.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58
    Голям фен Аватара на FantaMen
    Аз съм от Поморие.На 20 км от Бургас се намира.Спокойно градче.Любимото ми място са плажовете.Да се разхождаме с приятели е просто върхът.А относно Бургас тва е града.Няма място подобно на Морската градина,Мостът,Плажовете и кафенцата. .Просто е кеф да си живееш на морето
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    аз съм от Благоевград и мн си го харесвам града винаги има какво да се прави

Град
    Враца
    Аз съм от Враца и ми е кеф Много яко градче, малко... и супер спокойно Има супер печени хора и е много красиво... кефи ме
    еlsy

Град
    Sofia, Bulgaria
    От София съм...мен почти нищо не ми харесва в тъпата държава, па в града.
    Бахти тъпия ник имам

Цитирай Първоначално написано от sladky_bebz
    аз съм от Хасково най мн ми харесвам HoUsE cLuB aLkArTaZ и парк "кенана"
    Дори незнаеш как се пише Алкатраз! Харесва ти , защото само там те пускат...Истината е eXclusive ,ако не си почитателка на HOuse музиката ,може да се приютиш в Atlantic! Кенана е наистина доста добре! Да се разкараш из weekend-а доста прияно място за разходка! Не ,че не съм ходил в alcatraz ,но да кажа ,че най-много харесвам - забрави.Просто аз съм на 16 години и като ида там връзниците ми се броят на пръстите!

До колкото разбрахте и аз съм от Хасково ами всичко ми харесва! Но ми стана доста еднообразно! Имаме си всиЧкО , което ни е нужно!

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Аз съм от Ботевград! Малък, но красив град! Намира се близо до София ( 60 км), има какво да се види, но разбира се започва да ми омръзва вече, 17 години в един същ град Но си е моето родно градче с красива природа

Град
    Botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от butty
    Аз съм от Ботевград! Малък, но красив град! Намира се близо до София ( 60 км), има какво да се види, но разбира се започва да ми омръзва вече, 17 години в един същ град Но си е моето родно градче с красива природа
    опааа аз съм от Правец :P Близо е до Ботевград. Малко градче..много е чисто и спокоино кефи си ме .
    Ne e vajno da si gotin, gotino e da si vajen ! :P

Град
    RuSe
    Аз съм от Русе и си обожавам града Супер си е! (:

Град
    Враца
    тука сме в подбалкана , враца.

иначе мноо народ от тоз ботевград и правец е предполагам познавам някой от тях
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Варна ... много як град. . много яки хора .... всичко ми харесва ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Голям фен Аватара на Fiki_
    Град
    In the paradise
    Aз пък съм си от Пазарджик супер яко градче не мн малко ама не и мн голямо кефи ме знам си сичко ..Само циганите не ме кефят
    What i want is obvious , what i love is unique

Град
    dupnica
    Az sam ot Dupnica i grada stra6no mnogo mi haresva :grin:

Хасково сити ис дъ бест . ХУбави хора хубави момчета хубави моми4ета , дискотеки ,кафета магазину абе супер е най якия град :P :P :P :P :P

Az sam ot Plovdiv si4ko mi haresva tuka \/ samo ciganite ne mi haresvat

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    София.

Не ми харесват циганите, които обитават определени райони.
    Дупките по улиците.
    Пренаселения град като цяло..

Харесват ми доста неща.

Аз съм от село Трудовец /на 3 км от Ботевград/,разположено в Ботевградската котловина. Селото е второто по големина в общината.Спокойно е,имаме много хубава природа,която за съжаление започваме да замърсяваме с разни отпадъци /боклуци/.В Трудовец има приятни местности за отдих и излет из природата-''Поп Нако'',''Йоловското'' и други.В селото наскоро се откри спортна площадка,в която младежите могат да спортуват няколко вида спорт.Имаме си и дискотека в читалището,както и няколко ресторанти,като в единият от тях /''Златна рибка''/има и малко хотелче.
    В Трудовец се намира ''Бовис''АД-производство на натурални сокове BBB и плодови млека; ''Грамер''АД-производство на седалки,тапицерия за известни марки автомобили.
    Страхотно село,въпреки че част от хората не са никак страхотни.

Град
    in my world!
    hooliganka89
    Az sam ot Dimitrovgrad,neshtoto koeto mi haresva e,che si e moq grad i sam si sviknala tam.
    Inache kato cqlo grada e lesh,mrasno palno e sas vsqkakvi malcinstva na gadni narodi,nqmame diskoteka,komunisticheski grad,nqma kakvo da kaja poveche.
    I az sam ot dimitrovgrad kakto obi4am da mu kazvam grad pusto6 na reka skuka super tapa rabota taka iskam da se mahna ottuka

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    От Велико Търново съм.
    Като цяло, много харесвам града си. Остави това, че тук съм родена, че тук съм живяла, че всичко си ми е тук, просто харесвам града.
    Харесва ми това, че има някои места, на които много не ходят човешки крака, места, където мога да си стоя с часове, без да ме грее, че някой може да ме безпокои.
    ... гордея се с историята на града.
    А ето нещо, което обожавам в този град:

Снимка

Клик

Цък

...

:}

Няма как да не го обичам.

От Плевен съм..като цяло не го харесвам

Цитирай Първоначално написано от Fiki_
    Aз пък съм си от Пазарджик супер яко градче не мн малко ама не и мн голямо кефи ме знам си сичко ..Само циганите не ме кефят
    Съгражданке .Ами аз съм т Пазарджик.Харесвам това,че не е много голям,че е спокоен.А не харесвам това че всичко е еднообразно,всички се познават,няма интересни места и...циганите не харесвам

Аз съм от Перник.Харесва ми,само защото е моя град.Иначе има мн неща,които не ми харесват..циганията,някои прошляци,боклуците,улиците ...

Цитирай Първоначално написано от aLL|aLoNe
    Цитирай Първоначално написано от XceSS
    От Горна Оряховица съм.Мразя го тоя град.Само некви шибани фабрики има, няма дискотека, няма кино супер смотан град.Всички се познават тука..абее кво да ви говоря деа.Единственото което му харесвам е тва че е на 5 минути от Търново.
    Лелее
    и аз съм от Горна

На мен ми харесва, че града по-спокоен. Няма тези задръствания и това пренаселване.
    Малко няма къде да се ходи, но Търново е наблизо.

И обичам да се разхождам до хижата и до камъка
    И аз съм от Горна.Всичко си му е наред на нашето градче!

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от DaemonBoy
    Цитирай Първоначално написано от aLL|aLoNe
    Цитирай Първоначално написано от XceSS
    От Горна Оряховица съм.Мразя го тоя град.Само некви шибани фабрики има, няма дискотека, няма кино супер смотан град.Всички се познават тука..абее кво да ви говоря деа.Единственото което му харесвам е тва че е на 5 минути от Търново.
    Лелее
    и аз съм от Горна

На мен ми харесва, че града по-спокоен. Няма тези задръствания и това пренаселване.
    Малко няма къде да се ходи, но Търново е наблизо.

И обичам да се разхождам до хижата и до камъка
    И аз съм от Горна.Всичко си му е наред на нашето градче!
    Кое по точно му е хубаво ? Няма нито 1 дискотека, има 2 кафета отворени след 12, всички са некви супер сдухани, супер мръсотия и мизерия, цигани колкото искаш, ама иначе всеки се мисли за гъзар тука
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Добре това си е лично твое мнение.Какво си се наежил/а?Циганите понамаляха след акцията на НСБОП.Вярно дискотека нямаме но ето ти го Лясковец е на 10 минути пеша.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си