.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    според мен 50метра за 7 секунди е добре зависи добре е ако си 6 клас иначе всеки ден тичай най-малко по 1 час и се състезавай с някой за да имаш стимул да го надбягаш

Повече от фен Аватара на japixloops
    ами , според мен моята бързина се дължи че като малък бях идиотче и нон стоп по цял ден , тичане и каране на колело и на 12-13 бях ебати Жилката :Д пълен релефер сега съм ... нормален
    Не е особенно важно това , все пак не всеки е спортно Фигуриран
    I wake up in the morning and I piss excellence.

Пробвай да бягаш на дълги разстояния,2 км. на ден смятам,че са ти достатъчни,нали си спортист.После три-четири къси спритна за завършек и ще стане. :P

Вземи си кростренажор.

Цитирай Първоначално написано от NSDAP
    Ахахахахх световния рекорд на 50метра е 6сек вия бягате за 7
    Вие да не сте олимпиици бе
    смешници
    smeshnika si ti. az ne sportuvam nishto. nikoga ne sym hodil ei taka da bqgam... a 50m pyrviq srok v dasklo gi izbegah za 6.3 i sym 9 klas. Smeshnika mai si ti. I rekorda vyobshte ne e 6sec
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

50 м.изобщо не се бягат в професионалната атлетика.
    60м.в зала/100 на открито и 110 с препятствия.
    :P

хора помогнете ми аз сам на 10 тежа 52 кг молявисе казвайте ми нещо за да отслабна

Мега фен
    50 метра рекордът беше 4,4 .. За 7 секунди е напълно възможно да ги избягаш..

Fleshbane
    Guest
    2007г. март бягах за 7 и нещо. Скок от място: 1.90 и то с мн гадни усилия тогава бях гадно зарибен по компютърни игри и не бях особено атлетичен всеки ми се смееше . та точно март месец почнах да тренирам Parkour (Не Freerun).Когато влезнах в гимназията 2007 първото изпитване октомври (7 месеца по късно) направих 50м. за 6.0 а скок от място: 2,70 (изкъртих рекорда на гимназията още 8 клас ) така че паркура доста ще ти помогне а не само за бързина,ловкост,баланс,коо динация и отскокливост а и доста ще ти оформи тялото. особено ако имаш малко ген, тялото за 1 година става като на онея батковци дет мацките си ги постват в фб и точат лиги по тях

Fleshbane
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ezel.1997 Виж мнението
    хора помогнете ми аз сам на 10 тежа 52 кг молявисе казвайте ми нещо за да отслабна
    Ако започнеш диета която включва това да гладуваш лично аз ще те намеря и убия щото така или иначе може да ти се случи нещо неприятно от такава диета.Баща ми започна 2 седмици всеки ден едно и също да яде: сутрин извара, обед и вечер пилешка пържола(без нищо друго само тези 2те неща 2 седмици вс ден) знам че звучи странно но питай който и фитнес маниак искаш че това е така.та той беше 120кг. (забравих да спомена че той не се движи нон стоп е с колата си) и за 2те седмици отслабна с 14 килограма.

racing mustang
    Guest
    Аз пък бягам 50м за 6,2 сек. и съм на 13 год.
    И аз немога да повярвам ,но е така

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от Timbaland Виж мнението
    Някой знае ли техники,упражнения или нещо което би помагнало да бягам по-бързо.Играя футбол и бързината ми е проблем.Бягам 50m. за 7:00sek.и на това засядам.
    Напиши в гугъл "доктор табата" и ползвай метода му , увеличава издръжливостта доста

повечко бягане и техника се иска, не само като някой балък да бягаш , има си как да се държат ръцете, дишане и такива .
    иначе 7 секунди са много поне 6 трябва да ги стигнеш , аз 8-ми клас бягах 6,4 ама ме болеше кракът ,както и сега, а и тогава бях 60-63кг а сега съм 70 сигурно към 7 ще ги бягам

Пълни клекове + римска и сумо тяга.

Просто тренирай, бягай в парка сутрин например. Прави обиколки на стадиона.
    Btw: Аз бягам 50 метра за 7-7,5 секунди, но съм момиче.

Dimito_123644
    Guest
    6 клас съм и съм момиче бягам 50 метра за 8 секунди и не си давам зор

Dimito_123644
    Guest
    Кой клас си ?

Мега фен Аватара на Rakshy
    8 години по-късно питаш кой клас е... МАЛОУМНА ЛИ СИ МА

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    8 години по-късно питаш кой клас е... МАЛОУМНА ЛИ СИ МА
    АХХАХАХ Май само ние с теб видяхме датата ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си