.
Отговор в тема
Страница 9 от 16 ПървиПърви ... 5678910111213 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 377
    Голям фен Аватара на pathetic
    какъв език, бе човече?

измислили са ви цинизма.
    и за какво?
    аз не обиждам никого.
    не ви карам да страдате. не ви убивам.
    просто това е безмилостно опорочаване на всичко.

ще престана.
    „Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    И твоето горно мнение е излишно, защо да го толерирам? Дай да вземем да се наливаме до утре... Темата ще си стой тук още дълго време, харесва ни или не. Просто я игнорирай следващия път.
    Направо да ти писне от нагли мнения.
    "И утре е ден" - казала еднодневката...
    The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.

http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.

да бе, ПиснА ми живота.
    направо.

Град
    село Пловдив
    Давай, аз ще взема ножчетата или с хапчета предпочиташ?

леле.

...

добре.
    НАМАН.
    Пхаха.
    добре, добре.

------

07
    ясно?

Мега фен Аватара на ZipFail
    Да не си друсал нещо тая вечер ?

всичко.

Фен
    Град
    Пловдив
    Pathetic НЯМАШ право да се ядосваш на другите за тяхните мнения и да ги съдиш! Можеш единствено да изказваш мнението си по въпроса и да даваш съвети...
    Ако продължаваш да се държиш така и да не зачиташ мнението на другите, и да се мислиш винаги за най-компетентния и най-знаещия ще създадеш у другите съфорумци впечатление, че си идиот, защото само идиотите си мислят, че знаят всичко и, че те винаги са прави. Като гледам ти точно т'ва правиш щом си тръгнал да наричаш всички останали "бездарни боклуци"...
    Все пак си мисля, че моят съвет към теб няма да има какъвто и да е ефект, понеже ме мислиш за бездарен боклук, но се надявам поне да се опиташ да схванеш какво ти говоря!
    Ако си дал на гладния дори трохица хляб от своя хляб.Ако си дал на скитника дори искрица огън от своя огън.Ако си дал на милата от своето сърце.Ако си дал на чуждите живот от себе си.Ако си дал,ако си дал от себе си,не си живял,не си живял на празно

добре. ето. аз съм идиот.

..
    днес една циганка ми даде цигара.

кажете нещо в своя защита.

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Глупости.. въобще не са една нация!

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Не ми дреме.. България е за българите !

Град
    село Пловдив
    България е парче земя, без никога да бъде ничие. Както всяка друга измислена територия.

Затова ли са се борили едно време бе, кретен такъв?

Ей, ама бана ще си изям заради педерасти като тебе! Направо като ви чета глупавите пости и изригвам от яд колко прости същества има на тоя земя!
    Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!

Мега фен Аватара на iiirish
    Не знам от какви нации са, но и едните и другите са пълна измет Не съм от либералните хора, които мислят, че има място за всички на тая земя

И защо да няма място за всички на земята? Тя не е само наша. Просто всеки трябва да си знае мястото, иначе място има за всички ни.
    Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!

Град
    село Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от bulgarian1878
    Затова ли са се борили едно време бе, кретен такъв?

Ей, ама бана ще си изям заради педерасти като тебе! Направо като ви чета глупавите пости и изригвам от яд колко прости същества има на тоя земя!
    Надявам се някога да разбереш, че ТИ или който и да е, не притежавате нищо, освен себе си. България и всички други парчета земя, са създадени чрез болка, страх, налагане на воля. И именно това казах по-горе, уважавам хора като Ботев, Дебелянов, Левски и прочие, но съвсем не за това, че са загинали за парче земя. Ако става въпрос за хората вътре, е за това вече си струва. Те са загинали не защото турчин е стъпил на 'българска земя', а защото "турчин беснее над бащино огнище". И се въздържай от обиди, нито ще засегнеш някой, нито ще постигнеш нещо по-различно от това, да си скъсяваш нервите, които са ти доста ценни. Със здраве :P .

Напълно наясно съм защо Левски и Ботев за загинали и съм напълно наясно, че при тях целта не е да си върнат земята, а да върнат свободата на народа си. Не ми обяснявй тия неща на мен, осъзнавам го. Осъзнавам много добре и че с обиди няма да постигна нищо, както и не съм тръгнал да обиждам с особена цел.

А относно земята за която са умирали - не са умрели единствено Ботев и Левски. /което НЕ означава, че отричам делата им, напротив!/ Има много хора, които са загинали заради народа си, има и много, които са загинали заради народа си и земята. Защото земята тук е плодородна на много места, имаме си гори и красота, имаме си море и красота /вече дори и това ни опропастиха, но говорим принципно/, имаме си и реки. И преди да ми кажеш "всички държави имат планини, много от тях и морета, а за реки - също така" ще ти кажа и друго: много са малко държавите имащи от почти всичко, както е нашата Родина.

Град
    село Пловдив
    Благодаря за калпавото ти забърсване. Самият факт, че човек умира за нещо, което не е негово е достатъчно глупаво за мен, може би граничи с детската глупост дори. Не съм тръгнал да ти обяснявам нищо, достатъчно голям си предполагам и си имаш глава на раменете, така и ти не ми разяснявай каква земя е България. Но както и да е, остани си със здраве.

Град
    София
    Мм аз преди година някаде се движех с турци.Две седмици някъде съм се движила с тях и прекратих всякакви отношения.Без да те убиждам мен изобщо не ми харесват.То всеки е различен, и мангаленца има добри .. рядко .. но има.Та тези турци .. нито като характер са добри,без никакви обноски, абе нищо хубаво.

Голям фен Аватара на akinom
    Цитирай Първоначално написано от bebii
    Мм аз преди година някаде се движех с турци.Две седмици някъде съм се движила с тях и прекратих всякакви отношения.Без да те убиждам мен изобщо не ми харесват.То всеки е различен, и мангаленца има добри .. рядко .. но има.Та тези турци .. нито като характер са добри,без никакви обноски, абе нищо хубаво.
    да бе, а какви просташки филми създават.. много си тъпааааааааааааааа и отделена от цивилизацията, ти дори не знаеш какво значи турчин? я. ми обясни, много те моля..
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Град
    село Пловдив
    ^Мургав, потен, космат, говори високо, въпреки, че всеки чува нормално... Много са ревностни и нахални, обичат да бъркат в чуждата паница.

ot samoto nachalo ne haresvam brak s 4ujdenec.. ami za zabranena lubov?

Elicka e tolkova smotanichka i ne se osaznava i samo vazdisha, nishto ne moje da pravi, z anishto ne q biwa.. qvore, kris.. qvore.. kris ahh... che dramatichno

a dori sami se ironizirame bylgarite, kato sme napravili takiva predavaniq .. carete na komediqta i pr. no tozi film kaybolan yillar (izgubeni godini) dudaktan kalbe ( melodiqta na sarceto) i salzi nad bosfora- elveda derken bqha nezamenimiiiiiiiiii i liubimi na tolkova mn hora v Bg.. sega injito e na moda1,5 miliona bylgari go gledat.. taka 4e tvoeto mnenie ne e ot golqmo zna4eni No stana prekaleno filmirano tuk ;D i da mi otgovorish.. az nqma da vlizam tuk poveche, za poreden pat mi e adski sku4no .. vse edno i sa6to pi6ete i to .. naprazno?! BB

Цитирай Първоначално написано от Naman07
    ^Мургав, потен, космат, говори високо, въпреки, че всеки чува нормално... Много са ревностни и нахални, обичат да бъркат в чуждата паница.
    i sega.. kakvo? opisvash mi bai ganio?nhmm

Re: Не си мислете, че турците и циганите са една и съща наци

Цитирай Първоначално написано от thecopstopped
    Ами аз не съм точно туркиня, но имам приятели и много далечни, такива по националност роднини. Искам да ви споделя, че често виждам как на черен човек, му казват турчино кирлив. Разбирам, че злобари има колкото искаш от Христианите, но това ме обижда по някакъв начин. Казвала съм и на приятели за тази грешна преценка, а те ми отговарят "хмамм , ми то к'ва е разликьть, мижду турци и цигьни,,
    Негорамоност, хора неграмотност има много в България . Значи турците си имат своя държава, свой език, своя азбука, свои религии и вярвания, свои права, прекрасна държава и страхотни хора. Циганите-най-на кратко казано: боклуци!!! Е преценете дали не се различават цигани от турци

Разбира се, че турци и цигани са различни понятия. Това всеки го знае. Но това, което си написала за турците - имат държава, език и др. - с няколко неща не съм съгласен:

1/ Турците НЯМАТ азбука и НИКОГА не са имали - те пишат на латиница.
    [i]"Съвременната турска азбука (T

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си