Цитирай Първоначално написано от FuTuRe iS nOw
Цитирай Първоначално написано от the_hottie
Цитирай Първоначално написано от tqnko
Цитирай Първоначално написано от the_hottie
Цитирай Първоначално написано от FuTuRe iS nOw
Цитирай Първоначално написано от vamp
az sam na 16 i 364 dena i sam nqmal do sega i 1
Спри фитнеса и почвай мацките
na fitnes xodq 4etri dena v sedmicata i nevijdam kakvo mi pre4i tova da xvana nqkoq macka.. drug e problema 4e nqma ot de da q fana i da spra fitnea se taq
mi po4ni da izliza6 nqkade be pi4 ne ot fitnesa v vas i ot vas v fitnesa
nevqrvam nqkoq da doide na vratata ti da ti po4uka i da ti kaje 4e te obi4a i iska da e s teb
няма ли някоя готина мацка във фитнеса?
mislq 4e nqma qka macka i ako ima edva li 6te mi varje, po princip si izlizam no nesam nqkav "мъжки полов орган"*ar da xodq da svalqm sqka ... i pro4ie moje i da ne rasajdavam mnogo dobre no tfa e
Ами така като те гледам( и от др. снимки) проблеми с физиката нямаш, а и ми изглеждаш много симпатичен и умен така че стига да искаш можеш. Но явно не си намерил "момичеТО" което наистина да ти харесва. Няма за какво да се бърза. Моя приятел е наистина много хубав и сладък и умен..абе супер е и много мацки са му се лепвали, ама той не е искал която и да е ! Аз го развалих
hahaha abe aide sa taka 6te kaje6 hahaha te 4e sa mu se lepnali ne ozna4ava 4e toi im e otkazal hahaha a ti kvo zn po vaprosa si e druga rabota
a pi4 ina4e sum za polzvai si malko i gornata glava ne samo da blaska6 v fitnesa i 6te stane rabotata na dali si tolkova glupavi4ak
Всичко знам! С моя човек няма нещо,което да не сме си казвали и за бивши и за свалки ! Все пак той знае колко партньора съм имала и напротив, ако искаше да излъже щеше и той да каже, че има толкова.
А и 30 партньорки да беше имал нямаше да ми пука особено