emi zna4i .... to kak da go kaja ... da se opla4a ili da spodelq da se pohwalq .... nz koe ot wsi4kite da si izbera
slu4kata e takwa 4e .......... mi godina i 8 meseca s moito angel4e hodim i .... doide w wtornik w ky6ti prawihme sex si4ko si be6e ok powtarq6e mi kolko mn me obi4a i az na neq .... slu6ahme na6te liubimi pesni be6e edin hubaw den .... na sledwa6tiq den tq mi zaqwi 4e ne mojela da me tyrpi powe4e .. nerwel sym se za wsi4ko postoqnno sym sedql na kompiutara (koeto ne e taka .... winagi kogato dodie puskam winampa naglasqm 50/60 pesni i gasq monitora .... a za nerwite na neq ne sym si izkarwal nerwite po4ti nikoga .... ne i na skoro) izkarwa mi pri4ini deto ne moje da gi dokaje ..... i na men mi stana mn kofti gledate me 18 godi6en pyk sa prosylzqwam we4e ne mojeh da izdyrjam .... i postypih po nai dobriq spored men na4in .... kazah i ako naistina twa deto si mi go powtarqla po4ti 2 godini e istina ( a imenno "obi4am te" koeto zwu4e6e tolkowa iskrenno ... ) ... dai mi wtori 6ans da widime dali 6te se promenq taka kato ti iska6 ( 6tot wse pak az q obi4am hiper mnogo i mn trudno 6te prejiweq takawa razdqla ...... ;( ) i tq kaza 4e mi dawa ne6to kato proben mesec da sym se uspokoql i se izcepi ne6to koeto adski me podrazni kaza mi da hodq na lekar .... psihiqtyr ili ne6to takowa >>> OMG ... OMFFFFFFFG
bahti le6a ..... az se 6a6nah i wse pak i obe6tah da naprawq i towa ... 6tot si mahnah obecite podstrigah se kyso ... mn kyso ... 1nomer ... smenih si stila na obli4ane ..... samo zaradi neq ... wzeh da slu6am i 4alga !!!! OMFFFFG .... kakto i da e i sq i twa 6e naprawq i ako i togawa izmisli pak ne6to we4e nz ..... ili 6e pre4ukam nqkoi ili 6e si pri4inq ne6to lo6o na men ... ;( ne 4e e re6enie ama e ne6to ......
mersi 4e me izslu6ahte ako imate syweti ili mnenie pi6ete ..