.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

нз кфо да праа

еми значи сори ако има такава тема ама ми тряя хелп значи харесвам едно момче и бест фр-то ми казва че тои само ме зяпа и че ме харесва и неговите фр само ме гледат и си лафат нещто с него само че не се познаваме а аз сам прекалено срамежлива за да отида да се запозная с него и не знам кфо да правя дайте некфи идеи плс и пак мноо сори ако има такава тема [/img]
    Нukoi няма таzi вLasт да bъде аз!
    .. Fаbриka за щаsTие..

Щом бест френдчето ти го познава и е наясно с нещата там по-добре тя да ви запознае или някой близък познат. Но преполагам, че ще ти се изкефи ако сама с няква яка походка идеш и да се запознаете. Сто процента ще се спари, дори да не го покаже и ще му направи ако впечатление.
    УСПЕХ!

~ МНОГО МРАЗЯ ОБИКНОВЕНИ ВАФЛИ ДА МИ СЕ ПРАВЯТ НА МУРИ ~

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Няма нищо срамно в това да се запознаеш с някой.

да 6е напраа както каза сестра ми отиваш и му кааш здр сладку
    .. Fаbриka за щаsTие..

хаха това е много яко
    Не, наистина. Просто се надъхай предварително, да не ти пука и му казваш:" Ей пич, ела да се запознаем. " и ще видиш, че ще се спари и ще стане яко, защото на теб няма да ти личи, че се притесняваш. Тай ще е по-шашнат

ако му кажа '' Ей пич, ела да се запознаем. " ше почна да се хиля ето така :
    .. Fаbриka за щаsTие..

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Напраооо отиаш и му кааш Ахахаха и аз владея диалекти

Еми още по-добре. Ще се спари още повече
    Пък и щом мислиш, че ще те стане смешно значи не се притесняваш толкова. Бтв това на сеснта ти много ме радва
    " Здрасти сладкУ "

да бе като един вчера излизам от даскало и тои вика ше те зема за гадже не се беспокои и после аз ,сестра ми и една фр отиваме до магазина и те се хилят и аз тръгнах пред тях и викам не ви познавам вече и едни момчета пред нас ми викат ти си с тях нали
    .. Fаbриka за щаsTие..

Айде пък ти, не се превземай. Обличай някви яки дрешки и се запознавай със сладкотУ

да и тфа ше стане некои ден ама не се знае кога
    .. Fаbриka за щаsTие..

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от bonbon4e__f
    Uspeh,i po-smelo.

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Цитирай Първоначално написано от bonbon4e__f
    Uspeh,i po-smelo.
    misi
    .. Fаbриka за щаsTие..

Prosto preodolei stamejlivosta ina4e nikoi ne moje da ti pomogne samo ti sama na sebe si moje6
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Мега фен Аватара на koalka
    Ми, нека тя да ви запознае, друг начин няма.Или той да дойде, ама това дали ще стане - не е ясно.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ми, нека тя да ви запознае, друг начин няма.Или той да дойде, ама това дали ще стане - не е ясно.

дам
    .. Fаbриka за щаsTие..

Цитирай Първоначално написано от JUST_ME_
    Щом бест френдчето ти го познава и е наясно с нещата там по-добре тя да ви запознае или някой близък познат. Но преполагам, че ще ти се изкефи ако сама с няква яка походка идеш и да се запознаете. Сто процента ще се спари, дори да не го покаже и ще му направи ако впечатление.
    УСПЕХ!
    +1+1+1...

Ми стой си тогава....ако му е зор той ще се запознае с тебе...

Оооо... Ами значи, слушай сега... Бъди често "случайно" там, където ходи той. Поглеждай го продължително в очите винаги като минеш покрай него. Не се усмихвай, никакви мимики. Просто го гледай проницателно в очите. Запомни, той ще забележи! Ще те запомни! След време ще те заговори Казвам ти това, защото аз преди време имах подобна история. Харесвах един от училище, който най-случайно забелязах в коридора и ми хареса. И започнах да го поглеждам винаги като минава покрай мен. В началото той ме поглеждаше за един миг, след време стана много по-дълго. Не си отместваше погледа. Беше много странно. Сякаш си говорихме с очи. Сякаш се запознавахме. Не се усмихвахме, нищо. Просто се гледахме продължително. И така се запознахме. Без думи. Аз съм го виждала и на разходка в града и пак ме е гледал така. Веднъж беше и с приятели. И дойде невероятния ден, когато в стола в училище той започна да обядва там, аз също обядвах там и един ден беше сам и дойде на моята маса и каза: "Може ли да седна до теб?" Аз направо щях да припадна. Казах: "Да" срамежливо. Обаче дойде една г-жа и негови приятели и той седна до тях. Като приключи с обяда, дойде при мен и ми каза:" Извинявай, че не успях да седна до теб този път, нямаше как... но следващия път ще седна до теб!" и си тръгна. Аз само седях и се усмихвах. Е, след няколко месеца той завърши гимнязията и замина да учи в Гърция. Бтв бил е в профил, в който аз искам да съм-география. И така Дано съм била полезна. Успех!

[b]Soy una moneda en la fuente,
    t

Цитирай Първоначално написано от Chikiponita
    Оооо... Ами значи, слушай сега... Бъди често "случайно" там, където ходи той. Поглеждай го продължително в очите винаги като минеш покрай него. Не се усмихвай, никакви мимики. Просто го гледай проницателно в очите. Запомни, той ще забележи! Ще те запомни! След време ще те заговори Казвам ти това, защото аз преди време имах подобна история. Харесвах един от училище, който най-случайно забелязах в коридора и ми хареса. И започнах да го поглеждам винаги като минава покрай мен. В началото той ме поглеждаше за един миг, след време стана много по-дълго. Не си отместваше погледа. Беше много странно. Сякаш си говорихме с очи. Сякаш се запознавахме. Не се усмихвахме, нищо. Просто се гледахме продължително. И така се запознахме. Без думи. Аз съм го виждала и на разходка в града и пак ме е гледал така. Веднъж беше и с приятели. И дойде невероятния ден, когато в стола в училище той започна да обядва там, аз също обядвах там и един ден беше сам и дойде на моята маса и каза: "Може ли да седна до теб?" Аз направо щях да припадна. Казах: "Да" срамежливо. Обаче дойде една г-жа и негови приятели и той седна до тях. Като приключи с обяда, дойде при мен и ми каза:" Извинявай, че не успях да седна до теб този път, нямаше как... но следващия път ще седна до теб!" и си тръгна. Аз само седях и се усмихвах. Е, след няколко месеца той завърши гимнязията и замина да учи в Гърция. Бтв бил е в профил, в който аз искам да съм-география. И така Дано съм била полезна. Успех!

миси мнооо
    .. Fаbриka за щаsTие..

off hora pomagaite ne sam go vijdala ot 1 sedmica 6e se poburkam
    .. Fаbриka за щаsTие..

Цитирай Първоначално написано от JUST_ME_
    УСПЕХ!
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си