- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- От кой град сте и кое ви харесва и кое не във града ви :)
Аз съм от Поморие.На 20 км от Бургас се намира.Спокойно градче.Любимото ми място са плажовете.Да се разхождаме с приятели е просто върхът.А относно Бургас тва е града.Няма място подобно на Морската градина,Мостът,Плажовете и кафенцата.![]()
.Просто е кеф да си живееш на морето
![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
аз съм от Благоевград и мн си го харесвам града винаги има какво да се прави
Аз съм от Враца и ми е кеф![]()
![]()
Много яко градче, малко... и супер спокойно
Има супер печени хора и е много красиво... кефи ме
![]()
еlsy![]()
От София съм...мен почти нищо не ми харесва в тъпата държава, па в града.
Бахти тъпия ник имам
Дори незнаеш как се пише Алкатраз! Харесва ти , защото само там те пускат...Истината е eXclusive ,ако не си почитателка на HOuse музиката ,може да се приютиш в Atlantic! Кенана е наистина доста добре! Да се разкараш из weekend-а доста прияно място за разходка! Не ,че не съм ходил в alcatraz ,но да кажа ,че най-много харесвам - забрави.Просто аз съм на 16 години и като ида там връзниците ми се броят на пръстите!Първоначално написано от sladky_bebz
До колкото разбрахте и аз съм от Хасково ами всичко ми харесва! Но ми стана доста еднообразно! Имаме си всиЧкО , което ни е нужно!
опааа аз съм от Правец :P Близо е до Ботевград. Малко градче..много е чисто и спокоиноПървоначално написано от butty
кефи си ме .
Ne e vajno da si gotin, gotino e da si vajen ! :P
тука сме в подбалкана , враца.
иначе мноо народ от тоз ботевград и правец е предполагам познавам някой от тях![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Варна ... много як град. . много яки хора .... всичко ми харесва ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Aз пък съм си от Пазарджик супер яко градче не мн малко ама не и мн голямо кефи ме знам си сичко..Само циганите не ме кефят
![]()
![]()
What i want is obvious , what i love is unique
Az sam ot Dupnica i grada stra6no mnogo mi haresva :grin:
Хасково сити ис дъ бест . ХУбави хора хубави момчета хубави моми4ета , дискотеки ,кафета магазину абе супер е най якия град :P :P :P :P :P
Az sam ot Plovdiv si4ko mi haresva tuka \/ samo ciganite ne mi haresvat
![]()
София.
Не ми харесват циганите, които обитават определени райони.
Дупките по улиците.
Пренаселения град като цяло..
Харесват ми доста неща.
Аз съм от село Трудовец /на 3 км от Ботевград/,разположено в Ботевградската котловина. Селото е второто по големина в общината.Спокойно е,имаме много хубава природа,която за съжаление започваме да замърсяваме с разни отпадъци /боклуци/.В Трудовец има приятни местности за отдих и излет из природата-''Поп Нако'',''Йоловското'' и други.В селото наскоро се откри спортна площадка,в която младежите могат да спортуват няколко вида спорт.Имаме си и дискотека в читалището,както и няколко ресторанти,като в единият от тях /''Златна рибка''/има и малко хотелче.
В Трудовец се намира ''Бовис''АД-производство на натурални сокове BBB и плодови млека; ''Грамер''АД-производство на седалки,тапицерия за известни марки автомобили.
Страхотно село,въпреки че част от хората не са никак страхотни.![]()
hooliganka89
Az sam ot Dimitrovgrad,neshtoto koeto mi haresva e,che si e moq grad i sam si sviknala tam.
Inache kato cqlo grada e lesh,mrasno palno e sas vsqkakvi malcinstva na gadni narodi,nqmame diskoteka,komunisticheski grad,nqma kakvo da kaja poveche.
I az sam ot dimitrovgrad kakto obi4am da mu kazvam grad pusto6 na reka skuka super tapa rabota taka iskam da se mahna ottuka![]()
![]()
![]()
От Велико Търново съм.
Като цяло, много харесвам града си. Остави това, че тук съм родена, че тук съм живяла, че всичко си ми е тук, просто харесвам града.
Харесва ми това, че има някои места, на които много не ходят човешки крака, места, където мога да си стоя с часове, без да ме грее, че някой може да ме безпокои.
... гордея се с историята на града.
А ето нещо, което обожавам в този град:
Снимка
Клик
Цък
...
:}
Няма как да не го обичам.
От Плевен съм..като цяло не го харесвам![]()
СъгражданкеПървоначално написано от Fiki_
.Ами аз съм т Пазарджик.Харесвам това,че не е много голям,че е спокоен.А не харесвам това че всичко е еднообразно,всички се познават,няма интересни места и...циганите не харесвам
![]()
![]()
Аз съм от Перник.Харесва ми,само защото е моя град.Иначе има мн неща,които не ми харесват..циганията,някои прошляци,боклуците,улиците ...
И аз съм от Горна.Всичко си му е наред на нашето градче!Първоначално написано от aLL|aLoNe
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Кое по точно му е хубаво ? Няма нито 1 дискотека, има 2 кафета отворени след 12, всички са некви супер сдухани, супер мръсотия и мизерия, цигани колкото искаш, ама иначе всеки се мисли за гъзар тукаПървоначално написано от DaemonBoy
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Добре това си е лично твое мнение.Какво си се наежил/а?Циганите понамаляха след акцията на НСБОП.Вярно дискотека нямаме но ето ти го Лясковец е на 10 минути пеша.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд