.
Отговор в тема
Страница 12 от 16 ПървиПърви ... 28910111213141516 ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 377
    Цитирай Първоначално написано от SolusChristus
    Цитирай Първоначално написано от milickata
    Прочетох част от коментарите и не повярвах на очите си....как може да има толкова злоба ! Аз съм туркиня, не ме е срам да си призная.
    п.с. Радвам се, че имам правото да наричам България своя родина, защото тук са моите корени от поколения назад и аз няма как да се самоопределя като нещо различно от българка....
    Я пак?
    Добре наистина се е получило леко противоречие м/у двете ми изказвания, но мога да поясня малко. Водя се туркиня...но само се водя...кажи ми как да се наричам туркиня с чиста съвест,а не българка, като тук в Б-я съм родена и живяла от раждането си насам....учителите ми са ме научили на "български" ценности (български е в кавички защото ценностите са универсални за всички култури и са висши добродетели).....мойте пра-пра и нз си още колко пра родители са населявали тези земи, когато някой ми каже дом, моята първа асоциция е свързана с България....за това ако мен някой лично ме попита каква съм, като каква се самоопределям ще му отвърна, че съм българка, изповядваща мюсюлманска религия. Но както знаем заради такива хора,толкова ограничени в разбиранията си...трябва да има или само българи (християни) или турци (мюсюлмани)...е аз не съм нито едното от двете,за мене аз съм една цялост взаимствала и от двете...за мене аз съм и туркиня и българка....и мога да кажа, че наистина страшно по-лесно щеше да ми е да съм или мюсюлманка, живееща в Турция или християнка населяваща Б-я.....но не съм избрала да съм в такова средно положение...ни натам,ни насам....определи ме ти тогава? каква съм ? Защото аз мн съм мислила и съм стигнала до извода, че в крайна сметка всичкото разделение на раси,религии и прочее, няма смисъл.....и аз съм човек,дишам,мисля и съществувам....с нищо не съм по-различна от останалите...просто имам възможността да взаимствам от две култури, което е както огромно наказание, така и огромен подарък....

Малко като се замислиш години години под турско робство и накрая ние чисти Българи?! Малко странно..
    Мразя Турци, защото са надути, защото винаги искат да испъкнат и някак си им е като фикс идея да бъдат нещо повече от нас! Защото са черни, защото са злобни, защото са Турци! Имам туркиня в класа и не единпът съм я чувала как кълни даскалки, съученици и т.н... Клиукарката и итригантката в класа! Не го крия нито пред нея нито пред другите!
    мразя ги
    > :P

Цитирай Първоначално написано от SolusChristus
    Прочетох част от коментарите и не повярвах на очите си....как може да има толкова злоба ! Аз съм туркиня, не ме е срам да си призная.
    п.с. Радвам се, че имам правото да наричам България своя родина, защото тук са моите корени от поколения назад и аз няма как да се самоопределя като нещо различно от българка....
    Я пак?
    Добре наистина се е получило леко противоречие м/у двете ми изказвания, но мога да поясня малко. Водя се туркиня...но само се водя...кажи ми как да се наричам туркиня с чиста съвест,а не българка, като тук в Б-я съм родена и живяла от раждането си насам....учителите ми са ме научили на "български" ценности (български е в кавички защото ценностите са универсални за всички култури и са висши добродетели).....мойте пра-пра и нз си още колко пра родители са населявали тези земи, когато някой ми каже дом, моята първа асоциция е свързана с България....за това ако мен някой лично ме попита каква съм, като каква се самоопределям ще му отвърна, че съм българка, изповядваща мюсюлманска религия. Но както знаем заради такива хора,толкова ограничени в разбиранията си...трябва да има или само българи (християни) или турци (мюсюлмани)...е аз не съм нито едното от двете,за мене аз съм една цялост взаимствала и от двете...за мене аз съм и туркиня и българка....и мога да кажа, че наистина страшно по-лесно щеше да ми е да съм или мюсюлманка, живееща в Турция или християнка населяваща Б-я.....но не съм избрала да съм в такова средно положение...ни натам,ни насам....определи ме ти тогава? каква съм ? Защото аз мн съм мислила и съм стигнала до извода, че в крайна сметка всичкото разделение на раси,религии и прочее, няма смисъл.....и аз съм човек,дишам,мисля и съществувам....с нищо не съм по-различна от останалите...просто имам възможността да взаимствам от две култури, което е както огромно наказание, така и огромен подарък....
    Ти си туркиня, във вените ти тече турска кръв, това означава, че си ТУРКИНЯ!НИКАКВА БЪЛГАРКА, ТУРКИНЯ!
    http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx

"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"

Цитирай Първоначално написано от dajdi
    Малко като се замислиш години години под турско робство и накрая ние чисти Българи?! Малко странно..
    Мразя Турци, защото са надути, защото винаги искат да испъкнат и някак си им е като фикс идея да бъдат нещо повече от нас! Защото са черни, защото са злобни, защото са Турци! Имам туркиня в класа и не единпът съм я чувала как кълни даскалки, съученици и т.н... Клиукарката и итригантката в класа! Не го крия нито пред нея нито пред другите!
    мразя ги
    Е ако това са турците...ако ги възприемат и мсилят така за тях...е не значи аз опрелено не съм туркиня....защото нито едно от посочените не може да се отнася до мен

Re: EDIN VAPROS!!!

Цитирай Първоначално написано от fire_magic
    Цитирай Първоначално написано от AJDEN_1981
    A ZNAETE LI,4E V ISTORIATA E NAPISANO,4E BULGARITE SA OT CIGANSKI KOREN
    A SEGA DA VIDIM,KOI KVO LALA A?
    ZA TUI PO GOLIAMA 4AST OT NASELENIETO NA BULGARIA E ROMSKO.
    ти си живо доказателство че в вашите помашки вени тече предателската кръв,менили си сте вярата за по 1 нива говеда такива...после пак и хубусници се изкарали майкави да е** миризлива смърт сган тъпа...

А ти сУщество такова,което не може да пише на БЪЛГАРСКИ език да ти кажа ли,че всъщност началото българите си водим от Атила?
    Всичко зависи само от теб,никой друг просто ти...

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    Турците са изключително свирепа и горделива нация. Циганите са веселяци, профани (макар, че дори и те да проявяват агресия в днешно време, то е защото не получават по-различно държане от околния свят, но генетично не са свирепи като рязаните). На цингите им дай танци и кючеци, празници по цял ден. Но турците изпитват нужда да тъпчат и покоряват с вярата си другите. Тук говорим за народен манталитет не за отделни единици, така че коментари от сорта "аз познавам супер турци, кво ги плюете само" са напълно некомпетентни и излишни. Ако ходжата запее 3-та световна и цяла турция се вдигне и тези гореспоменати приятелчета ще ви резнат гърленцата като на агънца :Р. Поне по-голямата част от тях де. Със здраве.
    "И утре е ден" - казала еднодневката...
    The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.

http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.

До колкото разбирам от по-горния коментар...циганите са те ограбили,нали ??? И аз не харесвам циганите,няма какво да се преструвам, наистина им е заложено да крадат, но вярвам, че има и много стоийностни хора сред тях, достойни за уважение, просто не съм срещнала такива все още и да спомена, че и мен са ме ограбвали цигани, но и българи....нз хора просто злобата ви ще ви довърши,но всеки си избира ест кое да харесва и кое не. Само, че за вас (поне голяма част от писалите тук) всичко е само черно и бяло....вие сте далтонисти,но както знаете съществуват и други нюанси! Защо трябва да сме крайни...

Голям фен Аватара на Wildchildd
    По-горе някой е написал, че след 500 години робство сме били смесени с турците.Това не е вярно.Българите сме кръвни братя с иранците,германците,финлан дците и датчаните.По тоя въпрос само недейте да спекулирате.

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Не я ли заключиха тая тема бе...Пф.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Цитирай Първоначално написано от Wildchildd
    .Българите сме кръвни братя с иранците,германците,финлан дците и датчаните.По тоя въпрос само недейте да спекулирате.
    Моля !? Това като бъзик ли го написа или наистиго вярваш ? Ако е второто си в голяма грешка и живееш в заблуда.
    If you are 1st, you are 1st. If you are 2nd, you are NOTHING !

Мега фен Аватара на ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от trustN0body
    .Българите сме кръвни братя с иранците,германците,финлан дците и датчаните.По тоя въпрос само недейте да спекулирате.
    Моля !? Това като бъзик ли го написа или наистиго вярваш ? Ако е второто си в голяма грешка и живееш в заблуда.
    Всъщност пича е доста прав

Ако си мислиш че съществува такова нещо като "славянски" генотип, ти си в доста голяма заблуда

Цитирай Първоначално написано от trustN0body
    Това е факт .

* Българите, финландците, датчаните, германците от Шлезвиг-Холщайн и унгарците имат най-голяма прилика в съотношението на кръвните групи и в индекса.

Това е от проучване на Димитър Съсълов, естествено ако си по-компетентен може да оспориш.Да, ние говорим на славянски език, културата ни има славянски заемки, но кръвта ни не е смесена нито с турска, нито с никаква, умишлено не казвам славянска, защото няма такова нещо като славянска кръв, но това е друга тема, по скоро може да се говори за славянска култура и език.Очаквам да разбера защо съм толкова заблуден ?

И аз мога да седна да напиша една "Статистика", съгласен ли си? Гледай фолклора, гледай расата. С германците и въобще европейците нямаме нищо общо. Ние сме азиатски народ

Цитирай Първоначално написано от wallmart
    И аз мога да седна да напиша една "Статистика", съгласен ли си? Гледай фолклора, гледай расата. С германците и въобще европейците нямаме нищо общо. Ние сме азиатски народ
    Не съм съгласен.Ти не можеш да напишеш "Статистика", защото нямаш ресурсите и капацитета на човека, който е напсал тази, която аз публикувах.Българите сме европейски народ, нищо общо с турци или руснаци.

Цитирай Първоначално написано от wallmart

Голям фен Аватара на gret4ety
    мразя ги
    Ако искате слагайте ми бан, трийте ми профила даже но тук не мога да се сдържа...... ДА ТИ ПИКАЯ НА ГЛУПАВИТЕ КОМЕНТАРИ! НЕЩАСТНИК! КАКВО ПРАВО ИМАШ ТИ ДА ГОВОРИШ ЗА ХОРАТА ТАКА СЛЕД КАТО ИЗОБЩО НЕ ПОЗНАВАШ ВСИЧКИ ТУРЦИ НА ЗЕМЯТА, НИТО ПЪК ТИ СИ ПО-ДОБРЕ ОТ ТЯХ! ГОВОРИШ ЗА ОПРЕДЕЛЕН ПРИМЕР АМА Я СЕ ЗАМИСЛИ КОЛКО МНОГО БЪЛГАРИ СЕ ДЪРЖАТ ПО СЪЩИЯ НАЧИН! НЕ МОЖЕ ДА ДЕЛИШ ХОРАТА НА НАЦИИ И РЕЛИГИИ!

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от gret4ety
    НЕ МОЖЕ ДА ДЕЛИШ ХОРАТА НА НАЦИИ И РЕЛИГИИ!
    Може и е необходимо. Исляма е културно и икономическо оръжие, повод за войни и т.н. Мнозинството от някой нации паразитират на гърба на останалите..
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    мразя ги
    Ако искате слагайте ми бан, трийте ми профила даже но тук не мога да се сдържа...... ДА ТИ ПИКАЯ НА ГЛУПАВИТЕ КОМЕНТАРИ! НЕЩАСТНИК! КАКВО ПРАВО ИМАШ ТИ ДА ГОВОРИШ ЗА ХОРАТА ТАКА СЛЕД КАТО ИЗОБЩО НЕ ПОЗНАВАШ ВСИЧКИ ТУРЦИ НА ЗЕМЯТА, НИТО ПЪК ТИ СИ ПО-ДОБРЕ ОТ ТЯХ! ГОВОРИШ ЗА ОПРЕДЕЛЕН ПРИМЕР АМА Я СЕ ЗАМИСЛИ КОЛКО МНОГО БЪЛГАРИ СЕ ДЪРЖАТ ПО СЪЩИЯ НАЧИН! НЕ МОЖЕ ДА ДЕЛИШ ХОРАТА НА НАЦИИ И РЕЛИГИИ!
    +1
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    мразя ги
    +1
    ей това е човек \/ мерси за подкрепата

gret4ety, а ТИ колко турци познаваш ?

Град
    in the middle of nowhere
    Абе ние си знаем кои са цигани и кои са турци, слагаме ги под общ знаменател щото не можем да определим кои да харесваме повече. Циганите нямат държава те са паразити - взимат помощти, но не работят а крадат, не ходят на училище не са образовани, замърсяват, хулят, псуват, не подържат хигиена. Мразя ги!
    Турците са ни държали толкоз време под робство и колили и налагали. Ако се бяха промени добре ама не са! Повечето са нагли, подкупни, алчни. Мислят се за по-добри от нас, но е факт че не са. И съм забелязала btw че всички турци дето видя са мазни. Ако ни бяха оставили на мира и не се бяха бъркали - добре, ама не сега те се опитват пак да ни завладеят ама по мирен път. Затова държавата ни е в ужасно състояние - турците се намесват в политиката като подкупват нециливизованите цигани (според мен би било прекрасно ако на циганина му се отнеме правото да гласува) и крадат. Построяват пътища ама пребират половината от парите които уж трябва да платят и защо ли има дупки и още не знам си какви глупости.
    Има изключения, сигурна съм, но лично аз не съм срещала

Аз като малка съм почти буквално отраснала сред турци. Най-добрите ми приятели от детинство са турци и това са супер свестни хора... В момента всеки ден излизам с турци, ходя с турчин и да ви кажа съм горда с това ако искате овиквайте ме псувайте ме не ми пука...

^ Тургут Юзал би се гордял, асимилацията на България върви с пълна сила .
    Преди се ядосвах, сега ми е смешно.

Хахаха асимилациця на разбирателство и човешко отношение м/у различните етноси асимилация ли му се вика вече, ако е така дано всички да бъдат асимилирани ....меко казано по-безличен и неуважаващ се от българския народ няма,вие разбирате ли, че даже най-великите поети са го казали това и са го запечатали в произведенията си един Вазов пише цяла епопея за да напомни на българите кои са(да не говорим, че вс започва още от Пасисий...всички знаем цитата: "О, неразумний юроде! Защо се срамуваш да се наречеш българин и не четеш и не говориш на своя език?")....а кажете сега,че и тука турците са виновни??....българите не обичат корените си и не ги ценят, но стане ли дума за турците(бивши поробители,душмани,натрапн ици и тирани) оооо веднага всеки втори става патриот и ревностен бранител на вярата !!! Не е ли смешно, а? На всеки както му изнася...днес сме на кефче и "България и българите над всичко"утре ми е криво и майката с едно щракване става мащеха,а сънародниците врагове!!! Всеки трети иска да напусне родината, да замине в чужбина и да не се върне по възможност...това ли е обичта към БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКОТО ми кажете? Хора не го ли виждате че на българите манталитетът ни е такъв...оплакваме се само (btw влючвам се към това ние, казвала съм и в по-предните коменти, че съм туркиня....но се самоопределям като българка изповядваща различна религия просто) и вечно мърморим...вечно има някой виновен за неволите,винаги ние сме перфекти, а другите ни провалят...никога грешката не е в нас !!! Преди да гледаме другите, защо всеки не погледне себе си....ако всеки днес си даде равносметка и направи крачка към по-мирно и спокойно съществуване...разбирателс вото несъмнено ще ни съпроводи защото на 1-во място сме ЧОВЕЦИ (преди да сме цигани,турци,арменци,бълга и и т.н. сме хора и това е най-важното). Но предубеността руши всичко. Никога не съм делила някого на българин или турчин....ужасно съм щастлива че в Шумен няма катива проблеми и всички си живеем в разбирателство и на никого не му пука към кой етнос принадлежиш ! А на тези които правят разделение (няма значение дали са българи или турци) искам да им кажа че губят адски много.....и най-вече губят човечността си (смятам че не е малка загуба )

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    ^ ааа не. не е така-ти си зла туркиня! аз помня (родова памет-едно и също) как турците са ни изнасилвали и убивали и поробвали преди петстотин години и това е причина аз да се държа като тъпо животно спрямо техните наследници и ОСВЕН ТОВА съм ревностен патриот и нерекох един ром "свиня" когато той изтъкна факта, че не мога да си взема матурата по майчиния си език и се почуствах горд и щастлив!

това от което се нуждаем са злобни нападки и дребнавост за да докажем колко сме възвисени всъщност...

не е нужно да ни пука, че сме най-зле по образование, качество на труда и доброта на Балканите, няма да си отмъстим като правим големи и добри неща, а като си покажем злобарщината на дребно!

БЪЛГАРИ СЪБУДЕТЕ СЕ И ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ ПО ФОРУМИТЕ! НЕ Е НУЖНО ДА СИ ОПРАВИМ ШИБАНАТА ДЪРЖАВА (започвайки от себе си) А ДА СИ ПОКАЖЕМ ЗЛОБАТА!
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си