- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Не си мислете, че турците и циганите са една и съща нация!!!
за мене е едно и също, аз добро от турчин или циганин не съм видяла
Не съм чел темата, но мога да кажа, че турците и циганите са различни нации и нямат нищо общо помежду си.
Малко история..
През 17-18 век както знаете Османската империя не е разположена само на Балканския полуостров, но и в Азия и Африка. Когато империята е водила войни на запад (в Европа) са използвали циганите, които идват от Индия за да им носят принадлежностите по време на война и да помагат на армията. И както се досещате тези цигани, като дойдат от Индия просто остават в нашите земи. Когато ойната, която в момента Османската империя е водила свърши тези цигани не са се връщали в родината си, а са се разпръсвали по Балканския полуостров и главно в нашите земи и тези на нашите съседи.
Общо взето турците са виновни и за големия брой цигани в момента в България и дори в Турция.
Temet Nosce
벨야카
O, kak iskam typite cigani da se izbiqt, da se mahnat ot tazi strana i da ni ostavqt na mira nai- setne.. te samo vredqt i nes pirat da se razmnojavat, trqbva da se vzemat merki za tazi napast, no e jalko 4e samo takiva bezvlastni hora kato men me4taqt i se nadqvat tova nqkoi den da stane, a kak mi se iska da opravq tazi darjava.. no vsichko e taka podkupnok, 4e dori i da se kandidatirash, godini predi tova se znae koi 6te spe4eli.. tctc, dano da gi mahnat tezi izrodi, nai- nakraq. A turcite pokazaha kakvi sa i 6to za hora sa s prekrasnite si filmi i pesni.. ne sam na ni4iq strana, nai- malkoto za6toto neznam cqlata istoriq, no neka prosto priemem, 4e - vinagi ciganite 6te sa6testvuvat tuk, te sa tolkova hitri... a turcite ne ni prechat.
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Циганин, турчин все тая и двата вида ги мразя.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Е аз пък ще ви кажа нещо друго.
Когато са поробвали България, турците не са били толкова много, че да успеят да го направят, затова са ползвали помощта на ХИЛЯДИ МАНГАЛСКИ ТИКВИ. Изнасилвали са, биели са, убивали са и са крадяли и турците, и циганите. Затова исторически погладнето ТУРЦИ и ЦИГАНИ за мен сте една ПОМИЯ. Ти не си била точно туркиня, бла-бла, ама като ходжата викне за война ще скочиш и ти, нали рязан клитор?
Може да бъда аругантен и да се държа невъзпитано, но като ви чуя, видя, сетя и помисля за вас се сещам за едно и също нещо: турците НЕ СА цигани, циганите НЕ СА турци. Но сте боклуци!
Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!
OMG.. moje da bada arugantenПървоначално написано от bulgarian1878
.. bravo, posramvassh ni oshte poveche, idilot 6iban!
![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
И аз така.Първоначално написано от LoveRetroMusic
Сви заједно ко један, само здрави у глави против Система!
Нищо не мисля, честно казано.Първоначално написано от thecopstopped
И си ми е много добре така.
И това е тема във Философия и религия?
13 стр?! опомнете се бе, хора.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
Прав си pathetic... Уж всички говорят как живеем в едно модерно ебзкласово общество, а всъщност каде са тези модерни хора, които обичат всички хора без значение от цвета на кожата им или религията им... Вие ли сте тези хора!Първоначално написано от pathetic
Спрете да дърпате народа ни надолу и се дръжте като европейци, НЕ БЪДЕТЕ РАСИСТИ!!!
Ако си дал на гладния дори трохица хляб от своя хляб.Ако си дал на скитника дори искрица огън от своя огън.Ако си дал на милата от своето сърце.Ако си дал на чуждите живот от себе си.Ако си дал,ако си дал от себе си,не си живял,не си живял на празно
Ако всичко беше спокойно едва ли щеше думата расисти да се използва толкова често.Аз лично не се определям като расист, макар и да са ме наричали така доста пъти.Първоначално написано от In_And_Out_of_Love
Та, не мисля че днес имаме особен избор.Помня в едно предаване на 'Отечествен фронт' как циганите в едно село Мечка разбират къщите на българите, крадат, заплашват и прочие.Тогава той завърши предаването със следното изречение 'Явно в тази страна или ставаш расист или просто емигрираш'.Еми съжелявам ама при подобни изпълнения на същества от 'тъмен произход' ти ако си затваряш очите и си казваш 'важното е че на мен всичко ми е наред' ... ти трябва да си по-долу и от егоист.Не мога да понасям цигани точно заради това - крадат, убиват, множат се като зайци, нагли, не работят, не учат, вземат си помощи...И ние българите какво правим през това време? 'Не бъдете расисти'?!Окей, пак ще говорим след време.
Сви заједно ко један, само здрави у глави против Система!
А ти научи какво означава думата "расизъм" и тогава говори, че само с поста си лъхаш на четено-недочетено. В тоя форум вече много станахте "толерантните" малоумници, които пропагандират да не сме расисти. За съжаление прекалено много индивиди от чистите българи са толкова промити от тоя либерализъм, че хора изглеждащи като нормални българи ми говорят колко било яко да си имаш приятели турци и цигани, как били хора и прочее.Първоначално написано от In_And_Out_of_Love
А относно дали ние, които дискриминираме /да, научи понятието дискриминация и расизъм, пак да ти повторя/, дърпаме България надолу - от ясно по-ясно е, че тоя свят благодарение на расизъм и дискриминация е оцелял до сега, иначе отдавна щеше всичките милиарди живущи да бъдат роби на има-няма 100,000-200,000 души.
Айде като ви е пирятно се ебете с негри, спрете обаче да ни повтаряте на нас, здравомислещите, че трябва и ние да го правим. Гледайте си в паницата, докато не ви узрее достатъчно мозъка, че аз както се шегувам постоянно и се забавлявам на тъпотиите ви, някой път чак ме изкарване извън нерви с глупости /за някои и цял живот не стига да се осъзнаят/.
Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!
^Не е важен цвета на кожата, важно е сърцето и душата на човек. Общите ти усилия за показ на интелект и чувство за хумор са буквално безплодни, честно. Въздържай се да даваш толкова категорично и едва ли не абсолютно определение на правилно и неправилно. Всеки има лично мнение, което може да се различава от твоето, защо скачаш като ощипана ученичка? Дори и това, което четеш да ти се струва смешно, не си ти човека, който да размахва пръст.
Предполагам не само на мен ми е писнало да чета 'поучителни' постове, целящи да 'отворят очите ми', a всъщност са купчина изпражнения, пълни с негативизъм. Сам каза - гледай си в твоята паница и недей бъркай в чуждата.
п.п. лично аз не съм видял нищо добро от циганин или турчин.
"И утре е ден" - казала еднодневката...
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.
ОMG.. :X Спри се, че ме плашиш направо!Първоначално написано от bulgarian1878
Смяташ, че турците и циганите не са хора?! Нямам думи просто...
Може би се смяташ за по-умен от турците, или за по-силен, или за по-красив??????
Нищо не разбираш от либерализъм мой човек!!!
Никога подобни мнения като твоето не могат да предизвикат у мен чувство на гняв както правят моите мнения с теб. Напротив дори като ти чета поста и ми става мъчно за всички тия хора, които са натоварени с комплексите, които ти и още много хора за съжаление им
създавате.
Всички са еднакво достойни да се наречат хора независимо от цвета на кожата им!!!
Хора като теб причиняват страдания както на собствената си психика натоварвайки я с гняв и желание за мъст, така и на целия свят! Докато има такива хора света ще остане все така препълнен със злоба, егоизъм и ненавист.
Трябва много добре да разбереш, че единственото нещо което правиш е да причиняваш зло на цялото човечество.
п.п.
Имам приятел турчин от моя клас!
Супер голям пич е и по нищо не се различава от мен или от другите ми съученици. Напротив превъзхожда много от учениците в цялото даскало както по интелектуални възможности, така и по физически...
Още ли си мислиш, че си нещо повече от един турчин или чернокож?![]()
Ако си дал на гладния дори трохица хляб от своя хляб.Ако си дал на скитника дори искрица огън от своя огън.Ако си дал на милата от своето сърце.Ако си дал на чуждите живот от себе си.Ако си дал,ако си дал от себе си,не си живял,не си живял на празно
Винаги е било адски глупаво да се делят хората по цвета на кожата им! Има толкова прекрасни хора, които не са българи, а турци, примерно, че като ги видите как се държат, ако не ви кажат как се казват дори няма да разберете, че са турци! Вие какво си мислите, че българите са по-умни от турците ли? Хах! Самото това държание показва, че не са. Или поне не всички. Не си мислете, че турците не са образовани и т.н, 'щото ако не бяха, Турция нямаше да е толкова напреднала! Аз съм туркиня и го казвам с гордост! Като бях по-малка много се срамувах, но това отмина вече. Разбрах, че не е важно от какъв произход си, а що за човек си! Аз имам много приятелки българки, които са прекрасни. Даже, повечето от класа ми забравят, че съм туркиня, на ммоменти. Но ... не знам, според мен е глупаво. Вярно българите били под османско робство, но това е било преди векове! Каква вина имат сегашните турци? Да сте получавали намек от тях в днешно време за подобно нещо? Или за деление, както при вас го има?
Имаше една картинка, жалко че сега не мога да я намеря..беше с три сърца, човешки. И трите бяха еднакви, а разликата беше, че отдолу пише - black, white and yellow.
Жалко, че ви мътят мозъците с тия лайна и вие ги купувате.
намерете нещо да правите, не да карате най-често обсъжданата тема да процъфтява отново и отново.
някак си не е редно просто.
ама вие си знаете де.
Ще започна разнищването на глупавия пост част по част, че иначе ще се загубя из глупостите ти.
Тук доста от пишещите ме плашат, но уви - не съм ги подтикнал да се спра. Така, че не ми казвай какво да правя точно ти.ОMG.. :X Спри се, че ме плашиш направо!
Не са, естествено. За първите - турците - всъщност не съм прав, хора са, имат и умствен капацитет /макар, че не ми се иска да го призная, истината е истина и аз поне си я казвам/, но за вторите може да се спори много, особено с недочетени като теб. Ако започнеш да изучаваш биология в по-усилени количества и разбереш структурата на човешкото тяло, тогава ще разбереш, че в циганския и негърския ген съществува и животинско, а човек е само този, който е на 100% такъв. Математиката го доказва. Е, не казвам, че са животни, тъй като имат и човешко, някакви мелези са. И не спори за нещо, за което само ти се иска да си прав.Смяташ, че турците и циганите не са хора?! Нямам думи просто...
Всъщност, имам познати туркини, които са доста по-глупави от мен, доказали се, че са и по-глупави от един стар познайник, който честно казано се блъска във всеки стълб, защото е прост като галош. И в същото време имам колега турчин, който е доста свястно момче и наистина мозъкът му чатка. Така, че нещата са много далечни едно от друго. Никъде не съм написал, че се мисля за по-умен от турците. Явно обаче се опитваш по стар лапешки начин да ме затапеш "да не се мислиш"... Хо-хо, нито се мисля, нито съм.Може би се смяташ за по-умен от турците
E, не съм по-силен от някои, от други може и да съм. Но недей ми говори за сила, защото ако визираш боя - силата не играе много важна роля. Образовай се и по тази част. Моля.или за по-силен
В предния пост на тридесет и три места съм споменал, че съм по-красив. Явно заради това и си направи този невероятно логичен извод. Хехе... Ама верно ме плашите тук. xDили за по-красив
Първо - не съм твърдял обратното /пък не ми и трябва, не съм либерален, че да разбирам от педерастии/, второ - когато стана твой човек ми говори на "мой човек".Нищо не разбираш от либерализъм мой човек!!!
Ама ти да не си мислиш, че целта ми е да те ядосвам?Никога подобни мнения като твоето не могат да предизвикат у мен чувство на гнявПросто правя някакъв опит да ви променя заблудените тикви, но уви - не се получава.
Така е. Изнервяаш ме много и всяка вечер си избивам комплексите на случайни хора...както правят моите мнения с теб.Постовете ти ме водят до нервни сривове. Сега сериозно - чак ме разсмиваш, след тежкия ден, който имах. ; )
Че на кого създавам комплекси бе? Ти нали знаеш, че комплексите се създават с причина. Ако някой се срамува от нещо - причината е у него.Напротив дори като ти чета поста и ми става мъчно за всички тия хора, които са натоварени с комплексите, които ти и още много хора за съжаление им създавате
По-горе ти обясних нещо. Науката казва обратното. Друг е въпросът, че има по-свястни черни и по-свястни турци от един куп бели боклуци.Всички са еднакво достойни да се наречат хора независимо от цвета на кожата им!!!
Хора като мен не си причиняват нищо, защото са ангажирани със съвсем друга дейност от тази да си причиняват нещо си. Не съм "иймо" или там както се четат тия глупости. А относно натоварването на целия свят, определено не ние /под ние имам в предвид хора като мен, да поясня, че току-виж не си разбралХора като теб причиняват страдания както на собствената си психика натоварвайки я с гняв и желание за мъст, така и на целия свят!/ го натоварваме. Не знам за теб, но едва ли ти си този, който помага на всеки срещнат при създаден проблем в дневна обстановка. И едва ли си ти този, който отстъпва място в градския транспорт на - ДА ПОВТОРЯ - циганка с дете. Защото аз го правя. Затова не ми говори глупости.
А докато има такива закостенели мозъци като твоя, много хора няма да разберат, че точно ние искаме да премахнем злобата и се борим за мир.Докато има такива хора света ще остане все така препълнен със злоба, егоизъм и ненавист.
Да. Аз съм вредител и всяка вечер обикалям къща по къща да нося зло на хората, вместо да си спя спокойно, да си изпълня дневните ангажименти и пак да спя спокойно. И така един цикъл от неопределено време... Хехе...Трябва много добре да разбереш, че единственото нещо което правиш е да причиняваш зло на цялото човечество.
Браво на теб. Аз пък имам колега турчин. И?Имам приятел турчин от моя клас!
Е, моя пък се различава. Доста по-интелигентен е от куп други колеги.Супер голям пич е и по нищо не се различава от мен или от другите ми съученици
А, именно. ; ) И?Напротив превъзхожда много от учениците в цялото даскало както по интелектуални възможности, така и по физически...
И тъй като вече го написах, но някак си ми се иска през останалото ми малко свободно време да ти обясня отново нещото, което явно не си разбрал /пък и то е нормално... ^^/ - не се мисля за нищо повече от никого другиго, особено от хора, а турците ща-неща - са хора. А от чернокожите - да, нормално е да се мисля за нещо повече. Все пак има йерархия. И следващия път като се опиташ да ме затапваш или там както се наричат глупостите ви не се опитвай с тези изтъркани лафове "за нещо повече ли се мислиш". В тоя свят има ред и дисциплина /поне би трябвало да има/ и йерархия също така.Още ли си мислиш, че си нещо повече от един турчин или чернокож?
А сега да отговоря на долната туркиня /която назовава туркиня и щом не се срамува от това сега да не каже "ЩО МЕ ОБИЖДАШ?!"/:
Да, получавал съм намеци и то не веднъж, от турци и от цигани. Лично турци са ме заплашвали и са ме обиждали на "шибан българин" и на "майка ти българска". Така, че не ми ги разправяй тия неща за мира. От вас има много печени хора, бил съм и на маса с турчин, който накрая си изпратих с ръкостискане, но човекът си личи. Тебе не те знам каква си и що си, но не се опитвай да защитаваш цял народ, който в миналото е направил толкова злини на моя народ /който също в сегашно време е направо убит, но.../. Или да го кажа по друг начин: дори и да забравя миалото, в днешно време отново вредите на страната ни по доста подобен начин, както преди петстотин години.Да сте получавали намек от тях в днешно време за подобно нещо?
А като започнат по някакъв начин да се опитват да разнежват хората и да им показват колко е яко - ми става много радостно. Всички са щастливи, живеят заедно и в един момент някой им се качва на главата.Имаше една картинка, жалко че сега не мога да я намеря..беше с три сърца, човешки. И трите бяха еднакви, а разликата беше, че отдолу пише - black, white and yellow.
:X По-умния отстъпва...Първоначално написано от bulgarian1878
Спирам спора! Приеми го както искаш за мен няма значение, но просто ме е жал за теб човече...
НИКОГА няма да успея да ти докажа, че аз съм прав, но аз го знам със сигурност, защото когато един човек знае истината, той просто я знае и не му е нужно да го доказва по някакъв начин.
В целия този спор аз просто се опитах да те накарам да се замислиш и да погледнеш на нещата от друга позиция. Аз доста често го правя и повярвай ми наистина е полезно.
п.п.
Науката не е тази, която ще казва кой е човек и кой не!!!
Както казах вече: По умния отстъпва!
Айде със здраве и наистина от все сърце ти пожелавам един ден да осъзнаеш всичко на ново и да достигнеш до чистата истина!
Сега ако си достатачно разумен и умен изобщо няма да се опиташ да спориш, но за съжаление ми се струва, че не си :S
Извинявай ако съм те подценил!![]()
Всичко в природата е в баланс...негрите са по-силни, по-бързи и се множат по повече..просто не е нормално да превъзхождат другите раси по всички параметри, нали ?
Негрите са силни, азиатците са умни, белите са по малко и от двете...всяка раса си има определени заложби и умения...тва не значи, че едните са по-висши от другите, а че просто са различни, и в тва няма нищо лошо...
Естествено не всички китайци са ниски, и не всички негри са тъпи - става въпрос за мнозинството![]()
Спрете доганизацията !!!
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Не науката ще казва кой е човек, а ти. Поне така разбрах от смисления ти пост. А това, че ме смяташ за някакъв си и прочее, не ме обижда, всъщност не си ме и засегнал, така че не е нужно да се извиняваш за "подценяването". Първо - не ме познаваш и едва ли ще ме опознаеш, второ не знаеш на какво ниво съм стигнал САМ със съобствени усилия, не знаеш какво съм постигнал и т.н., а когато достигнеш това мое ниво, което има вероятност дори да надминеш, но съдейки по капацитета - едва ли, та тогава се извинявай. До тогава абсурд да ме засегнеш или да се обидя от някого си във форума.
А относно ZipFail, прав си, негрите наистина са доста по-силни от бялата раса, доказали са се. И не само те, а самата наука го е доказала. И е вярно друго - не всички китайци са ниски, не всички негри тъпи, не всички бели умни. Но не си прав, че няма по-висши раси. Както при животните, така и при хората има нисши, по-нисши, по-висши и т.н. Просто при животните ДНК-то няма памет, която да ги развива и природата им оределя нивото на йерархия, а при човечеството ДНК-то има памет, което в течение на времето развива човечеството и стигайки до тук в днешни дни са се пръкнали доста грешно развити индивиди, които отричат природните дадености. И в същото време ми говорят, че аз натоварвам човечеството и природата, макар, че просто я оставям да си върши работа. ^^
А относно по-умният отстъпва - аз не съм твърдял, че съм умен, ще си споря, щото мога. Ти като нямаш капацитет за спор е друг въпрос. В такъв случай не знам кой е по-умния... :P
Ясно! Щом не те познавам затова не трябва да те оценявам, а ти, който ме познаваш от 5 годишен... ти имаш право да ме оценяваш и да определяш на к'во ниво съм!Първоначално написано от bulgarian1878
Схванах ти мисълта.
Недей да си противоречиш другия пъп поне.
Някой може ли кратко ясно и точно да ми кажа кои са страните в спора и за какво се карате с двуметрови постове, за да не чета 14-те страници от началото. Основният въпрос е ясен, доводите какви са?![]()
Иначе то е ясно, че етнически не са, друг е въпроса, че и по манталитет не си приличат, освен по това, че и двете се промиват мозъчно повече от лесно...
Циганин който не е учил, мозъка го има за едно голямо нищо, не е възпитан и не работи и не допринася за развитието на обществото е просто поредния боклук който очаква държавата да го издържа с помощи!Такива цигани мразя!Ако обаче не е образован, защото е нямал възможност пък е имал желание и все пак се опитва да си намери работа и да се справи по някакъв начин, такива даже ги уважавам!Цигани които крадът, убиват, изнасилват, пренасят болести и създават проблеми на държавата и обществото мразя искрено от дъното на душата си!Цигани които имат възпитание и образование ги уважавам, въпреки че това са доста редки случаи!Абсолютно същото е мненито ми за турците както и за всеки друг народ, раса на този свят!
Няма ли кой да я изтрие тая проклета тема, за бога, за дявола и за хората?!
вие сте бездарни боклуци и сипете пошлите си мисли и ги занимавате с изтъркани глупости.
религия и философия са нещо повече от ТУРЦИ И ЦИГАНИ.
вземете се в ръце, отрепки.
не ви обиждам.
опитвам се да ви покажа.
ама всички ме мислят за интернет особа.
аре стига бе.
хора сте.... нали?
Модератор в този раздел не съм виждал никога.
@Жалък, полека с езика.
"И утре е ден" - казала еднодневката...
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.