- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко е нормално?
Колко сексуални партньора е нормално (според вас) да имате на 16-17 годишна възраст? Интересно ми е просто...![]()
>>> House Music <<<
колкото ти е кеф
Kolkoto tolkova![]()
Mi spored moite razbiraniq,na 17 godini kam 3-ma partiora.
Брой сексуални партньори
Хората в сексуално активна възраст, в световен мащаб, имат средно 10.5 сексуални партньори.
Повече от една четвърт от участниците в проучването (27%) са имали само един партньор през целия си сексуален живот, докато 21% са правили секс с повече от 10 човека.
Мъжете имат значително повече партньори от жените - 12.4 срещу 7.2 души.
С най-много партньори могат да се похвалят китайците (19.3), бразилците (15.2), японците (12.7) и датчаните (12.5).
Последни в класацията се подреждат жителите на Виетнам (2.5), Хонг Конг (3.5), Индия (3.7) и Малайзия (4.2).
![]()
az sam na 16 i 364 dena i sam nqmal do sega i 1
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
На 16-17 не трябва да си имал сеуксуални партньори, камоли повече от 1.........
Първоначално написано от krem4et0
Не трябва??!?!! Моля те, осъзнай се какво говориш. Думата "трябва" тук е неуместна..
О, напълно съзнателно и уместно я използвах. Не е никаква грешка. Като им гледам културата(сексуална и обща) преди да стенете на 18 не трябва да се докосвате до половите органи на срещуположния пол....и не само заради закостеняло разбиране го казвам. Просто тук всеки ден се доказва колко грешно е да се прави секс без да си достатъчно подготвен, информиран и зрял.
Май и ти си от тези,които са ги цепнали на 14 годинки.Първоначално написано от mother
И според мен,не трябва да се прави секс,поне до 17-18 години,защото днещната младеж,си няма хал хабер от секса,и не са запознати и с половината от въпросите свързани с него.
И като гледам какви теми пускат тук,се чудя,дали изобщо са разбрали какво правят по време на секс!
mother,разбира се!Първоначално написано от krem4et0
Първоначално написано от aciko
Мъжко съм, държа да отбележа. Да, вярно е че повечето са неопитни и праят глупости за които после съжаляват, но ще ме прощаваш ама думата "трябва"......
Точно от такива крайни мнения се стига до глупостите, защотото всяко забранено нещо е най-сладко както знаеш![]()
Спри фитнеса и почвай мацкитеПървоначално написано от tqnko
![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Абе сладко несладко-да си стискат краката и толкова. на 16 за мен са си деца.
hhahaha pi4 ti ne sadi po toq forum za dne6nata mlade6 tuka moje6 da nameri6 i takiva deto ot 10 sa po4nali da gi ebatПървоначално написано от aciko
![]()
a spored men na zavisi dali e mom4e ili momi4e po temata za mom4e kolko mu e kef a za momi4e 17 predpolagam 2 3 partniora e normalno![]()
http://www.vbox7.com/play:bc073115 <----The BeSt
e malko kusni4ko ma i az ina4e ti go prepora4vam :PПървоначално написано от vamp
Аз не съдя само от форума.
Нали ги гледам и на живо,какви са руспий.
Правят секс и после се вайкат и се чудят какво да правят като стане нещо (говора за 12-13 годишните)
em togava gi gledai i im se smeiitva pone i az sum go vijdal i e mnogo zabavna gledka
![]()
![]()
Da, vqrno e 4e sa stra6no neinformirano, ama ne bih postaviala granici! E razbira se na 13,14 i za men sa si deca, no 4ak puk da sloja granica 18 godini mi se vijda prekaleno!
Jivotut e edin,horata se vliubvat i razliubvat,gre6ki pravim vsi4ki no sme hora i samo moje da se nau4im ot tqh(gre6kite) !
не, че на 18 са много големи де......Нали ги виждам всек ден-тъпи, неграмотни, незаинтересовани от каквото и да е. Само дрога и секс им е в главата.....
Не съм съгласна. Може би си в такава среда. А дори и да им е секса в главата какво от това? Защо да не мисли за секс?Това не е нищо лошо !!
na fitnes xodq 4etri dena v sedmicata i nevijdam kakvo mi pre4i tova da xvana nqkoq macka.. drug e problema 4e nqma ot de da q fana i da spra fitnea se taqПървоначално написано от vamp
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.