.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Непознат

Непознат

Kakfo imate pod predvid momi4etata. Nemoga da tragna s nepoznat ? Kak taka nali sme se zapoznali ?????

mi che ne "sa" te opoznali...neznaqt kakvi sa ti interesite, ne te znaqt kuv si, shto si
    ...

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Епа има всякви психопати.
    Аз най-често го казвам това,ако имам подозрения,че момчето е нещо като мухлю.Понякога първото впечатление лъже.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от tenaglia
    mi che ne "sa" te opoznali...neznaqt kakvi sa ti interesite, ne te znaqt kuv si, shto si
    ...
    Така е..

Животът е адът описан в Библията!

За да трагнеш с някой трябва да го познаваш добре, а не просто ей така...

Ако познаваш някой много добре, няма да тръгнете никога. Неизвестното те кара да търсиш продължение. Ако станете приятели, загубена кауза.

А под непознат се визира " човек който знаеш само името му от 2 часа".

Мега фен Аватара на koalka
    Помисли малко...Не можеш веднага след като си се запознал с някой да тръгнеш с него, според мен това е риск и е тъпо.Иначе, когато се опознаете, дори и малко - пак е нещо и ще е по-добре.

хахах....аз си тръгвам с непознати
    Ние с моя още на първия ден като се видяхме и

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana

Re: Непознат

Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    Kakfo imate pod predvid momi4etata. Nemoga da tragna s nepoznat ? Kak taka nali sme se zapoznali ?????
    az kato bqh v 4as po balgarski,v u4ebnika pi6e6e 4e se kazva "v predvid" a ne pod predgvid,s taq gramatika kak da tragne s tebe?!?!?!?

Аз пък знам, че се казва само "предвид", госпожата по български ни го каза.

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Цитирай Първоначално написано от tenaglia
    ...
    Така е..

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Помисли малко...Не можеш веднага след като си се запознал с някой да тръгнеш с него, според мен това е риск и е тъпо.Иначе, когато се опознаете, дори и малко - пак е нещо и ще е по-добре.
    MOje moje.S edno biv6e gadje trfugnahme malko sled kato se zapoznahme.Ne se bqhme opoznali nikak dobre,no prosto bqhme ludi edin po drug,privli4ahme se i opredeleno si pasvahme.Trugnahme bez mnogo,mnogo da go misllim.E,ne iskarahme mnogo dulgo vreme zaedno,no dori i malkoto vreme,prez koeto bqhme zaedno,be6e mnooogggooo hubavo Opredeleno ne sujalqvam.A i ne mislq,4e se razdelihme,za6toto ne se bqhme opoznali predi da se suberem.Prosto taka se stekoha subitiqta.
    Misulta mi e,4e ponqkoga moje da se vlubi6 v nqkogo ,dori i bez da si go opznal,dori i sled kato se zapoznaete.Prosto ne6tata se slu4vat bez da gi obmislqme i planirame.Tupo e,ako naprimer iska6 da si s 4oveka,prosto da pravi6 demonstracii na moral.
    I tryed so hard and got so far,but in the end it doesnt even matter...

+1

Голям фен
    Айде оправи си правописа моля те!Казва се "предвид".Някой май е бягал от часовете по български

Аз не казвам, че не може!Но според мен това е глупаво и не бих го направила, не казвам никога. Така мисля аз!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Аз не казвам, че не може!Но според мен това е глупаво и не бих го направила, не казвам никога. Така мисля аз!
    saglasna sam. az li4no ne bih trugnala s nepoznat nikoga
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми