.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Тема: Снимчици

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    написах го с огромно удоволствие,щото се издразних,че ни изкарахме некфи мъжки едва ли не.Аз пък не го намирам секси.Смятам,че просто има дрехи,които изискват ток,и длъжности,които изискват по официално облекло,това определено не значи да се извисяваш 10см над земята.
    Но ми е адски смешно като ги гледам некфи 16-17 годишни пикли на токчета.
    По-смешно е да видиш 13-14 годишна с високи обувки. Повярвай ми

Иначе аз нося кецове, гуменки, маратонки. Имам и един чифт обувки нисички съвсем, ама не ги нося Сега гуменките ми не мога да ги нося, защото ми направиха пришки (а толкова време търсих такива ) и реших да не ги нося, докато не се оправя. Черни са на Конвърс Кецовете ми са жълти Маратонките ми са розови Есента ще си взема сини или зелени кецове Иначе предпочитам по-спортното. Обличам едни широки дънки, една малко по-тясна блуза с нормално деколте (не много тясна, просто не е много широка). Понякога нося и полички, ама последно облякох... май беше началото на ноември месец Ама все пак предпочитам по-удобното - панталон, маратонки, блуза/тениска и суичър (луда съм на тема суичъри ). Ей такова ми е ежедневното облекло. Понякога е без суичър

Имам един въпрос. Казвали са ми, че кецове се вика на големите маратонки (дето почти всеки носи такива), на гуменките и на гуменките до глезена. Обаче аз за кецове признавам само големите маратонки. Обаче, когато си взех гуменките, баща ми каза, че преди им казвали кецове. И сега незнам - гуменкиуте кецове ли са, или не са?!

Ходя си с едни кецове Глоуб:
    http://i143.photobucket.com/albums/r...imki/globe.png
    и едни розови конверси. Скоро ще си купувам и ванс, ама не знам още какви
    Иначе се обличам по абс мой си начин. Ако трябва да кажа някакъв стил, scene ама не е и точно scene
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Kecove ne nosq izobshto. Haresvam se kogato sym s visoki obuvki i dori ne sym si kupuvala kecove. Ejednevnoto mi obleklo e sportno-elegantno.
    +1 samo tiq kecove mi har no ne si namiram takiva
    http://prikachi.com/files/113475z.jpg a drte nqkak si ne mi se vrazvat na stila i drexite

po temata sa v momenta sum s kecove etnies /pri kusmet sledva6tiq mesec 6te si kupq novi na osiris / ina4e imam i edni sladki gumenki na fred perry spored men vsi4ko moje da stoi dobre s edni drehi a zle s drugi...........naprimer smuknat pantalon s visok tok ...ili ne6to takoa

Кецове не нося и някак си не си се представям в кецове.

Обувки с висок ток също не нося,не защото имам нещо против тях,а защото съм достатъчно висока за такъв вид обувки.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Мда,принципно е тия гуменки дет се носят им се вика кецове...от времето на баща тив наше време кецове се вика на..хм скейтърските например
    Хихи аре някой да ми услужи с ток за баласлед дълго провеждане на дипломация навих баща ми да съм с обувки от къщи до колата...от там мога да си правя кфот си сакам

не знам за вас но при мен има някои неща които наистина много ми харесват но никога не бих облякла или обула .. та така стои въпроса и с кецовете ... не нося но им се кефя .. как се обличам ? .. нз .. старая се да е поне малко модерно хаха дънки и маратонки избягвам да нося но все още нямам достатъчно голям гардероб че да ги разкарам на 100% от там ..

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    Като се замисля сигурно изглеждам смешен,защото не подбирам много цветовете ама нали ми е готино примерно,(черни) кецове,(шарена) ризка и (зелено) яке,а дънките не мога и цвета им да определя

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    haha ,tova na nqkvo kupon4e li e snimano? cepi mraka
    мда.. само и кънките липсваха в тая кочина

Цитирай Първоначално написано от Marge
    Ходя си с едни кецове Глоуб:
    http://i143.photobucket.com/albums/r...imki/globe.png
    и едни розови конверси. Скоро ще си купувам и ванс, ама не знам още какви
    Иначе се обличам по абс мой си начин. Ако трябва да кажа някакъв стил, scene ама не е и точно scene
    хехе, глоуб финал.. мноо са добри, и аз съм с такива, само дето са ми бяло с черно.. нооо са нетрайни. взех ги миналата зима, и до сега отгоре точно на бомбето има две дупчици като картофчета.. хД при все че не карам скейт да кажеш да се преебат от тва
    ама шанс, сега искам някви раперски кецове, че по-трайни били ми казаха хД

Град
    PlOvDiv
    обличам това което ми харесва само цветовете ги съчетавам с по актоалните

Град
    Smolian
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    Аз нося това, което ми харесва Всъщност в ежедневието нормалното: дънки, блузка... За старомодно не смятам нищо, защото модата е въртележка от тенденции Просто което ми е на сърце, него си купувам
    и аз така

+1 и от мене е,има си старомодни неща де,ама не толкова като например дънки с талия до бюста сега са модерни тези които са мааалко по-нагоре от пъпа (за дънки говоря)
    Всички сте футболистчета,манекенки,фу кли,курви,миски,сексита...
    Аз пък съм клошарка,но бъркам в кофите със стил!

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Обличам се всякак,според настроението ми и според случая.Мога да сложа дънките и с ток и с кец,зависи къде отивам,но предпочитам кецките определено.
    Освен това кой стил по точно наричате спортно-елегантен?
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си