- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Не си мислете, че турците и циганите са една и съща нация!!!
Можете да общувате с турци, без дори да заподозрете че говорите с такива и пак да ги уважавате. Толкова са тъпи повечето от вас , че.... всичко опира до човека, не до това от каква националност е.
Dovechera i az sa vklucha a kolkoto do Bebsss ne im sa vrazvay tolkova pozdravi i badi vse taka gotina.
Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
-------------------------------------------------------
който желае да пише на
Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team
Е довечера и по това ще пиша две страници от темата ще заема и вече който иска това да си мисли.Първоначално написано от Jumbie483
Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
който желае да пише на
Смотан значи да разбирам така,Англичаните които си купиха имоти в българия ако не се имат за бг да се омитат и те ли цитирам те "Всеки, който живее в България или е българин, или да се маха от тука." ще трябва и посланниците на другите държави или да се мислят за Българи или да се омитат. =D> да те аплодирам.Първоначално написано от kristo
![]()
![]()
![]()
който желае да пише на
Че това хубаво ли е ? оОПървоначално написано от dreme_mi_kopelle
А неймлесс, прави разлика между расизъм и расиализъм...и почети малко по темата...черен не е равно на бял, и тва е факт, колкото и да го въртите нема да стане...
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Кво чоплите тема от преди близо година не мога да разбера
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Хахахааа..Първоначално написано от SiegHeil
Закво тогава Обама-Niggata стана президент на Света?!?!
Големи расисти има ейиии...![]()
Ако си дал на гладния дори трохица хляб от своя хляб.Ако си дал на скитника дори искрица огън от своя огън.Ако си дал на милата от своето сърце.Ако си дал на чуждите живот от себе си.Ако си дал,ако си дал от себе си,не си живял,не си живял на празно
Първоначално написано от In And Out of Love
![]()
![]()
![]()
Днес света има нужда от хора,които знаят да обичат и се борят за живота поне със същата сила,с която други искат да го унищожат
ТИ КАЗВАШ , ЧЕ ИМАШ "МНОГО ДАЛЕЧНИ, ТАКИВА ПО НАЦИОНАЛНОСТ РОДНИНИ(ТУРЦИ)". ФАКТИЧЕСКИ СИ ПОМАКИНЯ..Първоначално написано от bebSs$
НЕ СЕ СРАМУВАЙ ДА СИ ПРИЗНАЕШ НЕ СИ ВИНОВНА, ЧЕ ПРЕДИ СА ГИ НАСИЛСТВАЛИ ДА СМЕНЯТ РЕЛИГИИ И ИМЕНА И Т.Н.
![]()
P.S.
АЗ ЛИЧНО СЪМ !ЗА! НАЦИОНАЛИЗМА И малко РАСИЗЪМ.само малко
Има по-голяма вероятност бирата да произнесе “карбуратор” от жената.
Racism will never die... It will never die.. It will only multiply.
Да... Нямаше да мразя турците, ако не бяха преселили бившия ми квартал...
нямаше да мразя туците, ако можех да си поръчам хляб на български от магазина, в който съм хотил от 5 годишен...
нямаше да мразя турците, ако можех да питам за правилната посока като съм на екскурзия надолу от кърджали...
нямаше да мразя турците, ако не идваха с рейсове от турция, за да гласуват(поне да можеха да прочетата нещо на български)
нямаше да мразя турците, ако доган си стоеше в затвора - където му е мястото...
нямаше да мразя турците, ако не се събираха на групички да ме бият, когато стане проблем с един от тях...
нямаше да мразя турците, ако не бяха вкарали сегашния "фешън" в България....
мога да продължавам да изброявам... но не виждам смисъл...
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!
съгласенПървоначално написано от kakadu
и аз мн мразя такива расисти
циганите са индийци фсъшнуст (проверете в нета ако не вярвате)
има някой много тъпи и гнусни цигани и турци , но има и такива българи ...
Fuck you bitches ;p
Защото мислят, че като са турци ще печелят по голяма уважение и по малко обиди!!!Първоначално написано от InitialD
А има ли значение дали си циганин турчин българин или нещо друго... Вайно е само едно КАКЪВ ЧОВЕК СИ !!! Например като видиш един тъп турчин защо си мизлиш, че всички са такива? Относно това, че България е била 5 века под робство - Каква вина има населението, че господарите им са прилагали насилие?
Тука те подкрепям, НО има и турци които са много добри хора и само за това, че сънародниците им са такива не требва да ги нагрубяваме !!!Първоначално написано от aqweR
Точно щото е черен, затова стана...а като не разбираш кво искам да кажа не се обаждай и ти...чети 2 пъти и тогава пиши :>Първоначално написано от In And Out of Love
For I am Winter born
А за това, което са ни причинили турците си спомняме много добре, но защо забравихме толкова бързо КАКВО СМЕ ИМ ПРЕЧИНЯВАЛИ НИЕ? (карали сме ги да си смянят имената, насилвали сме ги, не сме им давали права и много подобни) НЕ Е ВАЖНО ДА ЗНАЕШ ТОВА КАКВО СА НИ НАПРАВИЛИ А И ТОВА КАКВО СМЕ НАПРАВИЛИ НИЕ !!!
Ако искаш да станеш Американски гражданин ще ти се наложи да си смениш името...карали сме ги да си смянят имената
ами значи сме квит тогава? (think)НЕ Е ВАЖНО ДА ЗНАЕШ ТОВА КАКВО СА НИ НАПРАВИЛИ А И ТОВА КАКВО СМЕ НАПРАВИЛИ НИЕ !!!
"Митът за Христос ни свърши много добра работа..."Папа Лъв Х
"Верните слова не са красиви, красивите слова не са верни." Лао Дзъ
"Това което не ме убива,ме прави по-силен"Ницше
http://bezbog.blogspot.com/
Az sam istinska turkinq. I vijdate li tova debelo dupe? Da vi sera na vsi4ki v ustata, balgari dolni!
debelanata shishkolanata
СМЪРТ БЕ![]()
Току що доказа че заглавието на темата е вярноПървоначално написано от zuzimuzi
![]()
For I am Winter born
Ми да различават се ... циганите ме дразнят и не ги мразя толкова , а турците ги мразя , защото са сган , която ни е превърнала в нищожни роби за 5 векаПървоначално написано от bebSs$
![]()
Разберете писна ми ... 3-ти март е и по улиците виждам повече Турци , отколкото българи![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
WTF ?!
над кое!?
едно смешно доказателство за умствената ограниченост на Турчоците в България ..Първоначално написано от zuzimuzi
Аз искам да те питам нещо .. Добре ти като ни мразиш , защо си научила езика ни ма ?
WTF ?!
...за да може да ни псува и да я разбираме![]()