Айде нали съм душа човек ще ви обясня и един път за винаги може да се сложи край на "споровете" , а те бяха с доста плитки и семпли изкази освен някои които наистина използваха аргументи.Четох само няколко коментара от цялта тема , но със заключенията ще ви просветя.В България няма човек който да излезе и да каже , че е сто процентов турчин дори и да има ест. ще каже нещо което не е правоверно...Първо да проследим историята турците или така наречените кореняк турци пръкнали се от някаде като номадски племена имат доста различни отличителни белези от сегашния вид на "истинските" турци , защото турчина му в естествения вид е с много тъмна кожа , тъмни кафяви до черни като въглен очи , и тъмни гарванови коси , имат огромна прилика с арабите , а и общи корени до колко знам.А причината за видоизмяната им е , че през последните векове султаните са имали толкова много жени в харемите си , че надали съм и насмагали да се видят с всяка за година при това през турското робство е имало толкова разврат и похищения на европейки колкото друга нация не е виждала ест. европейките са за предпочитане пред тяхните кадъни които както знаем не са от най-красивите друг фактор, помохамеданчването при което след няколко поколения инак христяните забравят за корена си и се преписват баш турци в момента турската нация една от най-изменените през вековете само погледнете тея турски сериали които всяка телевизия ни натрапва там турските моми са със светли коси сини очи и блед цвят на кожата които са черти на една европейка.Второ след 78 всички турци се изселват от България за да не попаднат под сувернитета на българската конституция , единствено остават така наречените българи мохамедани който не са нищо повече от потурчени през вековете българии и с политическите им внушения повярвали , че са наистина турци.Ако наистина има естесвени турци в България , а вероятно няма знаите , че броя им е незначителен.А турската раса е толкова размита , че реалнните турски родове са изключително малко