.
Отговор в тема
Страница 11 от 16 ПървиПърви ... 789101112131415 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 377
    Голям фен Аватара на gret4ety
    Е това си е малко прекалено, ама защо трябва да се държите така с турците които нищо не са направили

Цитирай Първоначално написано от Shia
    Аз очаквам да ни сложат задължителен ТУСКИ език в учебната програма,защото трябва да уважаваме и другата голяма част от нацията ни,да се запознаваме с обичаите им,чай партита,религия,за да добием ясна представа за тях.
    ...
    ....
    .....
    ари да го сложат пък няма да стъпя в училище и ще се изнеса и от държавата ти да си българин и да искаш такива неща срам и позор направо аз такива "българи" като теб ги уважам по-малко и от турците ...

Мега фен Аватара на ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от sExYbEbS
    ари да го сложат пък няма да стъпя в училище и ще се изнеса и от държавата ти да си българин и да искаш такива неща срам и позор направо аз такива "българи" като теб ги уважам по-малко и от турците ...

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Всички цигани се правят на турци ..
    смЕрт!
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Голям фен Аватара на Wildchildd
    Цитирай Първоначално написано от UltrasLife
    В моя клас имаше циганка и 2 туркини и след една година тормоз от моя страна се преместиха в друг клас.Благодаря на Господ Бог за този подарък
    Майна, не Господ ами ти си си го подарил това, все така продължавай да гавриш подчовеците

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    мале кви сте злобари повечето

аре стига с тези глупости да не си мислите, че ние самите не сме правили ебасии гадостите? или пък, че това за робството не е малко преувеличено на моменти?

аз съм учил в даскало където точно на такива неща се акцентира първо после пък, че съм ходил в Турция и още по-после пък, че знам за един мангал дето е некъв луд гений и не щото така се е родил а щото много е учил(което не е много често срещано сред БГ учениците )

стига с тия гадости хлапето му е гадно що го солите без а я познавате дори?

с такова поведение обиждате и нея и себе си и държавата си щото се държите като некви гадни нацистчета

срам ме е да се нарека българин ейзаради такива злобарчета без капка мироглед и култура
    Определено е така.

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    мале кви сте злобари повечето

аре стига с тези глупости да не си мислите, че ние самите не сме правили ебасии гадостите? или пък, че това за робството не е малко преувеличено на моменти?

аз съм учил в даскало където точно на такива неща се акцентира първо после пък, че съм ходил в Турция и още по-после пък, че знам за един мангал дето е некъв луд гений и не щото така се е родил а щото много е учил(което не е много често срещано сред БГ учениците )

стига с тия гадости хлапето му е гадно що го солите без а я познавате дори?

с такова поведение обиждате и нея и себе си и държавата си щото се държите като некви гадни нацистчета

срам ме е да се нарека българин ейзаради такива злобарчета без капка мироглед и култура
    Определено е така.

Определено е така.
    У лево бе муджахидин!
    аллах е свиня, а мохамед е неговата курва!
    Коя си ти, че ще ми обясняваш, че робството е пресилено а?Тук е БЪЛГАРИЯ, а не турция и само ние си знаем какво сме преживяли, та се въздържай да даваш мнение по тая тема.
    Оня дето го е срам да се нарече Българин, свободно може да емигрира в южната ни съседка.

Цитирай Първоначално написано от Wildchildd
    Определено е така.
    У лево бе муджахидин!
    аллах е свиня, а мохамед е неговата к***а!
    Коя си ти, че ще ми обясняваш, че робството е пресилено а?Тук е БЪЛГАРИЯ, а не турция и само ние си знаем какво сме преживяли, та се въздържай да даваш мнение по тая тема.
    Оня дето го е срам да се нарече Българин, свободно може да емигрира в южната ни съседка.
    +1

Супер фен Аватара на SolusChristus
    Определено е така.
    У лево бе муджахидин!
    Каза човека с гръцкото знаме в подписа.

Муджахидин е множествено число, единствено е муджахид, което значи бунтовник.

Не разбирам в какъв смисъл наричаш DevilWish бунтовник.

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Определено е така.
    У лево бе муджахидин!
    Сигурен съм че точно ТИ си спомняш за онова време.Още откакто са те взели от вашите за кръвен данък.Смешник .Робството не е пресилено,но са бунтарски по лапешки идеи говориш за робството като мъка и да казваш какво е,след като тогава дори не си бил планиран.Нито пък днешното поколение турци са били живи тогава.
    А тези,които ги плюете че говорят на турски в българия...Какво ви боли вас?Просто помислете какво щеше да не ви позволят да говорите на български,примерно,в Англия.Щяхте да викате и да подавате жалби за дискриминация на правителството.
    Смех баце.Смех.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Цитирай Първоначално написано от SolusChristus
    Определено е така.
    У лево бе муджахидин!

И ти имаш нужда от поправка - знамето не е гръцко, а финско.

Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    Цитирай Първоначално написано от SolusChristus
    Определено е така.
    У лево бе муджахидин!

И ти имаш нужда от поправка - знамето не е гръцко, а финско.
    Моя грешка, приличат си. (Пък и не гледах толкова дълго там.)

Цитирай Първоначално написано от NamelessRomantic
    Сигурен съм че точно ТИ си спомняш за онова време.Още откакто са те взели от вашите за кръвен данък.Смешник .Робството не е пресилено,но са бунтарски по лапешки идеи говориш за робството като мъка и да казваш какво е,след като тогава дори не си бил планиран.Нито пък днешното поколение турци са били живи тогава.
    А тези,които ги плюете че говорят на турски в българия...Какво ви боли вас?Просто помислете какво щеше да не ви позволят да говорите на български,примерно,в Англия.Щяхте да викате и да подавате жалби за дискриминация на правителството.
    Смех баце.Смех.
    Написа едното нищо, не че не го очаквах тука са малко хората с повече потенциал.
    Колкото до това, че не си спомням.Тези неща остават в кръвта, не е нужно да съм бил свидетел.Омразата е породена не от нас, а от тях преди повече от 500 години. За тяхно нещастие обаче българският народ е един от най-древните и никога няма да бъдем унищожени, не и от варвари като тях.
    Специалиста по знамената обаче, ме прати в тъча директно.Преди да ми дава уроци за муджахидините, да прочете някоя книга, защото знамената не ги оправя много,много.

Прочетох част от коментарите и не повярвах на очите си....как може да има толкова злоба ! Аз съм туркиня, не ме е срам да си призная....но за мен родина е България...Турция е чуждо място за мен, аз имам българско самосъзнание, но не съм виновна, че съм се родила с различна вяра. В крайна сметка всички религии не изповядват ли главно идеята за любовта... ! Защо не го погледнете от такъв аспект...всички сме хора и няма значение кой към коя класа,религия,пол и т.н. принадлежи....не сме ли най-напред ХОРА !!! От пречетеното останах с впечатление, че робството е така наречената болна тема и причината за омразата към турците...но като се върнем назад във времето и се замислим...само България ли е била робска страна ??? Ами по времето на Нацизма,нямало ли е терор,издевателства с хората и жертви (дори стократно по-масови от тези под турското робство)....дайте да мразим и немците тогава, а ? Колко държави са били в състава на СССР и нейни пионки.....айде и руснаците да мразим!....Не е в това въпроса, не го ли осъзнавате...всяка нация си има силни и слаби страни....всеки народ някога в миналото е бил под властта на някой друг ! Ами че ние и под Византийска власт сме били...но това защо никой не го споменава....а още по важното което искам да знам е как можеш да живееш пълноценно като гледаш назад, вкопчен в омразата си, а не напред. Ако питате мен искам никога да е нямало и да няма войни и робство...да защото войните за територии продължават и до сега...но за това не е виновен никой народ или нация, за това е виновна човешката воля за власт,контрол и могъщество...ето в това е истинският проблем . И ако трябва някой да бъде обвинен това е ЧОВЕШКАТА НЕНАСИТНОСТ !

п.с. Радвам се, че имам правото да наричам България своя родина, защото тук са моите корени от поколения назад и аз няма как да се самоопределя като нещо различно от българка....радвам се страшно много, че в моя край няма такова разделение м/у българи и турци...и че почти всичките ми приятели са българи, а аз ги обичам адски много и никога не съм се чувствала изолирана поради факта, че съм туркиня. Злобата грози и разяжда душата като ръжда, бавно, но необратимо след определен етап...нямам какво повече да кажа....

Супер фен Аватара на sunshine955
    Цитирай Първоначално написано от milickata
    Прочетох част от коментарите и не повярвах на очите си....как може да има толкова злоба ! Аз съм туркиня, не ме е срам да си призная....но за мен родина е България...Турция е чуждо място за мен, аз имам българско самосъзнание, но не съм виновна, че съм се родила с различна вяра. В крайна сметка всички религии не изповядват ли главно идеята за любовта... ! Защо не го погледнете от такъв аспект...всички сме хора и няма значение кой към коя класа,религия,пол и т.н. принадлежи....не сме ли най-напред ХОРА !!! От пречетеното останах с впечатление, че робството е така наречената болна тема и причината за омразата към турците...но като се върнем назад във времето и се замислим...само България ли е била робска страна ??? Ами по времето на Нацизма,нямало ли е терор,издевателства с хората и жертви (дори стократно по-масови от тези под турското робство)....дайте да мразим и немците тогава, а ? Колко държави са били в състава на СССР и нейни пионки.....айде и руснаците да мразим!....Не е в това въпроса, не го ли осъзнавате...всяка нация си има силни и слаби страни....всеки народ някога в миналото е бил под властта на някой друг ! Ами че ние и под Византийска власт сме били...но това защо никой не го споменава....а още по важното което искам да знам е как можеш да живееш пълноценно като гледаш назад, вкопчен в омразата си, а не напред. Ако питате мен искам никога да е нямало и да няма войни и робство...да защото войните за територии продължават и до сега...но за това не е виновен никой народ или нация, за това е виновна човешката воля за власт,контрол и могъщество...ето в това е истинският проблем . И ако трябва някой да бъде обвинен това е ЧОВЕШКАТА НЕНАСИТНОСТ !

п.с. Радвам се, че имам правото да наричам България своя родина, защото тук са моите корени от поколения назад и аз няма как да се самоопределя като нещо различно от българка....радвам се страшно много, че в моя край няма такова разделение м/у българи и турци...и че почти всичките ми приятели са българи, а аз ги обичам адски много и никога не съм се чувствала изолирана поради факта, че съм туркиня. Злобата грози и разяжда душата като ръжда, бавно, но необратимо след определен етап...нямам какво повече да кажа....
    много си права .. така си е .. не можемд а виним и да мразим турците заради предишните войни .. сякаш турците са виновни за това което техните пра пра дядовци са правили .. не е било правилно че са почвали войни за територия,но сегашните турци какво общо имат ?
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Град
    @ WildChild
    Че ти какво повече написа?Кой си ти да се биеш в гърдите и да разправяш кой е с повече или по-малко потенциал,като ти самия не си?Ти не си никакъв патриот,просто хлапе което е поело нацистки виждания от приятелите си с бръснати глави и кубинки.Или поне така изглежда.Колкото да омразата - не знам дали забелязваш,но само ти показваш омраза в момента.Още повече,че в момента единствената заплаха за българската нация е не кой друг,а българското правителство.

Град

Жалко че никой от тук не осъзнава,че говорим за събития от преди векове.Тогава робството е било нормално,просто такава е била войната.Ако те не бяха поробили нас,ния щяхме да поробим тях.Просто е било шанс.Били сме по слаби - паднали сме и точка.Не разбирам защо виним днешните хора от различен етнически произход,и после се чудим защо те ни отвръщат със същото.

Прочетох част от коментарите и не повярвах на очите си....как може да има толкова злоба ! Аз съм туркиня, не ме е срам да си призная.
    п.с. Радвам се, че имам правото да наричам България своя родина, защото тук са моите корени от поколения назад и аз няма как да се самоопределя като нещо различно от българка....
    Я пак?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Напълно съгласна съм с milickata

"Расисти" - кажете ми поне една причина,поради която трябва да се разделяме на турци,българи,цигани..
    Коя е тази причина..Коя ???
    Не осъзнавате ли,че изглеждате смешни,като казвате,че единствената причина е робството..
    Добре де..Днешните турци какво общо имат с това..??? ТЕ ли са виновните за предишните войни..ОСЪЗНАЙТЕ СЕ..Поне веднъж помислете добре
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

А ти колко турци познаваш, че да твърдиш обратното ?

Цитирай Първоначално написано от NamelessRomantic
    @ WildChild
    Че ти какво повече написа?Кой си ти да се биеш в гърдите и да разправяш кой е с повече или по-малко потенциал,като ти самия не си?Ти не си никакъв патриот,просто хлапе което е поело нацистки виждания от приятелите си с бръснати глави и кубинки.Или поне така изглежда.Колкото да омразата - не знам дали забелязваш,но само ти показваш омраза в момента.Още повече,че в момента единствената заплаха за българската нация е не кой друг,а българското правителство.
    Ходя с коса до раменете и кецове, кубинки обувам като има 1 метър сняг, не че има някакво значение , а и нямам нито един приятел с бръсната глава( скинхед) .Нямам нищо общо с нацистите, а това за потенциала се вижда доста лесно, та не ми трябват некакви специални правомощия, че да го кажа.Иначе, за правителството съм напълно съгласен

anonymous682486
    Guest
    знаете ли ква е разликата щото те мислят че циганите са скинари а това нее вярно циганите са добри хора и не са чак толкова малоумни като българи са горе долу умни А скинарите ги познавате те убиват всичко живо те нямат и грам сърце. В Красна поляна там живее братовчедките ми. скинарите превзеха квартала и чупиха всичко
    и убиха някои роми даже и деца жалко за децата нека се молим за тях братовчедките ми поне имат късмет че са живи

anonymous682486
    Guest
    Турците ги познавате по ненормални са от нас те нямат милост ако искате отиваите там при цигани направо ще стане екшън

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си