Абе хора за какви нации говорите, не били хора!?
Всички сме хора... нали имат две ръце, два крака, глава на раменете си. Друг е въпроса, че я изпозват. Кожата е само обливка!
Тази тема стана адски расистка.
Не че аз не съм до някаква степен. Опитвам се да не мисля по този начин, защото е прекалено наивен, безсмислен- празни приказки. (ние бг сме мн добри в това)
Турци живеещи на наша територия няма, всички са си чисти, натурални българи!
Едно време асъл` турците насилно са карали нашето население да приема тяхната религия.Мн ясно,че като ти кажат или я приемаш или коля сем. ти пред теб щеш нещеш ще я приемеш. Странното е, че след освобождението тези хора продължават да си държат на религията (то като се свикне веднъж и.. ) постепенно в поколения започват да се мислят за турци, помаци незнам си какви.
Днес вече с златата с големите пачки "ние сме турци".. Като сте такива турци еевала знайте си езика, традициите заминавайте си там.
Нужни са някакви строги правила както за циганите така и за "промитете мозъци".

-Забрана да дърдорят на езика си на обществени места ама абсолютна забрана като я нарушии някой да няма желание да се повтаря.
-Да се спрът тези помощи (това за циганите).Те като знаят,че може и на готово за кво да се зорят.Не може те да не плащат вода и още хил. сметки, а едно бг сем. да се чуди как да свърже двата края и един км. бележка сметки на мец., и с доход 440 лв. при двама род.А като нямат накъде или ще се преобщят или "ще си оберът крушите".

Мн ме дразни в последно време това, че българина бяга от малкото спокойно градче в по-големи интересните вместо да разраства малкото.Струва ми се голяма грешка в полза на малцинствата- имат просторанство да развиват чумата си.

ПП1:Жалкото е, че това за което говоря няма да се случи скоро, защото ни оправляват комунисти, бивш цар и същите онези турци.Ааа кои са тяхните избиратели по-горе споменатите, българските гласове се разплъскват, а и мн мн мн малко гласуват (друга грешка)
ПП2:Ако изобщо някой ми прочете поста да пише какво мисли?