.
Отговор в тема
Страница 5 от 16 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 377
    Голям фен Аватара на akinom
    Можете да общувате с турци, без дори да заподозрете че говорите с такива и пак да ги уважавате. Толкова са тъпи повечето от вас , че.... всичко опира до човека, не до това от каква националност е.

Dovechera i az sa vklucha a kolkoto do Bebsss ne im sa vrazvay tolkova pozdravi i badi vse taka gotina.
    Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
    -------------------------------------------------------
    който желае да пише на
    Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Гледайте този клип:
    http://www.youtube.com/watch?v=R28MY...e=channel_page
    аз лично напълно заставам зад думите на тази българка...
    а вие сами преценете права ли е, или не ?!
    Е довечера и по това ще пиша две страници от темата ще заема и вече който иска това да си мисли.
    Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
    който желае да пише на

Цитирай Първоначално написано от kristo
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less
    Нацията не определя дали някой, бил той турчин или българин е добър или лош. Аман от расизъм, това беше миналият век. Нито някой може да изгони турците, да не говорим че в бъдеще няма да има граница с Турция.
    Кво са виновни сегашните турци, че предците им са владеели България и са купили имоти тука. Всеки си гледа интересите.
    Както е написано в горното мнение, аман от атакаджий и скинари.
    Виновни са, че живеят тук в България, ядат от хляба на България, а се чувстват турци по-голямата част от тях. Е за мен тези хора нямат място в България. Всеки, който живее в България или е българин, или да се маха от тука.
    Аз не съм съгласен хора, които псуват България да живеят тук и да се ползват с привилегиите, с които трябва да се ползва един българин. Защото България е първо страна на българите, после на всички останали.
    А управлението на България трябва да бъде само в ръцете на етнически чисти българи. Не може боклуците от турската етническа партия ДПС да ни управляват. И повечето турци са тъпи и прости, не ми ги хвалете. Не, че няма умни и свестни и между тях, но са доста по-малко от тези първите, които изброих.
    Смотан значи да разбирам така,Англичаните които си купиха имоти в българия ако не се имат за бг да се омитат и те ли цитирам те "Всеки, който живее в България или е българин, или да се маха от тука." ще трябва и посланниците на другите държави или да се мислят за Българи или да се омитат. =D> да те аплодирам.
    който желае да пише на

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от dreme_mi_kopelle
    Смотан значи да разбирам така,Англичаните които си купиха имоти в българия ако не се имат за бг да се омитат и те ли
    Че това хубаво ли е ? оО

А неймлесс, прави разлика между расизъм и расиализъм...и почети малко по темата...черен не е равно на бял, и тва е факт, колкото и да го въртите нема да стане...
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Град
    в мечтите ти
    Кво чоплите тема от преди близо година не мога да разбера
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    Смотан значи да разбирам така,Англичаните които си купиха имоти в българия ако не се имат за бг да се омитат и те ли
    Че това хубаво ли е ? оО

А неймлесс, прави разлика между расизъм и расиализъм...и почети малко по темата...черен не е равно на бял, и тва е факт, колкото и да го въртите нема да стане...
    Хахахааа.. Закво тогава Обама-Niggata стана президент на Света?!?!
    Големи расисти има ейиии...
    Ако си дал на гладния дори трохица хляб от своя хляб.Ако си дал на скитника дори искрица огън от своя огън.Ако си дал на милата от своето сърце.Ако си дал на чуждите живот от себе си.Ако си дал,ако си дал от себе си,не си живял,не си живял на празно

Цитирай Първоначално написано от In And Out of Love
    Че това хубаво ли е ? оО

Днес света има нужда от хора,които знаят да обичат и се борят за живота поне със същата сила,с която други искат да го унищожат

Re: Не си мислете, че турците и циганите са една и съща наци

Цитирай Първоначално написано от bebSs$
    Ами аз не съм точно туркиня, но имам приятели и много далечни, такива по националност роднини. Искам да ви споделя, че често виждам как на черен човек, му казват турчино кирлив. Разбирам, че злобари има колкото искаш от Христианите, но това ме обижда по някакъв начин. Казвала съм и на приятели за тази грешна преценка, а те ми отговарят "хмамм , ми то к'ва е разликьть, мижду турци и цигьни,,
    Негорамоност, хора неграмотност има много в България . Значи турците си имат своя държава, свой език, своя азбука, свои религии и вярвания, свои права, прекрасна държава и страхотни хора. Циганите-най-на кратко казано: боклуци!!! Е преценете дали не се различават цигани от турци
    ТИ КАЗВАШ , ЧЕ ИМАШ "МНОГО ДАЛЕЧНИ, ТАКИВА ПО НАЦИОНАЛНОСТ РОДНИНИ(ТУРЦИ)". ФАКТИЧЕСКИ СИ ПОМАКИНЯ.. НЕ СЕ СРАМУВАЙ ДА СИ ПРИЗНАЕШ НЕ СИ ВИНОВНА, ЧЕ ПРЕДИ СА ГИ НАСИЛСТВАЛИ ДА СМЕНЯТ РЕЛИГИИ И ИМЕНА И Т.Н.

P.S.

АЗ ЛИЧНО СЪМ !ЗА! НАЦИОНАЛИЗМА И малко РАСИЗЪМ.само малко
    Има по-голяма вероятност бирата да произнесе “карбуратор” от жената.

Racism will never die... It will never die.. It will only multiply.

Да... Нямаше да мразя турците, ако не бяха преселили бившия ми квартал...

нямаше да мразя туците, ако можех да си поръчам хляб на български от магазина, в който съм хотил от 5 годишен...

нямаше да мразя турците, ако можех да питам за правилната посока като съм на екскурзия надолу от кърджали...

нямаше да мразя турците, ако не идваха с рейсове от турция, за да гласуват(поне да можеха да прочетата нещо на български)

нямаше да мразя турците, ако доган си стоеше в затвора - където му е мястото...

нямаше да мразя турците, ако не се събираха на групички да ме бият, когато стане проблем с един от тях...

нямаше да мразя турците, ако не бяха вкарали сегашния "фешън" в България....

мога да продължавам да изброявам... но не виждам смисъл...
    Ама сте големи двуличници!
    Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
    МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!

Град
    ВарНа
    Цитирай Първоначално написано от kakadu
    Точно обикновеното турско население надали ни е тероризирало. От това, което знам не са били в много по-добро положение от българското.
    съгласен и аз мн мразя такива расисти циганите са индийци фсъшнуст (проверете в нета ако не вярвате) има някой много тъпи и гнусни цигани и турци , но има и такива българи ...
    Fuck you bitches ;p

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D

Цитирай Първоначално написано от InitialD
    Ами аз не съм точно туркиня, но имам приятели и много далечни, такива по националност роднини. Искам да ви споделя, че често виждам как на черен човек, му казват турчино кирлив. Разбирам, че злобари има колкото искаш от Христианите, но това ме обижда по някакъв начин. Казвала съм и на приятели за тази грешна преценка, а те ми отговарят "хмамм , ми то к'ва е разликьть, мижду турци и цигьни,,
    Негорамоност, хора неграмотност има много в България . Значи турците си имат своя държава, свой език, своя азбука, свои религии и вярвания, свои права, прекрасна държава и страхотни хора. Циганите-най-на кратко казано: боклуци!!! Е преценете дали не се различават цигани от турци
    Това сега някаква про-турска пропаганда ли е!?!?
    Това с цел да не закачаме горките турчолета ли е?!!?
    Щом като циганите и турците не са еднакви тогава защо в цяло столипиново твърдят циганите че са турци ?!!?
    Хахахха ае сега да те видим понеже много ти знае устата!
    Защото мислят, че като са турци ще печелят по голяма уважение и по малко обиди!!!

Град
    А има ли значение дали си циганин турчин българин или нещо друго... Вайно е само едно КАКЪВ ЧОВЕК СИ !!! Например като видиш един тъп турчин защо си мизлиш, че всички са такива? Относно това, че България е била 5 века под робство - Каква вина има населението, че господарите им са прилагали насилие?

Град
    Цитирай Първоначално написано от aqweR
    Racism will never die... It will never die.. It will only multiply.

Да... Нямаше да мразя турците, ако не бяха преселили бившия ми квартал...

нямаше да мразя туците, ако можех да си поръчам хляб на български от магазина, в който съм хотил от 5 годишен...

нямаше да мразя турците, ако можех да питам за правилната посока като съм на екскурзия надолу от кърджали...

нямаше да мразя турците, ако не идваха с рейсове от турция, за да гласуват(поне да можеха да прочетата нещо на български)

нямаше да мразя турците, ако доган си стоеше в затвора - където му е мястото...

нямаше да мразя турците, ако не се събираха на групички да ме бият, когато стане проблем с един от тях...

нямаше да мразя турците, ако не бяха вкарали сегашния "фешън" в България....

мога да продължавам да изброявам... но не виждам смисъл...
    Тука те подкрепям, НО има и турци които са много добри хора и само за това, че сънародниците им са такива не требва да ги нагрубяваме !!!

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от In And Out of Love
    Че това хубаво ли е ? оО

Точно щото е черен, затова стана...а като не разбираш кво искам да кажа не се обаждай и ти...чети 2 пъти и тогава пиши :>
    For I am Winter born

Град
    А за това, което са ни причинили турците си спомняме много добре, но защо забравихме толкова бързо КАКВО СМЕ ИМ ПРЕЧИНЯВАЛИ НИЕ? (карали сме ги да си смянят имената, насилвали сме ги, не сме им давали права и много подобни) НЕ Е ВАЖНО ДА ЗНАЕШ ТОВА КАКВО СА НИ НАПРАВИЛИ А И ТОВА КАКВО СМЕ НАПРАВИЛИ НИЕ !!!

Град
    тук таме
    карали сме ги да си смянят имената
    Ако искаш да станеш Американски гражданин ще ти се наложи да си смениш името...

НЕ Е ВАЖНО ДА ЗНАЕШ ТОВА КАКВО СА НИ НАПРАВИЛИ А И ТОВА КАКВО СМЕ НАПРАВИЛИ НИЕ !!!
    ами значи сме квит тогава? (think)
    "Митът за Христос ни свърши много добра работа..."Папа Лъв Х
    "Верните слова не са красиви, красивите слова не са верни." Лао Дзъ
    "Това което не ме убива,ме прави по-силен"Ницше
    http://bezbog.blogspot.com/

Az sam istinska turkinq. I vijdate li tova debelo dupe? Da vi sera na vsi4ki v ustata, balgari dolni!
    debelanata shishkolanata

СМЪРТ БЕ

Obvious troll is obvious.

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от zuzimuzi
    Az sam istinska turkinq. I vijdate li tova debelo dupe? Da vi sera na vsi4ki v ustata, balgari dolni!
    Току що доказа че заглавието на темата е вярно
    For I am Winter born

Град
    Plovdiv

Ми да различават се ... циганите ме дразнят и не ги мразя толкова , а турците ги мразя , защото са сган , която ни е превърнала в нищожни роби за 5 века
    Разберете писна ми ... 3-ти март е и по улиците виждам повече Турци , отколкото българи

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
    WTF ?!

Град
    тук таме
    над кое!?

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от zuzimuzi
    едно смешно доказателство за умствената ограниченост на Турчоците в България ..
    Аз искам да те питам нещо .. Добре ти като ни мразиш , защо си научила езика ни ма ?
    WTF ?!

Град
    тук таме
    ...за да може да ни псува и да я разбираме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове