Цитирай Първоначално написано от bilqnavod
Аз имам много колежки туркини в университета. Може те ли да ми обясните тогава защо се движат на групички, винаги слухтят и най лошото винаги си говорят на турски дори в нашо присъствие, което е крайно неприятно, защото повечето случаи говорят за останалите, подиграват им се, обсъждат ги и без да можем да рзберем. Кажете ми това не е ли подло, а? Лошотията в тях е откърмена от детска възраст. Те ни мразят идват да учат в нашите университети, правят си каквото поискат, заяждат се и винаги си мислят, че са прави, щото разбирате ли те знаели 2 езика - турски и български. И после да ми рзправяте- защо имало етническо напрежение!!!!
Това което казваш важи само за отделни индивиди.Ако онези туркини са к**ви,това не прави всички турци по света такива.Още повече че те осъзнават,че ако кажат нещо във лицето на теб или колегите ти,ще бъдат жестоко нападнати.Поправи ме ако греша за конкретните личности,но в днешната българия един лек коментар по нечие облекло/държание/материално положение дори е достатъчен за да предизвика спор,започващ във университета и завършващ в полицията/болницата/моргата.Прав ли съм?