибява... и да и говори как я иска за жена да я взема да живеят в неговата страна. Като не за първи път и се обажда.. Те всъщност се познават, щото и тя ходи лятната ваканция за 1 месец там при техните, дълга история. Казва, че нищо е нямало между тях и да са се виждали 1-2 пъти покрай техните. просто той се филмира.
    Как бихте се почувствали. Точно във ваше присъствие. И после след разговора нищо да не каже по върпоса, все едно не е станало само да се изчерви. Чувах само по телефона No, no. no (приказваха на английски). ясна работата.. И не само това. Ами техните точно след като тя затвори ми обясниха съвсем най-весело как искал да я взема при него си за жена и т.н. а бе че я зарибява демек, а същевременно ме знаят, че съм й гадже и уж много ме одобряват и ни се радват..
    И накря мен естестявено ми стаа много кофти.. и без това беше станало време да си ходя и станах да си ходя. Накрая пр-ката ме изпрати до долу и ми вика - що се държиш различно? Обясни ми кво е станало? Кво стана? и т.н.
    Стана ми тъпо. Обидих се. Обидих се на техните. Видях адската наглост. Ами и накрая тя като някоя глупачка да ме пита Кво е станало? по дяволите пфф..
    Нито съм и чел конско, нито съм я обвинявал и опреквал. Просто вече не знам кво да мисля и на кой да вярвам. Писна ми.

как бихте реагирали вие. Какво бихте ме посъветвали или какви са вапите мнения.

Благодаря, Ви.

az na tvoe mqsto ne bih se obidila,za6toto predpolagam momi4eto ne e vinovno za tozi telefonen razgovor,stiga da ne e poddarjala vrazka s vaprosniq 4ovek dosega.6tom se 4uvstva6 kofti za6to ne pogovori6 s neq,tq 6te ti obqsni nai-dobre i ti 6te i kaje6 kak gi use6ta6 ne6tata.kasmet

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Много гадна ситуация,направо те съжелявам.
    Ами да ти кажа всичко тук е 50% на 50%,точен резултат няма.
    Може наистина той да има някакви намерения спрямо нея,но тя да няма същите.Чесно да ти кажа не знам.
    Оф не знам как точно да ти обесня,но може да е прекалено учтива,и да не иска да го реже ряско,не съм сигорна,но има такъв вариант.
    А колкото до родителите й,са крайно некоректни хора,дори бих смяла да кажа невъзпитани.
    Не знам на какви години сте,но едвали сте много големи,най-много са сте колкото мен на по 17 или 18 години.
    Това как расъждават за дадената случка родителите й мисля,че просто познават дадения човек,сигорно е и заможен,не казвам че ще я продават,но естествено искат едно добро бъдеще за дъщеря си.
    Сигорн смятат,че ти си малък за нея и,че нейното бъдеще е в чужбина.

Аее пииич, споко бе. И в нащо семейство има някви приятели на наще които ме зарибяват, ама те на майтапа. И точно израза на наще: " Айде отивай, той ще те взима за жена " е точния израз на базикането. Мисля си, че те пробват или нещо такова. А дори да не те пробваха няма от какво да е притесняваш, ако тя тоя другия го е харасва нямше да сте заедно сега, а още когато е отишла там в чужбина при техните да скъсате. Наистина ти е станало кофти, но мисля че няма от какво да се притесняваш.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Едва ли техните са го казали на сериозно а приятелката ти не е виновна, все пак той я тормози..

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Razgrad Cartel
    браво пич,наистина много малко хора съм виждал в тоя форум,които биха написали "адската" а не "ацката"

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    10000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000 000000% govori s neq
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Ами това е кофти положение и с право си се обидил , според мен.Поговори с нея за случилото се а когато този пак се обади вземи телефона и едно цветущо го нареди , та да не се обажда повече.Поне така бих направил аз.

Скайп: doombringer2006

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Според мен, няма причина да се ядосваш толкова. В крайна сметка всичко може да е в кръга на шегата с техните, а въпросният човек който и се обажда да е некъф близък приятел и тя да не смее да го отреже. В смисъл - да не го обиди ала бала. Говори по-сериозно относно това, той как се държи с нея по принцип и какво точно и е предлагал. Това мисля че трябва да е по-важно отколкото некъф разговор - още повече че е имало повод да и се обади.Нищо лошо не виждам. Поправете ме ако греша.
    ПС: На колко години сте?
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

da ne te e strah ot nekav pich det e na mainata si da ne ti q vzeme....?dokato e v bg s teb ne se kosi no zamine li pri tehnite idi i go da znae s koi se zanimava

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Не намирам повод за притеснение ..
    просто тя има глава на раменете и ако .. искаше ония " дъртак" (ако мога така да се изразя
    нямаше да е с теб ... така мисля аз ...
    по добре поговори с нея не я оставяй с лошо впечатление .. обясни и защо си се подразнил и така на татък ... колкото до техните хора всякакви .. просто се абстрахирай от тях и тва е ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

о0 я не се филмирай. Брат ми ги разправя подобни на поразия пред кого ли не... По-големи мои приятели също... и к'во? Т'ва са приказки тип 'Ще те взема за снаха/зет' там като си на 8-9годинки и те сгодяват за момиченцето/момченцето на приятелско семейство. Още повече т'ва са го казали и родителите й... нарочно са те подразнили. Може просто 'такъв' да им е 'хуморът'или да са искали да видят как ще реагира 'бъдещият им зет'.

И все пак приятелката ти на колко е? Да не се окаже, че е на 18-19 и е имала 'мимолетна' връзка с 'дъртака'?
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

4ovek yspykoi revnosta tva e tapo az sa6to imam priqtel i ima edin koito mise obajda mnogo 4esto ne naro4no i sam my kazvala danego pravi no toi nese spira no tova nezna4i 4e az sam vinovna o6te nqkoi dase vlybi v men pak i ti sam kaza 4e toi e daleko togava kakav e problema prosto priqtelkata ti e haresvano momi4e i ot drygi maje no nemislq 4e tq e vinovna za tova prosto si pogovorete s neq po tozi vapros doverieto e v ysnovata na edna vraska

Град
    somewhere over the rainbow
    Цупиш се докато не ти каже истината и само истината.

Ако бях на твое място нямаше да ми стане никак приятно,но моя съвет е да поговорите, нищо не е загубено още!!!!! Не се притеснявай всичко ще мине добре А пък оня дъртак в чужбина мисля че го е казал на шега...

Град
    в нас
    ситуацията е наистина много сложна
    за мен щом са те поканили родителите и в тях е голямо признание от тяхна страна и не вярвам, че са се подигравали с теб(но ги има всякакви хора де). за човека, който и е звъннал имаш право да се сърдиш. запита ли се ти той от къде и знае номера ?
    най-добре поговорете с момичето и се изяснете наистина. незнам дано съм помогнал, защото е много объркано вашето положение
    NO COMMENT

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си