- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Не си мислете, че турците и циганите са една и съща нация!!!
Описвам ти всеки лигав, дишащ турчин на българска земя (другите в Турция не се различават много, но поне си се потят по-далече от нас). Самия им манталитет е такъв, да се бъркат където не им е работа или по-точно да се налагат. Да не говорим, че религията им е агресивна и постоянно търсят оправдание в нея за глупавите си действия. Тук все пак не говорим за случай-три, а за 70 процентното българско мнение (че и повече), че турците са долни хора. Това не се е получило просто ей така.Първоначално написано от akinom
"И утре е ден" - казала еднодневката...
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.
Глупаци...Кои сте вие,лапета,да говорите че сте били 5 века под робство?Нито вие,нито бащите и майките ви сте били живи тогава!По вашата логика понеже някога Хитлер е избивал евреите,днес те трябва да презират и избиват всеки срещнат германец.Каква е тази ваша мания да слагате всички против общ знаменател?Питам!Писна ми от тези теми и от този изкривен морал.Аз също съм против циганите,понеже са безполезни като личности и като общество и се падат само един вид тежест над българия (точно така,с малка буква),
но турците.Какво са ви направили на вас лично те?Когато в онези примитивни от днешна гледна точка времена сме били под робство,това е било нормално.Така са се решавали конфликтите - война.Както те са ни поробили,така е можело и ние да ги поробим.Свиквайте с мисълта.
Най-малкото - тези,които днес плюете и срещу които мрънкате и обиждате дори не са били планирали по онова време.Те не са виновни.
Глупаци.
П.П. Българин съм и само българска кръв тече в мен.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Аз имам много колежки туркини в университета. Може те ли да ми обясните тогава защо се движат на групички, винаги слухтят и най лошото винаги си говорят на турски дори в нашо присъствие, което е крайно неприятно, защото повечето случаи говорят за останалите, подиграват им се, обсъждат ги и без да можем да рзберем. Кажете ми това не е ли подло, а? Лошотията в тях е откърмена от детска възраст. Те ни мразят идват да учат в нашите университети, правят си каквото поискат, заяждат се и винаги си мислят, че са прави, щото разбирате ли те знаели 2 езика - турски и български. И после да ми рзправяте- защо имало етническо напрежение!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мисля, че няма какво да се добавя! Прав си.Първоначално написано от NamelessRomantic
.. Обаче само гледай сега как ще те нападнат![]()
има разлика между турци и турци, които изповядват религията си.. много е глупаво да слагаш всички под общ знаменател!Първоначално написано от bilqnavod
![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Това което казваш важи само за отделни индивиди.Ако онези туркини са к**ви,това не прави всички турци по света такива.Още повече че те осъзнават,че ако кажат нещо във лицето на теб или колегите ти,ще бъдат жестоко нападнати.Поправи ме ако греша за конкретните личности,но в днешната българия един лек коментар по нечие облекло/държание/материално положение дори е достатъчен за да предизвика спор,започващ във университета и завършващ в полицията/болницата/моргата.Прав ли съм?Първоначално написано от bilqnavod
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
[quote="NamelessRomantic"]Това което казваш важи само за отделни индивиди.Ако онези туркини са к**ви,това не прави всички турци по света такива.Още повече че те осъзнават,че ако кажат нещо във лицето на теб или колегите ти,ще бъдат жестоко нападнати.Поправи ме ако греша за конкретните личности,но в днешната българия един лек коментар по нечие облекло/държание/материално положение дори е достатъчен за да предизвика спор,започващ във университета и завършващ в полицията/болницата/моргата.Прав ли съм?[/quПървоначално написано от bilqnavod
Прав си но исках да споделя моето мнение всеки има право на такова, нали?
Искам да кажа че когато всеки ден се сблъскваш с тях се получава така, че дори и добре да си настроен почваш да се дразниш.
И ако има нещо да ми кажат нека да ми го кажат в очите, защото аз лично не съм се заяждала с тях.
Просто исках да го споделя тук
Има разлика истинските турци 1- во са с бяла кожа . Повечето хора смятат че няма разлика между турци и цигани понеже има доста потурчени цигани приели мюсюлманството.Първоначално написано от thecopstopped
Аз не си мисля;че циганите и турците са една и съща нация.. Това чче някои турци се държат като цигяни и обратното е отделен въпрос.![]()
Съгласна съм! Омразата към нас просто е възпитана в тях с поколенията. Не смятам, че са безполезни, защото всеки има място отредено му на земята, но мисля, че нямат място тук при нас. Както при "голямата екскурзия", както я наричат. Ревали хората за своята Майка Турция, ревали, а като им показали пътя и го обърнаха на обич към България, та чак душите им тука останалиПървоначално написано от bilqnavod
Признавам си много ги мразя!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
И какво значение има, че през робството не сме били планирани?! Това беше крайна глупаво изказване! В крайна сметка всеки с българско самозъснание няма да ги иска тук. Не за друго, не че са ни изнасилвали, били, и убивали толкова години, а че сега са още тук. Че се бутат във власта, че искат да завземат всичко! Че са лакоми за права и власт! Как може по цял ден по националните телевизии да дават само турски сериали
![]()
![]()
Като ги видя и направо ми иде да строша телевизора!!!! Кой го позволява това? Кой им дава толкова власт? Управлявали са ни 5 века, и сега ни управляват! Какви българи сме ние? Особено оня по-горе дето писал че бил чист българин с българска кръв?! Айде бе! Помияри!!
НЕ Как може да сте толкова тъпи не е истина. Циганите не са нация Циганите са хора които нямат държава. Има Български цигани, Испански цигани, Румънски цигани, даже и Турски цигани. А относно турците това са си много приятни хора![]()
Аз лично не обичам турцитеЗа бога мразя вичко турско в БГ като започнем от турските новиви, турските сериали ! Заради тези мангали ние сме били пет века под турско робство ... а преди това в средновековието ние сме били силна държава. Не,само заради това ги мразя . Мразя ги затова че потурчват всичко в БГ! Но освен на тези турци се дразня и на българите които умират да гледат и адски много следят "Перла" например ... егати аз само като чуя имената на актьорите им и сменям канала.
наречете ме расист ако искате ...
![]()
Аз само да ти кажа, че явно не си много наясно с историята. Точно когато са ни завзели турците сме били всичко друго, но не и силна държава.
Иначе и аз не ги харесвам турците...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
ХахАХХАхаахааа като баба ми " Пеет века сме били под турско робство" И кфо точно тия турци които сега живеят в БГ са ни държали под робство така ли. Ти познаваш ли изобщо турци че да говориш против тях...Първоначално написано от sExYbEbS
![]()
![]()
Да,имала съм съученички туркини , така че много добре знам що за стока са ... говорят си на турски ,а се намират в едно БЪЛГАРСКО училище!На улицата постоянно ги чувам ... а ние сме в България за богаПървоначално написано от gret4ety
пЛюС това ! Те в момента пак искат да ни поробят ... за тва дпс все е във власта ,за това дават турски новини по една БЪЛГАРСКА телевизия ... а уж националният език е български.Защо още малко не сложат и цигански новини
![]()
![]()
. Милион пъти съм го казала и пак ще го кажа : Щом искат да си говорят на турски да гледат турски новини и телевизи нека си ходят в шибаната турция
![]()
В моя клас имаше циганка и 2 туркини и след една година тормоз от моя страна се преместиха в друг клас.Благодаря на Господ Бог за този подарък![]()
Телефона ми звъни отсреща чувам плач...малка курва плаче за господин играч !
Съжалявам , моя грешка. Да, точно когато са ни завземали турците сме били разпокъсана държава,но преди това сме имали и много силни периоди - златен век , когато сме били при цар Асен ... това имах предвидПървоначално написано от Wrathchild
![]()
Голяма гордост.Първоначално написано от UltrasLife
![]()
П.С. - Цялата тема ми мирише на расизъм.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Най точно казаноПървоначално написано от onestar
![]()
П.С СексиБебс да се връща в първи клас... Златния век далеч не е при цар Асен![]()
офф ,ти проста ли си ?!!Начии невиждаш ли ,че има запетая ?!Нямах изобщо предвид , че златният век е бил при цар асенПървоначално написано от gret4ety
![]()
а посто изброявах кога държавата ни е била най-силна
а това са най-вече тези два периода - когато сме били при цар асен , и когато при цар симеон -златният век .... съжалявам отдавна не се бях палила така но с този пост ме подразни
![]()
нали тфа ми е целта бе сладурПървоначално написано от sExYbEbS
![]()
мале кви сте злобари повечето![]()
аре стига с тези глупости да не си мислите, че ние самите не сме правили ебасии гадостите? или пък, че това за робството не е малко преувеличено на моменти?
аз съм учил в даскало където точно на такива неща се акцентира първо после пък, че съм ходил в Турция и още по-после пък, че знам за един мангал дето е некъв луд гений и не щото така се е родил а щото много е учил(което не е много често срещано сред БГ учениците)
стига с тия гадости хлапето му е гадно що го солите без а я познавате дори?
с такова поведение обиждате и нея и себе си и държавата си щото се държите като некви гадни нацистчета![]()
срам ме е да се нарека българин ейзаради такива злобарчета без капка мироглед и култура
Аз очаквам да ни сложат задължителен ТУСКИ език в учебната програма,защото трябва да уважаваме и другата голяма част от нацията ни,да се запознаваме с обичаите им,чай партита,религия,за да добием ясна представа за тях.
...
....
.....