- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- има ли бъдеще
Здр.Харесвам едно момче от моя клас ама не не знам дали той ме харесва.Едни други момчета разгласиха че го харесвам и той каза че не ме харесва,обаче се даржи много мило с мен.Дори когато ми скриха чантата той тръгна да я търси.Не знам понякога нарочно ме отблъсква,но понякога се държи мило с мен и ми дава някакви надежди.Прекалино ли съм наивна?Ох,просто не знам какво да правя.Моляви помогнете!![]()
Този сайт е много як
!Благодаря на хората,които са го съсдали
!
Еми, има 3 варианта...
1- Харесва те, но го е срам да си го признае, шот ще му се смеят (лапешки истории)
2- Не те харесва, ама си му съученичка...
3- Възпитали са го, че момичетата са висшите създания в тоя свят и ако не им помагаш и не им се подчиняваш, ще гориш в ада...![]()
Мое лично мнение е обаче, че да ходиш с някого от класа си е супер шит работа...![]()
![]()
![]()
Според мен сигурно не си му безразлична, но го е страх да направи първата крчака. Ако искаш нещо да се получи между вас, действай!
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Просто учтивост. Ако те харесваше да е посегнал вече.
p04fa da mi stava t1p0 ve4e...sedime tyka i gadaeme kat0 vra4ki...ama de da znaeme,ima mn varianti,t0 si e do harakter,moje da e nqkoi sramejlivec,moje i da iska prosto pove4e momi4eta da gy haresvat,dori i toi da ne gi [ima gi takiva...]ama...TI si znae6 nai-dobre ot vsi4ki,ti moe da si dade6 nai-dobriq savet ot vsi4ki dr. v1v foruma...nie ne g0 p0znavame...nit0 g0 0poznavame po tiq begli 4erti det0 ni dava6...
Mislq,che te haresva,no shtom si kriete chantite,znachi ste malki deca.
Izvoda e,che go e sram da si priznae,che te haresva.
Моите предположения са същитеПървоначално написано от hooliganka89
![]()
I tryed so hard and got so far,but in the end it doesnt even matter...