.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

най-големия ужас за една жена

Здравейте.
    Иска ми се тук всички момичета да споделяме какво според нас е най-големия ужас за една жена в днешно време. Пускам темата тук, мисля че е най-подходящия раздел за това да кажем какво възпрепядства както външната, така и вътрешната ни красота.
    Вие сте =>
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

mi spored men nai-vajnoto za edna jena e tq da izglejda dobre dori i da ne e mn krasiva,no ako se 4ustva taka opredeleno 6te e mn privlekatelna!trqbva da ima samo4ustvie i da e mila!v dne6no vreme nai-gadno e kogato ima socialno nerazpolojenie i nali se se6tate ne4e tr da si bogata oba4e tr da otdelq6 malko sredstva za van6niq si vid!!!

Град
    град на греха
    spored men nai - golemiqt ujas na edna jena e kogato tq e nepodgotvena v dadena situaciq , kolkoto i da se opitva da zamaje polojenieto , lo6ata strana vinagi si proli4ava

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    не мога да дам всеобщо мнение, но най-големия ужас за мен е... това да не се развия като личност, да остана недооценена.....да остана не забелязана а за в1н6ност , може би да остана без коса
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

мн мерси за отговорите, продължавайте да пускате постове.
    За мен най-големия ужас е да не може една жена да се разкраси 9да отиде на козметик примерно) По принцип парите за козметик си ги събирам и заради тази и им липса ще отида чак другата седмица вместо тази, а трябва да е тази седмица това една жена да неможе да отиде на/ да си позволи козметик е направо ужас!
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

според мен най- големият ужас за една жена е да остане НЕРЕАЛИЗИРАНА и може би самотна...това е най-лошо...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен
    Град
    Констанц
    сори ,но според мен сте леко повърхностни всички за една ЖЕНА най- голямият ужас е да се случи нещо с детето (семейството ) й или да не може да има дете , защото това са наистина важните неща в живота...
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    от моя гледна то4ка,най-големият ужас ли4но за мен е да бъда недооценена и може би отхвърлена от близките..и още едно нещо с4итам за голям ужас,това е да ме зарежат заради секса...т.е заради това,4е не пускам ня нкг
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Цитирай Първоначално написано от Water_lili
    сори ,но според мен сте леко повърхностни всички за една ЖЕНА най- голямият ужас е да се случи нещо с детето (семейството ) й или да не може да има дете , защото това са наистина важните неща в живота...
    и според мене тва е най-важното!

+1

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Голям фен Аватара на danny_f4e
    Град
    на брега на морето
    напълно съм съгласна !!!
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

Цитирай Първоначално написано от _siNNer_
    аз НЕ подкрепям, за мен не е толкова важно да имаш деца(защото аз не искам да имам). мн по зна4имо е да имаш добра работа, завидно положение и да си РЕАЛИЗИРАНА

dobre da imash rabota da se realizirash...ami nali wse pak trqbwa da ostawish pokolenie.,..nqkoi koito da produlji poda ....nqma li da e nai-golqmoto shtastie ako si imash dechica....a posle i wnuci...i prawbuci dai Boje... neznam spored men nai-golemiq ujas za 1 jena e da izgubi deteto si ili neshto da se sluchi sus semeistwoto i...
    момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!

за мен най голямият ужас е да ми кажат някаква забележка за килограми и външен вид..

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Kato se setq za kozmetik i nastrahvam.
    Ot nqkolko meseca sam v druga darjava i sama si skubq vejdite,zashtoto nqmam mnogo doverie na kozmeticite tuk.
    Napravo sam si napravila vejdite na nishto I skoro se podstrigah malko po-kasno,a ne se saobrazih,che shte imam bal tazi godina i vejdi loshi i kosa kasa i stava golqmo mazala.

Tva za jenata za decata naistina e mnogo vqrno,no misle,che tuk e po-dobre da obsajdame problemite na momichetata tineidjarki,vse oshte ne sme jeni.
    Az dokato ne rodq ne moga da se nareka jena,vse oshte sam momiche i posle shte stana moma

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    ami te ujasite sa mnogo be parvo kak izglejda vtoro samo4ustvie si4ko si4ko trq da e na 6+ ama tui rqdko se polu4ava No nqkoi ne go osaznavat imam edno gospoja idva i vika v 4asa ne sam se sresvala ot v4era i se kefiza men tui e ujas xaxaxa ama za neq ne taka 4e za sqka razli4no
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Голям фен
    Град
    Констанц
    Цитирай Първоначално написано от marilyn
    аз НЕ подкрепям, за мен не е толкова важно да имаш деца(защото аз не искам да имам). мн по зна4имо е да имаш добра работа, завидно положение и да си РЕАЛИЗИРАНА
    всеки си има собствени приоритети в живота, а повечето хора поне искат да се реализират да имат успех в работата и т.н за да могат да се грижат за децата си . Междудругото за жени които нямат (не искат да имат) деца се казва че имат сърце от камък и наистина повечето са доста озлобени. Дано навреме се усетиш какво искаш в живота да не стане един ден на 60 да се огледаш и да видиш , че си съвсем сама
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

всеки си има собствени приоритети в живота, а повечето хора поне искат да се реализират да имат успех в работата и т.н за да могат да се грижат за децата си . Междудругото за жени които нямат (не искат да имат) деца се казва че имат сърце от камък и наистина повечето са доста озлобени. Дано навреме се усетиш какво искаш в живота да не стане един ден на 60 да се огледаш и да видиш , че си съвсем сама

Нито аз нито хората около мен мислят 4е съм 4овек без сърце. Не смятам също 4е съм или ще стана озлобена защото аз НЕ ИСКАМ да имам деца а не 4е не мога да имам. аз сама се усещам 4е нямам май4ински инстинкт и нз как да се отнасям към едно дете. като малка никога не съм играла с кукли, винаги с плюшени игра4ки, мразех куклите, освен може би Барби. а и ти сам каза 4е всеки си има приоритети в живота, но моите определено не са децата

Според мен най-големия ужас за една жена е да остане подценена и да не може да разкрие истинските си качества...........
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Голям фен Аватара на danny_f4e
    Град
    на брега на морето
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Tva za jenata za decata naistina e mnogo vqrno,no misle,che tuk e po-dobre da obsajdame problemite na momichetata tineidjarki,vse oshte ne sme jeni.
    Az dokato ne rodq ne moga da se nareka jena,vse oshte sam momiche i posle shte stana moma
    ми темата е за жената... не за тийнейджърки май... трябваше по друг начин да е формулирана темата като "Какъв е най-големият ужас на днешните тийнейджърки"
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

Супер фен
    Град
    Варна
    според мен най- големият ужас за една жена е да остане НЕРЕАЛИЗИРАНА и може би самотна...това е най-лошо...
    И аз съм на това мнение...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Аз не виждам някъв потенциален`най-голям ужас` около мен

Даа,последното ужасно беше че нямаше кафе вкъщи...мда...
    Амва като се вземе впредвид,чеее...ква жена съм аз...смисъл...на тия години? (((((:

Най-лошото за една жена е
    Да не изглежда добре => да не я желаят
    Да не се развие като личност и да е тъпа като галош => да остане нереализирана
    И най-най-най-лошото... да не може да има деца!

А за тийнейджърката
    Отново да не изглежда добре.
    Да няма достатъчно пари. Факт. И не от егоизъм - гадно е всеки да се фука със всичко, а ти да нямаш 50 стотинки за 1 кафе...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Според мен най-големият ужас за една жена е тя да не може да има свое собствено дете или да забременее и да е например на 15 години и да трябва да направи аборт!И друг ужас е да загуби някой от роднините си или от семейството си най-вече!

ни най малко не искам да спамя в темата но според теб за един муж не е ли ужас да загуби близък 4овек???

и бих искала да попитам защо пове4ето смятате 4е най големия ужас за една жена е да няма деца????

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си