- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как да бягам по-бързо?
според мен 50метра за 7 секунди е добре зависи добре е ако си 6 клас иначе всеки ден тичай най-малко по 1 час и се състезавай с някой за да имаш стимул да го надбягаш![]()
![]()
ами , според мен моята бързина се дължи че като малък бях идиотче и нон стоп по цял ден , тичане и каране на колелои на 12-13 бях ебати Жилката :Д пълен релефер сега съм ... нормален
Не е особенно важно това , все пак не всеки е спортно Фигуриран
I wake up in the morning and I piss excellence.
Пробвай да бягаш на дълги разстояния,2 км. на ден смятам,че са ти достатъчни,нали си спортист.После три-четири къси спритна за завършек и ще стане. :P
Вземи си кростренажор.
smeshnika si ti. az ne sportuvam nishto. nikoga ne sym hodil ei taka da bqgam... a 50m pyrviq srok v dasklo gi izbegah za 6.3 i sym 9 klas. Smeshnika mai si ti. I rekorda vyobshte ne e 6secПървоначално написано от NSDAP
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
50 м.изобщо не се бягат в професионалната атлетика.
60м.в зала/100 на открито и 110 с препятствия. :P
хора помогнете ми аз сам на 10 тежа 52 кг молявисе казвайте ми нещо за да отслабна
50 метра рекордът беше 4,4 .. За 7 секунди е напълно възможно да ги избягаш..![]()
2007г. март бягах за 7 и нещо. Скок от място: 1.90 и то с мн гадни усилиятогава бях гадно зарибен по компютърни игри и не бях особено атлетичен всеки ми се смееше
. та точно март месец почнах да тренирам Parkour (Не Freerun).Когато влезнах в гимназията 2007 първото изпитване октомври (7 месеца по късно) направих 50м. за 6.0 а скок от място: 2,70 (изкъртих рекорда на гимназията още 8 клас
) така че паркура доста ще ти помогне а не само за бързина,ловкост,баланс,коо динация и отскокливост а и доста ще ти оформи тялото. особено ако имаш малко ген, тялото за 1 година става като на онея батковци дет мацките си ги постват в фб и точат лиги по тях
![]()
Ако започнеш диета която включва това да гладуваш лично аз ще те намеря и убия щото така или иначе може да ти се случи нещо неприятно от такава диета.Баща ми започна 2 седмици всеки ден едно и също да яде: сутрин извара, обед и вечер пилешка пържола(без нищо друго само тези 2те неща 2 седмици вс ден) знам че звучи странно но питай който и фитнес маниак искаш че това е така.та той беше 120кг.(забравих да спомена че той не се движи нон стоп е с колата си) и за 2те седмици отслабна с 14 килограма.
Аз пък бягам 50м за 6,2 сек. и съм на 13 год.
И аз немога да повярвам ,но е така
повечко бягане и техника се иска, не само като някой балък да бягаш , има си как да се държат ръцете, дишане и такива .
иначе 7 секунди са много поне 6 трябва да ги стигнеш , аз 8-ми клас бягах 6,4 ама ме болеше кракът ,както и сега, а и тогава бях 60-63кг а сега съм 70 сигурно към 7 ще ги бягам![]()
![]()
Просто тренирай, бягай в парка сутрин например. Прави обиколки на стадиона.
Btw: Аз бягам 50 метра за 7-7,5 секунди, но съм момиче.![]()
6 клас съм и съм момиче бягам 50 метра за 8 секунди и не си давам зор![]()
Кой клас си ?
8 години по-късно питаш кой клас е... МАЛОУМНА ЛИ СИ МА