По-смешно е да видиш 13-14 годишна с високи обувки. Повярвай миПървоначално написано от Jamalska
Иначе аз нося кецове, гуменки, маратонки. Имам и един чифт обувки нисички съвсем, ама не ги носяСега гуменките ми не мога да ги нося, защото ми направиха пришки (а толкова време търсих такива
) и реших да не ги нося, докато не се оправя. Черни са на Конвърс
Кецовете ми са жълти
Маратонките ми са розови
Есента ще си взема сини или зелени кецове
Иначе предпочитам по-спортното. Обличам едни широки дънки, една малко по-тясна блуза с нормално деколте (не много тясна, просто не е много широка). Понякога нося и полички, ама последно облякох... май беше началото на ноември месец
Ама все пак предпочитам по-удобното - панталон, маратонки, блуза/тениска и суичър (луда съм на тема суичъри
). Ей такова ми е ежедневното облекло. Понякога е без суичър
![]()
Имам един въпрос. Казвали са ми, че кецове се вика на големите маратонки (дето почти всеки носи такива), на гуменките и на гуменките до глезена. Обаче аз за кецове признавам само големите маратонки. Обаче, когато си взех гуменките, баща ми каза, че преди им казвали кецове. И сега незнам - гуменкиуте кецове ли са, или не са?!![]()
Ходя си с едни кецове Глоуб:
http://i143.photobucket.com/albums/r...imki/globe.png
и едни розови конверси. Скоро ще си купувам и ванс, ама не знам още какви
Иначе се обличам по абс мой си начин. Ако трябва да кажа някакъв стил, scene ама не е и точно scene
![]()
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
+1 samo tiq kecove mi har no ne si namiram takivaПървоначално написано от Nadelina
http://prikachi.com/files/113475z.jpg a drte nqkak si ne mi se vrazvat na stila i drexite![]()
po temata sa v momenta sum s kecove etnies /pri kusmet sledva6tiq mesec 6te si kupq novi na osiris/ ina4e imam i edni sladki gumenki na fred perry spored men vsi4ko moje da stoi dobre s edni drehi a zle s drugi...........naprimer smuknat pantalon s visok tok ...ili ne6to takoa
Мда,принципно е тия гуменки дет се носят им се вика кецове...от времето на баща тив наше време кецове се вика на..хм скейтърските например
Хихи аре някой да ми услужи с ток за баласлед дълго провеждане на дипломация навих баща ми да съм с обувки от къщи до колата...от там мога да си правя кфот си сакам
![]()
не знам за вас но при мен има някои неща които наистина много ми харесват но никога не бих облякла или обула ..та така стои въпроса и с кецовете ... не нося но им се кефя .. как се обличам ? .. нз .. старая се да е поне малко модерно
хаха дънки и маратонки избягвам да нося но все още нямам достатъчно голям гардероб че да ги разкарам на 100% от там ..
![]()
Като се замисля сигурно изглеждам смешен,защото не подбирам много цветовете ама нали ми е готинопримерно,(черни) кецове,(шарена) ризка и (зелено) яке,а дънките не мога и цвета им да определя
![]()
мда.. само и кънките липсваха в тая кочинаПървоначално написано от BeBsItO
хехе, глоуб финал..Първоначално написано от Marge
мноо са добри, и аз съм с такива, само дето са ми бяло с черно.. нооо са нетрайни. взех ги миналата зима, и до сега отгоре точно на бомбето има две дупчици като картофчета.. хД при все че не карам скейт да кажеш да се преебат от тва
![]()
ама шанс, сега искам някви раперски кецове, че по-трайни били ми казаха хД
Първоначално написано от VerryBerry
+1 и от менее,има си старомодни неща де,ама не толкова като например дънки с талия до бюста
сега са модерни тези които са мааалко по-нагоре от пъпа (за дънки говоря)
Всички сте футболистчета,манекенки,фу кли,курви,миски,сексита...
Аз пък съм клошарка,но бъркам в кофите със стил!
Обличам се всякак,според настроението ми и според случая.Мога да сложа дънките и с ток и с кец,зависи къде отивам,но предпочитам кецките определено.
Освен това кой стил по точно наричате спортно-елегантен?![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.