Цитирай Първоначално написано от bilqnavod
Аз имам много колежки туркини в университета. Може те ли да ми обясните тогава защо се движат на групички, винаги слухтят и най лошото винаги си говорят на турски дори в нашо присъствие, което е крайно неприятно, защото повечето случаи говорят за останалите, подиграват им се, обсъждат ги и без да можем да рзберем. Кажете ми това не е ли подло, а? Лошотията в тях е откърмена от детска възраст. Те ни мразят идват да учат в нашите университети, правят си каквото поискат, заяждат се и винаги си мислят, че са прави, щото разбирате ли те знаели 2 езика - турски и български. И после да ми рзправяте- защо имало етническо напрежение!!!!
Съгласна съм! Омразата към нас просто е възпитана в тях с поколенията. Не смятам, че са безполезни, защото всеки има място отредено му на земята, но мисля, че нямат място тук при нас. Както при "голямата екскурзия", както я наричат. Ревали хората за своята Майка Турция, ревали, а като им показали пътя и го обърнаха на обич към България, та чак душите им тука останали Признавам си много ги мразя!!!!!!!!!!!!! И какво значение има, че през робството не сме били планирани?! Това беше крайна глупаво изказване! В крайна сметка всеки с българско самозъснание няма да ги иска тук. Не за друго, не че са ни изнасилвали, били, и убивали толкова години, а че сега са още тук. Че се бутат във власта, че искат да завземат всичко! Че са лакоми за права и власт! Как може по цял ден по националните телевизии да дават само турски сериали Като ги видя и направо ми иде да строша телевизора!!!! Кой го позволява това? Кой им дава толкова власт? Управлявали са ни 5 века, и сега ни управляват! Какви българи сме ние? Особено оня по-горе дето писал че бил чист българин с българска кръв?! Айде бе! Помияри!!