- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той ми предложи,обаче...
emi hora vie na razbirate toi nishto ne pravi iii nz dali tfa e vqrno ama r koqto mi go kaa edva li me laje i prosto men me e sram za tfa imah nujda ot moralna podkrepa .
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
abe pederas da ti go na4ukam are kat ne ti haresva 4aoПървоначално написано от Мате
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
А за момент си мислиш,че не може да стане по-трагично.Първоначално написано от AFT
[quote="w0sh"]А за момент си мислиш,че не може да стане по-трагично.[/quoteПървоначално написано от AFT
hora znam 4e e tapo ama sq kfo da napraa
[quote="sexy&crazy"]Имам една идея... ама не съм много сигурен,че ще проработи, зашото е адски нестандартно.Първоначално написано от w0sh
хммм не съм сигурен, но мисля, че трябва.... ох как да го кажа.... трябва
да говориш него...въх падна ми камък от сърцето.