.
Отговор в тема
Страница 14 от 16 ПървиПърви ... 410111213141516 ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 377
    Мега фен Аватара на ZipFail
    То всички народи по света идват от Азия и Близкия Изток...

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    ^ аборигени, индианци, инуити?

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P

Re: Не си мислете, че турците и циганите са една и съща наци

Цитирай Първоначално написано от thecopstopped
    Ами аз не съм точно туркиня, но имам приятели и много далечни, такива по националност роднини. Искам да ви споделя, че често виждам как на черен човек, му казват турчино кирлив. Разбирам, че злобари има колкото искаш от Христианите, но това ме обижда по някакъв начин. Казвала съм и на приятели за тази грешна преценка, а те ми отговарят "хмамм , ми то к'ва е разликьть, мижду турци и цигьни,,
    Негорамоност, хора неграмотност има много в България . Значи турците си имат своя държава, свой език, своя азбука, свои религии и вярвания, свои права, прекрасна държава и страхотни хора. Циганите-най-на кратко казано: боклуци!!! Е преценете дали не се различават цигани от турци
    Нищо лично, мила, но как ти очакваш разбиране към твоята националност като ти самата не проявяваш такова към ромската нация. Аз познавам много роми, които могат да се нарекат достойни хора, заразлика от мнозина бели. Проявявай разбиране, ако и ти искаш такова от другите.

По темата: За книгата не се съди по кориците.

Имам честа да се познавам с ИСТНИНСКИ турци,не като нашите дето са цигани и се мислят за турци.Мога да кажа че са много добри,уважават приятелите си и на всяка цена биха помогнали....не да те оставят да се мъчиш като грешен дявол...просто разликата е от земята до небето...няма смисъл да обеснявам,тия който не се познават с такива,пак подчертавам ИСТНИНСКИ,няма как да ме разберат....

Не мога да си обясня,защо трябва някои от вас да се изразяват с такава злоба?Аз самата съм туркиня и не виждам защо някой,хванат отнякъде,ще дойде и ще ме обижда заради религията ми.И да-чиста туркиня съм..не, както се изразиха някои големи "разбирачи",че всички турци в България били турски цигани(които за ваше сведение се наричат кюрди,но това е съвсем друг въпрос).Не слагайте всички под един знаменател.Не мисля,че ние имаме вина за миналото и за действията и постъпките на много далечни деди и пра-деди.Лично аз си празнувам всички християнски празници.Говоря перфектно български и повярвайте ми, никой,никога не би разбрал,че съм туркиня,ако не му го кажа аз!Мога да ви кажа,че турците са много по напред от нас в много отношения.Вместо да плюето по цял ден и да бълвате змии и гущери,отидете и вижте едно традиционно,турско семейство..каква традиция,какво уважение..всяка вечер семейството сяда на масата заедно..а тук какво-алкохолици,които пребиват жените си(не всички,но голяма част).Сега сигурно ще последват коментарчета от рода на "ми ходи си в Турция тогава..кво правиш тука?"Където си искам там ще ходя и каквото си искам това ще правя,ако сте чували за думата демокрация..България точно за това е толкова назад във всяко едно отношение..защото всички тия,които се биете в гърдите,че сте големи българи(85%,от които дори не можете да пишете грамотно),не можете да приемете различните и да си разширите малко кръгозора.Ама така ще е ..то всичко идва от семейството и от възпитанието.А за какво възпитание говорим в случая..От цялата история на България само за 5 века робство са чули и вече са големи специалисти.Преди да претендирате,че сте повече от когото и да било и преди да обиждате по народност,се научете да пишете грамотно,научете историята на страната си и тогава заемайте някаква позиция.Всички сте от голямото добро утро и за това в една България 15-16 годишни пикли не се прибират по цели нощи и естествено на перкефтните родители с перфектното възпитание не им пука къде е детето им и си спят спокойно.Да не говорим,че 90% са едни големи,малки,меркантилни курви с извинение..и разбира се всичко това идва от семейството поне аз не сам чула засега в Турция да има такава слава за момичетата..да-по-добре скромни и почтени,отколкото изтривалки кърдето и да отидеш в чужбина,като чуят,че си българин-за тях си човек втора класа,защото на всички ни е пределно ясно каква е славата на България по света а турците понеже са много лоши,некултурни,неграмотни ,нечистоплътни,цигани и т.н...затова може би са много по ценени..сега дерзайте и започвайте да коментирате,за да се посмея на малка доза от високия ви умствен капацитет

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    http://world.actualno.com/news_223304.html
    глупости

Мега фен Аватара на ZipFail
    Факти

От босфора надолу живеят още в 13ти век

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    уви, съгласен съм със зип. наистина са големи варвари там
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Град
    isperih
    Да ви кажа, повечето от вас или не са виждали истински турчин, или нямат приятел турчин, иначе нямаше да говорите така. Предполагам всички сте от някакви забутани малки градчета на расисти и селца тем подобни. Хайде защо не мразим сега италиянците и гърците, че сани клали преди турците? Или не помните за цял град войска, ослепена от Василий II? Питайте българите, които наистина познават турците какви са и те ще ви обяснят. Обикновеното население не прави нищо на българите, а всеки човек може да е лош. Тези които са клали българите от Батак не са били само турци, а са били разбойници от всички краища на Османската империя, включително и българи, гърци, хървати, сърби, македонци, жадни и готови на всичко за пари. Самите наши велики автори Вазов и Ботев разкриват в творбите си какви българи е имало тогава, така че не сме се променили много, щом сега има българи изнасилвачи, убийци, крадци, значи и тогава е имало. Ей такива като вас като турските им огледални образи са убивали невинното турско население, поради омразата, която таят и поради мозъка, който им липсва в главата. Учете история, четете творби, гледайте документални филми и тогава ако си вярвате, значи сте наивни овце
    Любовта се изгася само с куршум! \m/

Разлика че има , има . Аз лично просто виждам заплахата тези 2 етноса ,като две туморни образувания в нашата майка България ,които бавно я поглъщат .А и да за книгите е така ......... и после ходете спорете със такъв НЕГРАМОТЕН човек ,за който света се разпростира от тях до работата му .

Град
    ...
    ...
    ...

Турците не са варвари (не и повече от нас). Били ли сте в Турция въобще? Не говоря за частта на Балканите, там предполагам ви е ясно, че често са по-цивилизовани от нас.

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото

Re: Не си мислете, че турците и циганите са една и съща наци

Цитирай Първоначално написано от thecopstopped
    Негорамоност, хора неграмотност има много в България . Значи турците си имат своя държава, свой език, своя азбука, свои религии и вярвания, свои права, прекрасна държава и страхотни хора. Циганите-най-на кратко казано: боклуци!!! Е преценете дали не се различават цигани от турци
    Ей това ме ядоса ве4еееее! Като си имате прекрасна държава и език отивай да живееш там и да си говориш своя език!Какво правиш тука!Българите били неграмотни,да не говорим турците кви сааа! Тези турци ще ни превземат хораа,разберете!!! 500 години робство не ни стигнаха!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от sherry
    Престанете, тъпо е.
    Цигани, турци, все тая! Един човек трябва да бъде оценяван или съден заради това какво представлява като съвкупност от качества или нравствени недъзи, а не като народност.

Всеки избира пътя си, всеки може да бъде добър и да живее достойно. Има ужасно много убийци, изнасилвачи, простаци, които са цигани и турци, но има и много такива, които са българи! И всички са под общ знаменател за мен, защото не са достойни и почтени хора! Но има други, които живеят честно, трудят се и искат само да бъдат щастливи.
    Те са добри и не заслужават омразата на другите, само защото са от етнос, към който хората са предубедени.

Всяко стадо има червни овце. Лесно е да слагаме под общ знаменател и да лепим етикети, трудно е да разберем, че понякога грешим в преценката си.
    Напълно съм съгласна!

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    Цитирай Първоначално написано от Sisi7u
    Цитирай Първоначално написано от bebence_ff
    kakvi prekrasni hora ma??? za nas balgarite ciganite sa dori po dobri ot vas ma , za6toto ne sme bili pod tqhno robstvo 5 veka ne sa ni klali i iznasilvali decata ni ma . te sa edna o6te po dolna smrad
    омфг .. какъв националист .. ти първо се научи да пишеш на кирилица пък после ми защитавай държавата си ...
    а и не съм изнасилвала никого и нямам намерение да го правя, че да обиждаш турците, ясно ?!?
    и тфа ''ма'' от къде си го прихванала омфг ..
    ние сме долна смрад а вие и това не сте .. ZERO ako ме разбираш
    Не, че нейният коментар беше много смислен, ама сеш се, че е бая жалко да пишеш отговор под всеки втори, хах. Може и да сте си супер държава, да сте най-грамотните и перфектните, както се изказаха повечето защитници, но е факт, че отношението ви към всяка друга религия е пренебрежително. Щото, ако кандидатстват за работа в Турция турчин и руснак примерно, хора с еднаква квалификация, познай кого ще назначат. И после ми разправяй колко напредничави и разкрепостени били. Факт е също, че и тея турци дето живеят в България мнозинството са неграмотни, те не си знаят нито собствения език, нито българския, после що сме ги слагали с циганите под общ знаменател. Едно голямо ХАХ и стига с тия защитнически кампании по форумите, щото нали знаеш, ако излезеш на улицата и решиш да агитираш хората по същия начин какво ще ти се случи?
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Повече от фен
    ^Ще и се случи това, което заслужава да и се случи.

Не мога да разбера всичките тези имигранти,които се опакват от всичко в държавата. Ми връщай се в азия!

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Такава глупост не бях чувала скоро! Турците и циганите не са една и съща нация!!! Турците са си турци, а цигните може да се каже, че не пренадлежат на никой, тей като те са разпръснат народ по целия свят, но всъщност самите цигани идват от Индия! Не казвам, че индииците са цигани, а циганския народ идва от Индия още от векове, но са се разпръснали по света. Най-близкия отговор е, че циганите са нация, идваща от Индия! Но е малко странно, че една от най-красивите жени в света е индиика, но това не я прави циганка, нали? Но сега ще ме разберете погрешно. Не казвам, че те са цигани, а казвам, че те са нещо като нас в България. Тук живеем българи и цигани, но това не ни прави цигански народ. Като идеш в друга държава и ти викат "А, ама не знаех, че в България имало и бели, мислех, че живеят само цигани".. В Индия има и цигани и бели!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Повече от фен Аватара на qsiii
    Турция е една прекрасна страна с едни прекрасни хора. Да не би българите да не изнасилват, убиват и тормозят, във всяка страна има такива хора и ще има, но има и такива, които не крадат и не убиват. Същото се отнася и за циганите bebence_ff , не мисля ,че си права . Съгласна съм с авторката
    Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Цитирай Първоначално написано от beiho
    Да ви кажа, повечето от вас или не са виждали истински турчин, или нямат приятел турчин, иначе нямаше да говорите така. Предполагам всички сте от някакви забутани малки градчета на расисти и селца тем подобни. Хайде защо не мразим сега италиянците и гърците, че сани клали преди турците? Или не помните за цял град войска, ослепена от Василий II? Питайте българите, които наистина познават турците какви са и те ще ви обяснят. Обикновеното население не прави нищо на българите, а всеки човек може да е лош. Тези които са клали българите от Батак не са били само турци, а са били разбойници от всички краища на Османската империя, включително и българи, гърци, хървати, сърби, македонци, жадни и готови на всичко за пари. Самите наши велики автори Вазов и Ботев разкриват в творбите си какви българи е имало тогава, така че не сме се променили много, щом сега има българи изнасилвачи, убийци, крадци, значи и тогава е имало. Ей такива като вас като турските им огледални образи са убивали невинното турско население, поради омразата, която таят и поради мозъка, който им липсва в главата. Учете история, четете творби, гледайте документални филми и тогава ако си вярвате, значи сте наивни овце
    Това, че приятелят ти се казва Ахмет (примерно) не променя историята. Нито по-малко пък променя шариата (ислямското каноническо право, с което приятелчето ти би трябвало да е запознато). Та просто попитай Ахмет на какво са го учили родителите му. Ако ти отговори искрено, сигурно ще ти стане тъжно... Изключения има, но са малко.

Aaa извинявайте ама повечето от вас говорят нещо и дори не знаят какво !!!
    Първо-Циганите и "турците" са две много ама много ама мноооооого различни нации.На повечето цигани им е в кръвта да са "лоши",да крадът,да се бият,да извършват какви ли не престъпления.За щастие наистина има исключения,но за съжаление се срещат доста рядко при тях.Докато при "турците" исключенията са не хубавите и добри хора,а тези които са лоши.
    Второ-Можеби се чудите защо слагам "турци" в кавички ? Хора,осъзнайте се,не сте прави ! Не сте прави да наричате турци човешки същества които дори не знаят турски,не знаят къде се намира турция (образно казано),и нямат нищо общо с турския народ само защото изповядват мюсюлманска религия.Аз лично познавам исключително много такива хора,дори в града ми е пълно с такива и повярвайте те нямат нищо общо с това което вие наричате "турчин".Не,че имам нещо против турците,напротив харесвам обичаите им,харесвам страната им харесвам начина по който общуват с хората,но това е друга тема.
    За вас е турчин този който се е родил в мюсюлманско семейство,в България,не знае и една турска дума и дори не е ходил в Турция така ли ? Ако е така просто малко се замислите,и ще видите,че изобщо не сте прави.Хората които аз познавам и са мюсюлмани по нищо ама по нищичко не се различават от другите и нямат НИЩО ОБЩО С ТУРЦИТЕ пак повтарям проумейте го най накрая.И аз имам едно на ум за истинските турци,тези които живеят в турция знам,че сме били под тяхно робство и не мога да се примиря с това.А и какво значение по дяволите има от къде произлиза един човек,а ? Ако на една циганка или един циганин чувствата им не са лоши,искат да се сприятелят с другите,нямат лоши намерения и т.н има ли значение от къде произлиза ? Проблема на нас българите ни е в това,че сме злобни и мразещи същества.България никога няма да се подобри не заради "турците" и циганите а заради самите нас,помислете и ще видите,че е така..

П.С-Виждал съм деца по улиците на 11-12 години да викат "смърт за турците",това нормално ли е ? Ами според мен не е,та те са малки деца по дяволите какво разбират от злоба,знаят ли защо изобщо изричат тези думи ? Не,не знаят.. и вината не е тяхна,вината е на родителите им,родители които озлобяват и карат децата си да мразят.

Циганите и турците от България са почти едни и същи-няма разлика.Обаче в Турция и по-скоро Азиятската част хората са различни ,подчиняват се на законите си и са много добри .Нямат нищо общо с циганите .Така че аз казвам ,че не са еднакви въпреки ,че тези от България са 1:1 с циганите

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

Град
    Lyon
    турците не са цигани.тва е измислица на българите.идете в някоя държава и питайте дали турците са цигани и да видим кво ще отговорят хората.българите говорят така за турците естествено заради турското робство което все още има място в психиката на един българин.тъй като циганите са смятани за \"хлебарки\" и българите си го изкарват на турците като ги наричат цигани.тва е мойто мнение.ходила съм в турция на екскурзии и да ви кажа хич да не е хубаво си е там : ) да не говорим мн мн защото след няколкo години ще има повече цигани отколко българи в България : ))))
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Не знам кво сте се хванали да обиждате турците. Вярно, че преди 130 години, са се ебавали с нас, но се замислете - не могат ли да се променят за 130 години и всъщност толкова много ли ви пука за роднините ви преди 130 години, чиито имена дори не знаете ??? Ей, аман от такива "патриоти"... Щом се мислите за такива висши същества, си стойте във Великата България и не се занимавайте с такива боклуци като турците...
    Нямам приятели турци, защото аз лично не съм срещал. Нямам проблеми с тях, и не виждам защо да ги мразя освен тези които създават анти-български групи във Facebook). В тази тема повече няма да вляза, не ми се мерят пишки с някви деца.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си