Цитирай Първоначално написано от gorska
Аз пък съм съгласна с авторката. Турците са едни прекрасни хорица, изключително амбициозни, такива на които 5 века робство не им стига, ами искат и още...

Много ясно, че знаем, че турци и цигани не са едно и също. За толкова тъпи ли ни смяташ?!
И все пак нали знаеш, че циганите са народ, който си няма собствена държава и теротория.. Те са като племе, което живее по целия свят. Тоест, скъпа, има турски цигани, точно както има и български цигани.
Тук не става въпрос за дискриминация. Кажи ми например защо няма дискриминация с негрите в днешни дни?! Заради хора като Мартин Лутър Кинг. Защото това е нация, която се труди, такава, която има цели и се бори, за да ги постигне.
А какво правят циганите по въпроса - крадат, просят, раждат по 10-тина деца,за които много добре знаят, че нямат как да изхранят и после ги изоставят по домовете за сираци - в най-добрия случай; или просто на улицата.
Никой не би имал нещо против момче/ момиче, което да се облича с чисти дрехи, да учи, да иска да си намери работа и така да намери щастието и признателността в живота.
Колкото вас турците - живейте си в собствената държава, толкова ли не ви стига?! Когато дойда на власт ще ви изселя така да знаете... Макар да съм твърде расистка по този въпрос си имам най-лични основания. Ти знаеш ли, че може би твоя дядо или някой от дядовците на умните ти приятели /или прадядовци, де да ви знам на колко сте години/ е щял да заколи... както и да е няма значение.
Ами да ти кажа негрите още не са се оправили напълно ... даже и тези в САЩ!Много от тях все още ги мързи та ги боли и карат на помощи .. това ти го казвам за негрите в САЩ!Е не са толкова зле колкото циганите и не го твърдя .. но хора всякакви!
А тези в Африка .. лелел те колко хляб има още да изядат преди да се оправят ... засега само Намибия е добре .. защото не е видяла геноцид на племенна основа пък и е била Немска колония до 1вата световна .. даже жените там все още като традиционни носии носят роклите носени от белите германки в началото на 20 век!