Цитирай Първоначално написано от bebSs$
Ами аз не съм точно туркиня, но имам приятели и много далечни, такива по националност роднини. Искам да ви споделя, че често виждам как на черен човек, му казват турчино кирлив. Разбирам, че злобари има колкото искаш от Христианите, но това ме обижда по някакъв начин. Казвала съм и на приятели за тази грешна преценка, а те ми отговарят "хмамм , ми то к'ва е разликьть, мижду турци и цигьни,,
Негорамоност, хора неграмотност има много в България . Значи турците си имат своя държава, свой език, своя азбука, свои религии и вярвания, свои права, прекрасна държава и страхотни хора. Циганите-най-на кратко казано: боклуци!!! Е преценете дали не се различават цигани от турци
Самия факт,че го казваш говори,че си мелез и се броиш повече към тях отколкото към нас.Вие не сте като нас,в някои отношения сте по-добри,но като раса винаги ще бъдете по-долу.Причината да сме такива боклуци сега,ние българите,сте вие турците.От вас видяхме корупцията,лъжите,страха и лицемерието.Станахме продажници като вас.В много от нас има най-долните черти от вас,но помнете,че има истински горди българи,за които вие не струвате пукната пара,вашата музика,дрехите ви,морала ви(вие нямате такъв),ако не е религията ви,която ви възпитава да бъдете фанатици и корави воини нищо не сте.
Ние "Християните" както ти ни нарече,в никакъв случай не сме по-слаби от вас!Запомни го!
А всъщност вие турците сте много близко до циганите,не заради цвета ви,има и бели турци,а заради държанието ви и долната ви раса.
Вие не сте хора...Има и тъмни българи,но те не могат да приличат на вас по каквото и да било,защото са горди и силни българи!