- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Не си мислете, че турците и циганите са една и съща нация!!!
spored men ne mojem da gi slagame vsichkite pod obsht znamenatel.hora vsqkakvi ot vsichki nacii-dobri,loshi,alchni,shtedri,bogati,bedni...za dobro ili losho-vsqkakvi.![]()
Вижте тук : http://gpaeklub.hit.bg/klip.html аз сам направо потресена не се препоръчва на малки деца
Света е пълен с расизъм, понякога и с право
Циганите не са нация,те нямат народ,нямат държава а само катуни и се местят постоянно като се издържат от детски надбавки,кражби,женитби и разни други далавери....зган общо взето,но аз съм срещал и мн пекани цигани,така че никой човек неможе да бъде преценяван преди да бъде опознат.
"Митът за Христос ни свърши много добра работа..."Папа Лъв Х
"Верните слова не са красиви, красивите слова не са верни." Лао Дзъ
"Това което не ме убива,ме прави по-силен"Ницше
http://bezbog.blogspot.com/
е различни нации са ама и двата народа са долни ..
разбира се има и изключения но като цяло не ги харесвам ..![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
За разбирачите - циганите са си баш, ама баш, индийци.![]()
Trust, will, courage - the three things one must have!
Не са една и съща нация, ама са една и съща сган!!!!! Не обяснявай колко са по различни турците от шибаните мангали! Смърт и за турците и за циганите! Те не са хора!!!! И най - лошото е че турци ни управляват. 5 века сме били под турско робство и сме си запазили българското, а сега отново заради турци и цигани сме на път да го загубим!
Не че аз не съм до някаква степен.Опитвам се да не мисля по този начин, защото е прекалено наивен, безсмислен- празни приказки. (ние бг сме мн добри в това)
Турци живеещи на наша територия няма, всички са си чисти, натурални българи!
Едно време асъл` турците насилно са карали нашето население да приема тяхната религия.Мн ясно,че като ти кажат или я приемаш или коля сем. ти пред теб щеш нещеш ще я приемеш.Странното е, че след освобождението тези хора продължават да си държат на религията (то като се свикне веднъж и.. ) постепенно в поколения започват да се мислят за турци, помаци незнам си какви.
Днес вече с златата с големите пачки "ние сме турци".. Като сте такива турци еевала знайте си езика, традициите заминавайте си там.
Нужни са някакви строги правила както за циганите така и за "промитете мозъци".
-Забрана да дърдорят на езика си на обществени места ама абсолютна забрана като я нарушии някой да няма желание да се повтаря.
-Да се спрът тези помощи (това за циганите).Те като знаят,че може и на готово за кво да се зорят.Не може те да не плащат вода и още хил. сметки, а едно бг сем. да се чуди как да свърже двата края и един км. бележка сметки на мец., и с доход 440 лв. при двама род.А като нямат накъде или ще се преобщят или "ще си оберът крушите".
Мн ме дразни в последно време това, че българина бяга от малкото спокойно градче в по-големи интересните вместо да разраства малкото.Струва ми се голяма грешка в полза на малцинствата- имат просторанство да развиват чумата си.
ПП1:Жалкото е, че това за което говоря няма да се случи скоро, защото ни оправляват комунисти, бивш цар и същите онези турци.Ааа кои са тяхните избиратели по-горе споменатите, българските гласове се разплъскват, а и мн мн мн малко гласуват (друга грешка)
ПП2:Ако изобщо някой ми прочете поста да пише какво мисли?
~Evanescence.Forever.~
Тема ,която винаги съм дискутирала много . . . Този път се надявам ,че никой няма да ми цитира поста /моля се за това/ ако не е съгласен с него.
Първо искам да кажа ,че не всички българи са света вода не напита и са много добри и мили.Има и между българите боклуци и между циганите и между турците и изобщо всички останали националности.
Лично аз имам 'удоволствието' да познавам лица от 3те 'раси'![]()
Най-напред да кажа ,че самата аз съм чиста българка.Ааа да и за всички хейтъри - приятелят ми е турчин =)
Та. . . познавам и цигани /тук в Белгия се запознах с доста цигани идващи от България/ и мога да кажа ,че на някой от тях определено може да се разчита.И познавам такива ,които работят нон-стоп да си вадят парите и имам предвит не някаква долна или нелегална работа ,а съвсем нормална.Така че 'циганин' изобщо не бива да се слага за всичи роми като нарицателно!
Турците - повече страшно възпитани хора . . а бе и за тях мога добри неща да кажа.
Естествено зная и такива турци ,които са ОтВрАтИтЕлНи меко казано ,и такива цигани ,НО и такива българи![]()
Мисълта ми беше ,че не всички хора са еднакви и във всяко стадо има мърша =)
Айде със здраве![]()
Много ясно, че има разлика между турци и цигани.. Познавам 1-2 мн точни турци... а иначе цигани не познавам![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Не си мисля че са една и съща нация , но са ми еднакво противни...
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
ЪЪъъъЪЪ не са една и съща нация ...
Според историята:
циганите биват изгонени от Испания и Турския султан ги прибира в своята държава като служители . След освобождението тези "ЦИГАНИ" остават по наще земи и зариди тва сега пак са си тук
Бившия BlueSmoke..
Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
![]()
http://www.clip4e.com/playfscr.php?i...ite_v_bylgariq Molq vi izgledaite tova klip4e i togava mi kajete 4e turcite i ciganite sa hora .Tuk ne govorim za harakteri a za na4in na mislene.Adski mnogo se draznq kogato se razhojdam po ulicata i slu6am turska re4 za6toto vse pak jiveem v B1lgariq.A za ciganite : dumata 'ciganin" ozna4ava mr1sna sgan..Pove4e nqma kakvo da dobavq P.S izvinete za latinica
Is everybody going crazy?!?
Хората,писали в тази тема (тези,които не правят разлика м/у турци и цигани) са напълно неграмотни!
Първо турците са много печени и добри хора.Това,което е станало преди доста време,сега нас не ни засяга.Това е история!Защо някои хора продължават да живеят в миналото?Циганите незнам какви хора са и каква народност,но със сигурност не може да оприличаваш турчин с циганин!Това като един човек е мургав циганин ли е?Толкова неграмотни и повърхности хора има...а някой от вас ако беше по-тъмен нямаше да мисли така нали?
![]()
Абсолютно!!!!!Първоначално написано от MixXx
![]()
I lust for the wind and the flurry of leaves
And the perfume of flesh on the murderous breeze
To learn from the dark and the voices between
This is my will...
The forest whispers my name... again and again..
Аз пък тук ще кажа АБСОЛЮТНО!Първоначално написано от UFOs
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Ми...не!Жалки сте всички и много ме дразните!Първоначално написано от bebSs$
![]()
![]()
И аз мислех така преди да видя това http://gpaeklub.hit.bg/klip.htmlПървоначално написано от UFOs
Аз не мисля че двете общности имат други прилики освен това че са по мургави но това е страшно отнусително.Аз съм на мнение че нямат нищо общо по между си.
+Първоначално написано от bebence_ff
мake cookиes,noт war ^.^
Цигани и Турци. За мен разликата е от къде идват. Но не намирам разлика в това което причиняват на България. На сапун всичките. Никога няма да забравим, никога няма да простим на Турция!!! Познавам точни турци, но това не променя нещата, след като знам какво са причинявали техните деди на нашите деди.
Циганите не са нация. Псета са. Ако можеш да наречеш уличното превъзходно порода, тогава можеш да кажеш, че "ромите" са нация.
Още по-глупаво е да се каже че циганите са турци. Това, че се наричат турци и имената им са такива не е критерий. Отидете в Турция, погледайте народ, който е на светлинни години от българите и тогава, ако ви останат сили, ги сравнете с циганите.![]()
Гледайте този клип:
http://www.youtube.com/watch?v=R28MY...e=channel_page
аз лично напълно заставам зад думите на тази българка...
а вие сами преценете права ли е, или не ?!![]()
Историята не ни засяга ли? Това са 5 века, човеко и още не можем да се отърсим от навика да робуваме на когото и да е(визирам правителството). Наща демокрация тук си е доста изкривена.Първоначално написано от UFOs
Докато сме били в робство всички около нас са се развивали. Защо мислиш, че милата ни държавица е толкова назад? Че заплатата на един нормален държавен случител далеч не припокрива разходите му? Че 4000 лв звучат много, а дори и тази сума е недостатъчна на едно 4-членно семейство? И най-вече...защо мислиш, че след като Европейския ни спря помощите нашето общество нищо не направи по въпроса? Нито един депутат не подаде оставка? Подобни факти са довели до революция във Франция едно време. Но ние пет века сме били роби и все още действаме (не действаме по-точно) като такива.
И... ти наясно ли си какво означава фразата "живееш в миналото"? Ще ти дам пример. "ей, комунизма беше хубаво нещо" казал пенсионера (който е живял по време на комунизма).
Още един ще ти дам "Ех, бях красива и стройна, когато бях на твоите години". Това е да "живееш в миналото" Ама няма как да живееш в минало, за което само си чел по книжките и учебниците за 5ти клас.
^ разликата между циганите и индийците е МНОГО голяма, нищо, че всички казват, че циганите произлизат от Индия.